31 988 91

Когато сваляш жена над 35...

Тя говори за брак още на първата среща и разказва за женените си приятелки с деца

Когато сваляш жена над 35...
Снимки: shutterstock

Изразът "биологичният ми часовник тик-така" има особено ясно изразено проявление при жените над 35 години. Те виждат във всеки един мъж потенциален баща на децата си… и не го крият. Това обаче, не устройва мъжете, свикнали да "ловуват", а не да са "плячка". Така се получава странна въртележка, при която жените гонят мъжете, а те бягат, ужасени от предлаганите условия, пише iwoman.bg.

След поредица от неуспешни връзки и дни, прекарани в самота, жените на една определена възраст си поставят фикс идеята за брак. Снишават критериите си и търсят "който и да е", а не "когото трябва".

Мъжете от своя страна отказват да бъдат алтернатива, а не основна опция и ужасявайки се започват да си измислят оправдания.

Обикновено, когато един мъж попадне на такъв тип жена, може много лесно да я разпознае.

Тя говори за брак още на първата среща, заявява открито, че всичките ѝ приятелки имат деца и споделя, че зодиите ви са много съвместими. Ако тези белези не ви направят впечатление, тогава ще забележите, че отношенията с такъв тип жени се развиват много по-бързо. Например, обикновените връзки започват със срещи един или два пъти седмично и чат през ден. Обсебващите жени искат среща всеки ден, питат още след първата седмица какви са плановете ви за уикенда и изпадат в истерия, ако не им пишете през 2 часа.

Ако не сте готови за толкова сериозна връзка обаче, по-добре да приключите всичко още в началото. Обяснете ясно какво търсите (нещо неангажиращо), заявете на какво се надявате (секс няколко пъти седмично), споделете какво сте готови да дадете (вечеря в събота) и какво не бихте направили (пазаруване на храна в неделя). Това много ясно ще обясни на жените, че вие все още не сте готов за сериозна крачна, а и не мислите скоро да я предприемате.

И макар да няма нищо лошо в идеята за брак, деца и семейство (дори това е нормално и стандартно), никой не може да ви обвини, че не предлагате пръстен след две седмици на опознаване. И колкото и да бърза жената и да следи дали са ѝ излезли нови бръчки докато чака, вие нямате вина.

Жените трябва да разберат, че мъжете са равностойни партньори в една връзка. Не са донори за бебе, нито партньор за получаване на титлата "госпожа". Те имат чувства, желания и цели. Когато виждат, че партньорката им не се интересува от това, а само дали ще получи предложение, те я изоставят и не дават много обяснения. Продължават напред към някоя друга жена, която няма да е толкова обсебена.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 74 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 драги ми дришовци

  37 68 Отговор
  Комплексарчетата едипчета, любители на милфки хубаво да четат !

  Коментиран от #23

 • 2 МЪЖКИ ПРОСТАК

  71 137 Отговор
  БРАТОЧКА ТВА ТЯБВА ДА СИ НАЙ-ГОЛЕИЯ АБДАЛ ДА СА ОЖЕНИШ И ДА СА ОСТАВИШ НЯКВА ТЪПА ПАТКА ДА ТИ ДАВА НАКЛОН НА ДЕДОВИЯ РАЗБИРАШ ЛИ.АЗ ХАРЧА БАЯ ПАРИ НА МЕСЕЦ ЗА ПРОСТИТУТКИ И ХОДЯ НА ОКОЛОВРЪСНОТО КЪДЕТО ИМА ЦИГАНЕТА ДЕТО ТАКА ША ТИ НАПРАЯТ КЕФА ЧЕ ЧАК ОРЕХИТЕ МИ СА НАБРЪЧКВАТ КАТ ФЪРЛЯМ БЯЛО.ПРЕЗ ОСТАНАЛОТО ВРЕМЕ ПО ИНТЕРНЕТА ЗАБЪРСВАМ ПО НЯКВО ДРУГО КИФЛЕ 18 ДО 27 ГОДИШНО ДЕТО ГО СЪРБИ КАТЕРИЦАТА РАЗКАРАМ ГО ДВА ТРИ ПЪТИ С МЕРДЖАКА И НАКРАЯ ГИ ВОДЯ В КЪЩИ И И ИМ КЪСАМ ДИРНИЦИТЕ ОТ СЕКС.

