Last news in Fakti

17 Януари, 2020 15:32 6 611 5

Кошмарна ситуация за звезда от "Откраднат живот"

  • откраднат живот-
  • актьор-
  • звезда-
  • театър-
  • кражба-
  • обир-
  • крадец

Безсрамна кражба посред бял ден ужасила актьорите от пловдивския Драматичен театър

С ужасно събитие започнала годината за известния актьор Красимир Доков. Преди дни звездата от "Откраднат живот“, който за 8-и сезон предстои да гледаме в ролята на Янко, станал жертва на обир насред пловдивския Драматичен театър.

Кражбата се случила часове преди Доков да излезе на голямата сцена за премиерата на спектакъла "Детектор на лъжата“, в който играе една от трите главните роли. Джебчията проникнал в театъра в обедните часове и необезпокояван от никого задигнал каквото му очи видели. Докато ровил сред вещите в мъжките гримьорни, крадецът грабнал и портфейла на актьора от "Откраднат живот“, а после и чантата на негов колега.

Кошмарна ситуация за звезда от "Откраднат живот"

По-голямата загуба за Доков не била паричната сума, която носел в портмонето, а всичките му документи, до които вече нямал достъп. В ръцете на джебчията попаднали трите кредитни карти на актьора, личната му карта, както и шофьорската му книжка. Освен това мошеникът взел и талона на личния му автомобил, което означава, че докато не се издаде нов, той нямал право да управлява колата си. Проблемът сега бил, че пътуванията му по работа били ограничени и затруднени.

Въпреки че гони пенсия, Красимир Доков не спира активно да играе в цялата страна. Признава, че до момента единствената му неволя в здравето е диабетът, който развил преди близо 20 години. За разлика от много свои познати той бил изключително стриктен и спазвал специална диета. Вече не си спомнял какъв бил вкусът на белия хляб, защото хапвал само черен, пише "Ретро". Често му се случвало в заведенията да му казват, че такъв не предлагали, но той имал решение на всеки проблем.

"Поръчвам си супата и като ми кажат, че няма черен хляб, отивам до най-близкия магазин и си купувам“, казва шеговито актьорът. Наскоро личният му лекар го посъветвал да отиде да живее във Франция, след като се завърнал от кратко турне с трупата в Париж. Въздухът там му се отразил толкова добре, че като си дошъл, кръвната му захар била в отлична норма.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Криминалиста

    5 0 Отговор
    Веднага да се обади на Ралица Паскалева...Крадецът ще бъде разкрит и предаден на ФБР....
  • 3 Ивайло

    4 1 Отговор
    Ами в тон с "Откраднат живот" - в реалния също се краде, ама наистина!!! хахаха!!! ;)))
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Бай Хой

    1 1 Отговор
    Закривайте го вече тоя Вкиснат компот!