21 Януари, 2020 16:04 7 038 11

Коя е най-грозната черта от характера ви според зодията

  • лоши черти-
  • характер-
  • зодия-
  • зодии-
  • хороскоп-
  • астрология

Както добри качества, всеки човек има и не чак толкова добри такива

Коя е най-грозната черта от характера ви според зодията - 1
Снимка: Shutterstock

Всеки човек по Земята си има своите страхотни качества, но и своите недостатъци. Абсолютно всеки си има силни и слаби моменти. Има хубави черти в характера и грознички. Но в това няма нищо лошо - важното е да знаем как да укротим лошото и да дадем път на доброто.

Днес ще обърнем внимание именно на тъмната страна на хората и как тяхната зодия може да определи какви грозни черти притежават те.

Ето какво казват звездите за най-лошите качества на представителите на зодиака:

Овен - Овните се превръщат големи бебета, ако нещата не стават както те искат. В такива ситуации поведението им става не просто детинско, а абсолютно неприемливо и отблъскващо.

Телец - Телците се гордеят с отличните си умения да ръководят финансите си, но са и неподправени материалисти. Хубаво е да се наслаждаваш на красивите предмети и да имаш изискан вкус, но не е хубаво да си чак такъв консуматор. Не е никак готино да си така обсебен от външния вид на нещата и тяхната цена.

Близнаци - Близнаците могат да бъдат доста двулични на моменти и не може да им се има пълно доверие. Те не го правят нарочно в повечето случаи, но толкова лесно обръщат, че хората се объркват от държанието им. Това не е непременно ужасна черта, но е може да бъде неприятна за останалите.

Рак - Раците имат дразнещата склонност да се притесняват и тревожат прекалено много за всичко, да премислят всяка ситуация ужасно много и да са вечно несигурни. Това не е катастрофално, разбира се, но определено не е приятно да си човек, който плаче, мрънка и се тревожи за всичко.

Лъв - Лъвовете са егоисти. Да, нивото на егоизъм варира при различните представители на зодиака, но всички имат една обща черта - обожават да бъдат обожавани. Те искат внимание, постоянно внимание. Най-важното за тях е да не ги игнорираш.

Дева - Девите могат да са доста осъдителни спрямо другите, дори до точка на жестокост. Самите те имат ужасно високи стандарти и очакват същото от останалите, което им изиграва лоша шега и ги прави не много приятна компания, особено в напрегнати моменти.

Везни - Като цяло е лесно да се разбереш с Везните, те се славят с добрина и честност, но могат да бъдат и големи "мърлячи" или да ти подлеят вода. От тях може да очакваш да те нападнат жестоко, ако се изправиш на пътя им или нарочно да опитат да те саботират.

Скорпион - Скорпионите са студени като лед. Те ще те сдъвчат и изплюят, без дори да им мигне окото.

Стрелец - Те са супер арогантни. Самоувереността им бързо може да се превърне в чист нарцисизъм, а такова нещо не се толерира лесно. Никой не иска да е около хора, които са напълно погълнати от себе си.

Козирог - Козирозите могат да бъдат големи сноби. Вирват носа си при всеки удобен момент и решават много бързо, че даден човек е "под нивото им".

Водолей - Водолеите са доста странни хора. Но не по онзи очарователен начин, който те печели. Те просто са някак... неразбираеми за околните, което ги прави не особено желана компания понякога.

Риби - Рибите обичат да се скатават. Те са толкова заети да плуват в собствения си измислен свят, че често забравят за ангажиментите си. Постоянно отлагат задачи и закъсняват за срещи.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Б.МЕТОДИЕВ. Б.

    7 0 Отговор
    Зодия ГЕРБ съм, много крада
  • 6 гост

    8 2 Отговор
    абсолютни глупости
  • 7 Анонимен

    5 4 Отговор
    За тези които познавам ,много точно
  • 8 Телефончету

    2 1 Отговор
    За второто съм по съгласна...!!!
  • 9 Прецакан

    1 0 Отговор
    Най-грозната ми черта я направи жената с точилката...
  • 10 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Глупости на търкалета. Съпругата ми е "водолейче" и ме търпи половин век, въпреки, че съм долен "близнак" !
  • 11 Органи не се продават те са дар от БОГ

    1 0 Отговор
    .::: Пораснало дете за връщане към живия и смислен живот :::.
    Зодия Дева - мъж, който не е проклет, а прокълнат - да няма жена, лекота, работа, мотивация за реализация, спокойствие, истинско щастие, това какво е ?
    Нещата изглеждат като непоправими и хронично "развалени", а това не е така, а е пародия !