  Коментиран от #4, #25, #79

 • 3 Санкция

  47 147 Отговор
  Абе, кой е тоя некрофил, дето се занимава с мумии над 35 😂😂😂

  Коментиран от #10, #24

 • 4 пенчо питанката

  148 5 Отговор

  До коментар #2 от "МЪЖКИ ПРОСТАК":

  Насън ли ги вършиш тия работи я кажи като се събудиш какво става;???

  Коментиран от #27, #28

 • 5 Твърдо не

  106 76 Отговор
  на връзките с жени над 35! Сякаш няма момичета на по 20-25, че някой ще се хваща с такива на 35. Макар, че балъците никога няма да се свършат. Но да си знаете, жените над 35 освен, че физически са амортизирани, ами ги пере и съчмата!

  Коментиран от #45

 • 6 Този коментар е премахнат от модератор


 • 7 Гост

  80 9 Отговор
  Абе тази от снимката си е бая над 35г. ,ама няма да я връщаме жената сега де.

  Коментиран от #11

 • 8 Ддса

  83 19 Отговор
  А бе като си на 40 и не можеш да даваш по 5000 на месец за 25 годишна или се жениш или лъскаш бастуна. Избора е твой! Аз се ожених на 28 и никога не съм съжалявал.
 • 9 НАВИТАК

  37 25 Отговор
  АМА САМО ЗА СЕКСА-ДЕЦАТА ДА СИ ГИ ГЛЕДА САМА..
 • 10 666

  158 29 Отговор

  До коментар #3 от "Санкция":

  Хей,Санкция....включи си мозъка и помисли малко повече. Жените на 35 са повече жени от която и да е малка кифла на 18-20 или 22 г.Такива жени виждат,а не гледат мъжете. Такива жени създават светове,в които ти и идея си нямаш къде се намираш. Такива жени с един поглед ,дума или движение могат да те качат нависоко,или да те свалят много ниско.Такива жени са запомнящи се. Далеч от разбиранията ти. Вдяваш ли?

  Коментиран от #14

 • 11 Сатаната

  51 2 Отговор

  До коментар #7 от "Гост":

  Па ние човек не сме върнали, камоли жена.
 • 12 Аз също се ожених на 28

  11 25 Отговор
  Първо за парите, после.за,, дъртото съмнителну плашилу, и аз не съжалявам...!

  Коментиран от #13

 • 13 Този коментар е премахнат от модератор

 • 14 Мозъка

  49 59 Отговор

  До коментар #10 от "666":

  жените за които говориш са рядкост, по често са изкукуригали и много закъсали, много лесни и много дашни, ще си прекараш добре, но 99% ще получиш "подарък" и антибиотично лецение.Принципно са пробити кошници с доста навъртяни километри и широки коридори ... но ти явно доста си го закъсал и само си мечтаеш за такива

  Коментиран от #16

 • 15 EvilDick

  43 43 Отговор
  Всичко е във парата.Нямаш ли пари си един никой! Веднъж-два в месеца ходя на проститутка и т'ва.В днешно време да си женен не си е хава.
 • 16 666

  68 15 Отговор

  До коментар #14 от "Мозъка":

  Чудя се на коментара ти...."мозък" Явно имаш в излишък,щом толкова глупаво разсъждаваш. Грам идея нямаш какво написах. Някой ден ще попаднеш на 35-годишна жена и ще проумееш колко неща НЕ ЗНАЕШ.

  Коментиран от #56

 • 17 Аз съм за

  64 6 Отговор
  Аз търся и 35,36,37 ама нямам успех на 40 не може да вземеш 25 годишна за жена ако има мисловна дейност в човека по младите жени са за едно чукане за повдигане на самочувствието и да се видиш, че още си те бива и това е. Или да си паралия и младите парцалани само да ги ползваш
 • 18 съобщение на НОИ

  32 14 Отговор
  Жените ще придобиват право на пенсия след публично заявяване,че са навършили 35 години.
 • 19 Ал та фанах Атаопънах

