24 Януари, 2020 10:53 11 491 19

Секси певица в новото вечерно шоу на bTV, но без балет

  • вечерно шоу-
  • николаос цитиридис-
  • водещ-
  • шоу-
  • балет-
  • певица

Какво ще се случва в "Шоуто на Николаос Цитиридис"?

Шестима млади и доста привлекателни музиканти ще помагат на новия водещ на вечерното шоу на bTV Николаос Цитиридис всяка делнична вечер. Двама китаристи, пианист, барабанист и специалист на духовите инструменти ще се грижат за музиката в предаването, пише "Хотнюз". Най-забележителното в новия състав обаче е певицата Цвети, чиято къдрава коса и къса пола привлекоха вниманието на зрителите на първото шоу, показано само за журналисти.

Красавицата се раздаде зад микрофона в новото студио, което изглежда изключително модерно. За оркестъра, който трябва да замести най-известния до сега "Ку-ку-бенд", има достатъчно място в лявата част на сцената, докато в дясната царува водещият Николаос.

Водещият разполага с голямо светещо бюро с пясъчен часовник отгоре, но за разлика от студиото на Слави, до него няма диванче, а само още един по-голям стол, в който ще сядат гостите.

Амбицията на екипа е всяка вечер те да бъдат поне двама, при това не само български, но и световни звезди. До водещият е разположена и огромна плазма. Балет обаче няма да има, но така е в повечето подобни продукции по света. Една от най-мащабните български развлекателни продукции на bTV за 2020 г. тръгва в ефир в понеделник, 27 януари.

Водещият Николаос Цитиридис впечатлил bTV с разнородните си артистични таланти и умения и истинско майсторство в хумора. Той има силен интерес и към историята на България, и към актуалните събития в страната, което му помага бързо да идентифицира важните теми за всички зрители.

"Вечерното токшоу е най-взискателният от всички телевизионни развлекателни формати по отношение на водещия. Затова сме щастливи, че имаме най-добрия автентичен талант, подходящ за съвременната телевизия. Подобно на водещите на световните вечерни шоупрограми, той е многопластов - и като артист, и като медиен професионалист. Николаос ще бъде ангажиран и със създаването на част от съдържанието на шоуто. Убеден съм, че ще спечели любовта, вниманието и ангажираността на всички наши зрители", коментира Флориан Скала, главен изпълнителен директор на bTV Media Group.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 русенец

    65 8 Отговор
    След такава бурна реклама аз лично очаквам един голям провал! По наше село хвалим нещата , които са станали добре, а не които очакваме евентуално да станат добре.

    Коментиран от #7

  • 2 Ххх

    22 28 Отговор
    А Славчо Трифонов дали не стъпи накриво, напускайки БТВ ? