21 Януари, 2020 15:04 4 196 5

Меган вече се радва на живота си в Канада (СНИМКИ)

  • кралско семейство-
  • меган маркъл-
  • канада-
  • принц хари

Хари също се присъедини към семейството си и тримата очевидно изглеждат по-щастливи

Меган Маркъл вече очевидно се радва на новия си живот в Канада, който стартира неотдавна. Тя беше забелязана от папараци в понеделник сутринта, докато разхождаше сина си Арчи и двете си кучета в парк във Ванкувър.

На снимките се вижда, че херцогинята на Съсекс се усмихва, следвана от дискретна охрана, в местния парк Хърт Хил. Облечена в небрежно спортно облекло тя носи 8-месечния си син Арчи в кенгуру на гърдите, придружена и от двете им кучета.

Междувременно след бурята на Острова и принц Хари се прибра при семейството си в новия им дом. Той кацна на летището във Ванкувър след двуседмична раздяла със съпругата и сина си.

Херцогът на Съсекс е потеглил от Обединеното кралство за Канада в понеделник вечерта след един от последните си ангажименти като член на кралското семейство", съобщи британският вестник Daily Telegraph.

Хари напусна страната, след като вчера участва в среща на върха Обединено кралство-Африка за инвестиции в Лондон. На форума той се срещна с държавните глави на няколко африкански страни и с британския премиер Борис Джонсън.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    5 1 Отговор
    Както писах, баба му го е пратила да наглежда губернатора на Канада, също назначен от фъкингдам всичко останало по медиите е баламоч

    Коментиран от #4

  • 2 ПЕНКО

    4 1 Отговор
    ХАРИ ПРЕДПРИЕ СТЪПКИ ДА ГО ЗАБРАВЯТ КАТО ОБЕКТ ЗА АРАБСКИ ТЕРОРИЗЪМ И РЕКЕТ КЪМ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ !!! ОБАЧЕ ДА ВОДИШ КУЧЕТА НА КАИШКА Е ОСОБЕН ВИД ГАДОСТ И ОТНЕМАНЕ НА СВОБОДНА ВОЛЯ НА ЖИВ ОРГАНИЗЪМ- КАТО ПРИ КОНЕТЕ !!! ДА СТЕ ВИДЯЛИ КОТКА НА КАИШКА ИЛИ ДОРИ ПРАСЕ !?!? ЩО НЕ ВОДИ КОЧ ИЛИ ПРЪЧ ИЛИ БИК !??
  • 3 Жени Великолепна. 😋

    3 6 Отговор
    Има нещо тъмно и смущаващо в британския кралски двор. Хари и Меган постъпиха смело и разумно, като се махнаха!
  • 4 Много вярно

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Рошко":

    Това е истината. Кралицата е държавен глава и на Канада. Сега тези хрантутници ще плюскат и ще се лигавят на канадска издръжка, а гражданите на Канада трябва да им се радват на ненаситната смрад. Каква чест! Господи съвземи се!
  • 5 Диего Симеоне

    0 0 Отговор
    Тия двамцата са супер тарикати - прибират тлъстите кралски издръжки в паунди с дребни намаления и си свиркат с уста. Тоя симпатяга, дето не е син на баща си прееб@ тарикатски цялата система - няма бачкане (нали уж принц), разни хепънинги насам-натам, хапване-пийване и шибанеско яката мулатка вечерно време, на майка си се е метнал, евала Хари, браво моето момче!!!