  83 6 Отговор
  Естествено че мъжете бягат с ужас! Жена с чужди деца, няма да ти позволи да възпитаваш нейните деца. Ти само ще поемеш отговорността като баща, но не и възпитанието. Ако ти вземат колата и я блъснат, ти ще плащаш, а децата няма да те слушат защото не си им баща.
 • 20 SAAB

  82 11 Отговор
  Всъщност истината е , че ........като се налудуваш осъзнаваш : не е хубаво да се събуждаш сам , когато не си добре някой трябва да ти помогне .....хапче , чай :) самотатата е бреме .......
 • 21 БАХ

  47 25 Отговор
  Такива жени на около 35 г. са най стръвни и с много богат опит . В един момент усещат , че влака ги подминава и е лесно да ги врътнеш . Обикновено винаги ги „ намушквам ” на шиша и после ги оставям с мечтите за дете , тъй като това им е вроденият инсинкт за възпроизводсто също като при животните .

  Коментиран от #81

 • 22 боцмана

  17 55 Отговор
  Ей хора , вземете се в ръце. При толкова млади мацки , кой ги е.е четиридесет годишните?

  Коментиран от #42, #80

 • 23 Odb

  27 4 Отговор

  До коментар #1 от "драги ми дришовци":

  Тебе май наскоро са те зарязали 🙂
 • 24 Odb

  85 7 Отговор

  До коментар #3 от "Санкция":

  Пич ,точно жените на 35 са ЖЕНИ...ония 20 годишните лягат и чакат всичко ти да свършиш...спри със порното и започни истински полов живот

  Коментиран от #57

 • 25 Нашият

  57 2 Отговор

  До коментар #2 от "МЪЖКИ ПРОСТАК":

  И като се събудиш? Леле ама ти си се насрал.
 • 26 Този коментар е премахнат от модератор

 • 27 Шамара

  26 1 Отговор

  До коментар #4 от "пенчо питанката":

  Като се събуди ,що да види, краката му отвити....
 • 28 Шамара

  25 1 Отговор

  До коментар #4 от "пенчо питанката":

  Миленче тази тема е на Вени , а само да питам ти на 35 ли си?
 • 29 Гост

  22 5 Отговор
  Супер милфки!!!
 • 30 Диди

  41 7 Отговор
  Жените на тази възраст знаят какво искат,сериозни са. Не ги подценявайте.

  Коментиран от #32, #33, #37

 • 31 Пожара

  19 3 Отговор
  Венито на тая тема е по компетентна. Тя и на 55 да стане пак ще я искам
 • 32 Плешив Страхлив с Малко Морковче

  4 11 Отговор

  До коментар #30 от "Диди":

  И аз знам какво искам - искам някоя плодовита. Давам десет бона. Детето се доказва с ДНК тест. Ако отговаряш на описанието пиши ми в елмаз.бг
 • 33 фатмак

  33 26 Отговор

  До коментар #30 от "Диди":

  Абе, знаят, знаят, ама не е онова стегнато младо пОте и онази стегната млада кожа, като и го налумбуриш и виеш от кеф. От чича ви (50г.) да знаете, ръгайти дорде сте млади, че после тея стари терлици ич не са като младите пОтенца! А статията е писана от някой 40-годишна феминистка... Ей на, на 50 г. съм и си взех булка на 42, красавица, руса, ходи на фитнес, йога-мога, ама не е като 20-годишното крехко месце, ама пък с претенции )))
 • 34 Този коментар е премахнат от модератор

 • 35 3595

  40 6 Отговор
  Въпросът е ЗАЩО е сама на 35? Защото има само един живот и трябва да вземе всичко от него и затова преспива с всичко, което има пулс около нея? Или защото е много специална и всичко, което не е принц на бял кон не става за нея? Или защото иска да замени баща си с мъжа си. Е да ама ти не спиш с баща си и затова новите "бащи" бягат?
 • 36 Коги

  19 3 Отговор
  С тази напреднала козметика често жените са като племенници на мъжете от същата възраст. Мои съученици се събраха, но жената изглежда десетина години по-млада...
 • 37 ДОЧЕВ

  10 3 Отговор

  До коментар #30 от "Диди":

  АБСОЛЮТНО ДА.....

