Last news in Fakti

21 Януари, 2020 17:36 14 159 5

Направете това и ще привлечете парите и късмета в дома си

  • късмет-
  • пари-
  • дом-
  • суеверия-
  • дафинов лист-
  • щастие-
  • народни вярвания-
  • лаврово дърво-
  • свойства

Всички имаме нужното в жилището си

Направете това и ще привлечете парите и късмета в дома си - 1
Снимки: shutterstock

Още от древността хората са се опитвали да привлекат в домовете си парите, щастието, късмета и радостта. Много от начините за това са се основавали на суеверия, вярвания и дори магия.

Макар много хора да гледат скептично на методите за “викане” на благоденствието в дома, посредством заклинания или предмети, също толкова многобройни са и онези, които вярват в тях.

Вярвало се, че един от начините, който лесно и бързо помагал за привличането на пари и щастие, можел да го отърве и от лошата енергия от жилището.

Цялата процедура отнемала секунди и освен това, всеки има нужното в дома си, но повечето хора дори не подозират за това.

Направете това и ще привлечете парите и късмета в дома си
Снимки: shutterstock

В древността се е вярвало, че дафиновият лист носи успех и пари и изпълнява желанията. Той пази уюта в дома, има силна енергия и се използва за прочистване на злите сили от жилището, заради силната му енергия.

Също така, листата на лавровото дърво помагат срещу влага и неприятна миризма в дома ви.

Как да използвате дафиновият лист?

Направете това и ще привлечете парите и късмета в дома си
Снимки: shutterstock

Просто и лесно е. За целта просто трябва да изгорите едно дафиново листо. То съдържа етерични масла, които имат способността да отпускат тялото и прочистват дихателните пътища.

Когато в дома си изгорите листо, жилището се изпълва със свежест, лошите миризми изчезват, главоболието се изпарява, а дишането ви става по леко.

Това простичко упражнение зарежда помещението с положителна енергия и е чудесно средство и за борба със стреса и безсънието.

Дафиновият лист освен това отблъсква и насекомите и с негова помощ успешно ще кажете "сбогом" на досадни вредители като молците.

Направете това и ще привлечете парите и късмета в дома си
Снимки: shutterstock

Вземете един дафинов лист, сложете го в чиния, запалете го и обиколете стаята, докато листото изгори напълно. След като направите това може да излезете от стаята за 10-на минути. Щом се върнете обратно, веднага ще усетите промяната.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 43 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сиромаха

    12 3 Отговор
    Да бе!!!! Пълни глупости, Той "гелосания" трябва цели Огнища дафинови да гори у тях!!!!! А на Божков сигурно му изгасват!!! Изтървал Ги Е!!!!!!!!!!!!!!
  • 2 Радо

    7 2 Отговор
    Ас си напрайх пача оня ден и сложих дафиноф лист с черен пипер - явно ще трябва да запогатея - нали!!...еми ше чакам!!
  • 3 сектант

    4 3 Отговор
    взех едно лексотанче и жената крещи ама аз привличам само щастие
  • 4 Анонимен

    9 2 Отговор
    Чай от дафинов лист лекува простата ..... Пийте и ще разберете.... Дафинов италиански лист,,, или лаврово то дърво се е използвало от древните римляни... Правили са етерични масла.... Сигурно са били простовати като българина.
  • 5 Боздугана

    1 1 Отговор
    Миленче,Трябва да те запозная с Боздугана на там вървят нещата с тези твои статии.