  Коментиран от #41

 • 38 Този коментар е премахнат от модератор

 • 39 МИЛФ

  31 4 Отговор
  Новата мода в секса е такава.Жените между 35 и 50г са страхотни в леглото по една доста ясна причина.Отдават се с охота и искат да забременеят къде явно-къде тайно.А секса в основата си е желание за разплод.
 • 40 гощо

  18 2 Отговор
  Може да е вече минала този път! Разведена 35 годишна е най убууу...
 • 41 ДОЧЕВ

  23 3 Отговор

  До коментар #37 от "ДОЧЕВ":

  МАЛКО СА ЖЕНИТЕ,КОИТО ЗНАЯТ КАКВО ИСКАТ........ОЩЕ ПОВЕЧЕ...35-годишните....ЗАТОВА ПИЧОВЕ,НЕ ИМ ОТКАЗВАЙТЕ........... ПЪК И ЕДИН ЛАФ ИМА,ОТ ВРЕМЕ ОНО........,,ЖИВОТА ЗАПОЧВА СЛЕД 50-те...,, ВЕРВАЙТЕ МИ.....!!!!!
 • 42 Сеянин

  60 6 Отговор

  До коментар #22 от "боцмана":

  Дори Хр Ботев го е описал, че младата жена е като ревматизма! Хем те наболва, хем си го носиш с теб постоянно! Жената около 40 има три незаменими качества! Секс богиня в леглото, принцеса в обществото и пепеляшка в къщи! А малките кифли до 25 не знаят какво искат, освен да се цупят и правят селфита от някое място, където ги е завел чичко- паричко!

  Коментиран от #43

 • 43 ДОЧЕВ

  24 1 Отговор

  До коментар #42 от "Сеянин":

  АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ.......!!!!! И ОТ МЕН 10+
 • 44 Този коментар е премахнат от модератор

 • 45 Точен

  7 1 Отговор

  До коментар #5 от "Твърдо не":

  Много точно казано!
 • 46 Voxdei

  28 5 Отговор
  Жените на/над 35, за разлика от 20 годишните вече имат една осъзната сексуалност, с която могат да побъркат всеки мъж само с гласа си, едно движение или жест. Предимства - знае какво иска, знае какво прави и знае как да се държи навсякъде, опита си е опит. Недостатъци - претенциите растат с възрастта - колкото повече, толкова повече, биологичния часовник вътре тиктака и на около 40-те направо се побъркват - искат го навсякъде и колкото се може по-често. За нея с по-млад мъж е удоволствие, пък няма да е зле да й помага й финансово, а защо не и с отглеждане на децата й. Дете от теб ще поиска, само ако смята, че си й пенсионната осигуровка. Така че за един мъж връзката с такава жена е основно опит и реално - загуба на време.
 • 47 еш па тоа

  15 16 Отговор
  Ако една жена е минала 30 и още не е раждала,въобще не се занимавайте с нея!
 • 48 qwerty

  19 4 Отговор
  познавам няколко 35+ жени и мога да ги вкарам в графата “стари моми” освен за г@за си от друго не се интересуват.... ако говорим за разни авантюри с женена, с деца и над 35+ това е друга бира...
 • 49 50г

  14 2 Отговор
  Само аз ли попадам на такива където казват-Ти си ми втория...след мъжа ми.
 • 50 孔夫子 Кун Фудзъ

  3 1 Отговор
  Помислете !!!
 • 51 asdf

  19 7 Отговор
  Пичове една жена ако е сама и е на 35 си има причина като цяло след 27-28 се повреждат сваляйте си мадами до 25 и не се занимавайте с глупости и помнете едно мъжете стареят като вино а жените като мляко
 • 52 Ерген4о

  9 0 Отговор
  Па язе търсим 40г. девственица...а ме качи на лампата!
 • 53 въпрос

  34 11 Отговор
  Масово тук мъжките коментари си, че на 35 една жена е престаряла бабичка с два бастуна и при условие, че има толкова 20-25 годишни, кой ще ти вземе такава жена. Но пропускат дребния, но ВАЖЕН детайл: а кой ще ви вземе вас, плешиви, бедни шкембелии?! И 55 годишна ще ви отмине като влак малка гара. Се ла верите!

  Коментиран от #67, #68, #69, #86

 • 54 ......

  20 2 Отговор
  Като ви харесват празноглави кукли така правете.Но ако и вие останете сами.Тези жени са си отживели и си гледат страхотно семейството.И на мъжа помага.Зад всеки успял мъж стои умна жена
 • 55 Аз негодника

  14 0 Отговор
  Ако не знаеш какво искаш,обикновено, стигаш там където не искаш.
 • 56 мозъка

  14 4 Отговор

  До коментар #16 от "666":

  666, то ти май нямаш мозък и нищо не си разбрал, 35 е цифра, не е гаранция за нищо, тези 35-годишни за които си писал са много рядко срещани и вече са заети и трудно изневеряват. А останали те са точно такива каквито съм написал и преобладават, обикновени разпоретини с ниско самочувствие които никой не иска и само помпи когато няма какво друго
 • 57 комшиятати

  15 0 Отговор

  До коментар #24 от "Odb":

  братле,и на 35 има такива които лягат и чакат, особено когато са с мъжете си. ако са с комшията по може да се раздвижат, да не се "излагат и да ги говорят с лошо " хахах, това е
 • 58 Жена

  11 1 Отговор
  над 35г. си искаш веднъж,тя ти дава два пъти.

  Коментиран от #61

 • 59 Баш Батка

  5 5 Отговор
  Обещаваш им всичко и им разбиваш хастара...лесна работа.
 • 60 Кучето

  6 1 Отговор
  Ми секса не е повод за запознанство:)
 • 61 коня

  17 1 Отговор

  До коментар #58 от "Жена":

  След 60 те е перфетната връзка - Тя вече не иска той отдавна не може. Това е пълна хармония:)
 • 62 123

  12 0 Отговор
  Къде са тези лесни жени, че не ги виждам. Всички са стиснати като лимони.
 • 63 Този коментар е премахнат от модератор

 • 64 коравия

  8 0 Отговор
  На 35,под 35,над 35,той оня,рамене няма и дупка не подбира.УДРИИ!!
 • 65 Хабитюрентката

  6 0 Отговор
  Тея се плющят най-добре
 • 66 Този коментар е премахнат от модератор

 • 67 мима2000

  17 7 Отговор

  До коментар #53 от "въпрос":

  злобееш ли, мъчно ли е с печените чушки в сутиена, оглеждаш се а онзи сбръчкания плешивец с кинтите не ти обръща внимание, пие си виаграта и си лопа 20 годишни
 • 68 Диди

  7 4 Отговор

  До коментар #53 от "въпрос":

  Много добър отговор.Браво. 😂😂😂
 • 69 Чичак

  9 3 Отговор

  До коментар #53 от "въпрос":

  Аз съм стар, дебел, плешив и грозен, но от женско внимание не мога да се оплача, познай защо? Подсказвам- причините са две. Но жените между 30 и 40 ги избягвам. Тия под 30 подхождат единствено с цел приключение, тия над 40 им е ясно, че и да имаме връзка, всичко е до време.
 • 70 Яна

  8 9 Отговор
  Няма какво повече да ти предложи една по-голяма жена спрямо по-младата. Предполагам, че са по-сконни да дават отзад. Друго няма какво с какво да привлекат млад мъж.
 • 71 Куро

  5 1 Отговор
  тази на снимката е точно на 49г.
 • 72 зозо

  9 1 Отговор
  Тия над 35 точно са оформени, идеално, наедрели:D°° sexбомби! но повечето са феминистки братче, как да се разбереш с такова!
 • 73 Пожарен шланг

  9 7 Отговор
  Аз мастурбирам и се чувствам страхотно. Шегата на страна - всеки мъж, който има полов живот, знае че младото е нож с 2 остриета. Жената след 32-33 става "кисела" - и долу и горе. Сега зависи кой как е с вкусовите рецептори :)
 • 74 Пожарен шланг

  8 1 Отговор
  А за женените мъже - Жената е като любимата книга, колкото и пъти да я четеш, винаги ще намериш нещо интересно. Но излизат и НОВИ по-интересни книги, а и ако са с лъскави корици...
 • 75 Диди

  6 2 Отговор
  Човек няма ли фантазия за интимност,забрави.
 • 76 цоцо

  1 4 Отговор
  Когато сваляш жена над 35 първо я ковеш отзад да не мърда много.

  Коментиран от #85

 • 77 СТАЛИН

  2 3 Отговор
  ТОВА Е КОМПЛЕКС МАКРОН.
 • 78 ДРТ ПРЧ

  7 4 Отговор
  Как ще сваляш жена над 35 бре? В този случай тя трябва да те сваля!!!!
 • 79 дедо

  4 2 Отговор

  До коментар #2 от "МЪЖКИ ПРОСТАК":

  оу... мился че си под голям чехъл, просто тук си изкарваш депресията. Виж там, намери си начин да си решиш проблема. Мъжете и жените сме еднакви, просто жените (подтиквани от майките си) искат да "командват" парада, въпросът е дали ще им го позволиш, трябва да се говори, а не само да се пие и да се бие. Ако тя разбере, че сте равноправни - всичко е на ред, ако не...
 • 80 Крум

  5 2 Отговор

  До коментар #22 от "боцмана":

  35 годишните са вървежни за 50 годишните мъже
 • 81 Ттомов

  1 3 Отговор

  До коментар #21 от "БАХ":

  Сънуваш мокри сънища и като се събудиш те е яд,че е било сън и правиш ръкоделие ядосан.
 • 82 Този коментар е премахнат от модератор

 • 83 майстора

  8 0 Отговор
  Жените са като колите: има трабанти и Мерцедеси,лади и тойоти и годините нямат голямо значение-има значение колко е запазена и подържана ,някой предпочитат нова дачия с газово устрийство,но аз предпочитам мерцедес-дизел и му слагам масло Гастрол от скъпото, а някой се возят на градския автобус на магистралата за 10лв свирката -разни хора разни идеали((

 • 84 да бъдем коректни

  2 2 Отговор
  Тая брантия на снимката е над 40-ка не над 35-така...
 • 85 никола

  1 2 Отговор

  До коментар #76 от "цоцо":

  ...ковещ я отзад да не мърда много ,... По-вероятно е тя нарочно да мърда, за да я "посетиш" отзад.
 • 86 asdf

  3 3 Отговор

  До коментар #53 от "въпрос":

  Гледай сега ти за нас не бери грижи цената на повечето мъже расте с годините докато при жената е точно обратното не ти ли е направило впечатление че повечето жени на 20 предпочитат да се срещат с мъже които са с поне 5 години по големи от тях и повечето са си такива каквото са не крият много много а жена която е минала 27-28 и не си е подсигурила мъж вече започва да се панира биологичния часовник трака все по-силно и почва да стига до крайности първоначално ще е най-якия човек на тази земя ще се разбира със семейството и приятелите ти няма да прави драми ДО момента в който и предложиш и тя роди е тогава вече ще се запознаеш с истинското чудовище изведнъж няма да почне да харесва твоето семейство ще те раздели с приятелите ти драмите ще започнат секса си заминава и в момента в който се запознае с мъж с по-висока цена от теб ти взима децата и ти бие шута ама това се случва само на бета глупаците а за самотните майки да не захващам темата там трябва да си ненормален за да пипаш така че се успокой ако си млада а ако си след 30 необвързана и си копунясваш и мислиш че феминизма е хубаво нещо знай едно 30 НЕ Е новото 20 айде със здраве

  Коментиран от #87

 • 87 бойко

  1 1 Отговор

  До коментар #86 от "asdf":

  хаха,така е 99%, определено си препатил

  Коментиран от #88

 • 88 asdf

  2 0 Отговор

  До коментар #87 от "бойко":

  Не точно истината е че съм на 23 просто от малък обичам да наблюдавам всичко майка ми и баща ми не са разведени и се разбират чудесно но също така не мисля че има човек който не е препатил веднъж от жена в живота си аз не ги мразя просто ги приемам такива каквито са хора които се водят от емоция и чувства вместо опит логика и здрав разум това им яде много главите
 • 89 Burgmeester

  1 0 Отговор
  asdf, ти си MGTOW. Good for you

  Коментиран от #90

 • 90 asdf

  1 0 Отговор

  До коментар #89 от "Burgmeester":

  Приятно ми е да се запознаем
 • 91 Burgmeester

  0 0 Отговор
  Pleasure is all mine :)

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa или ca нaпиcaни изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки.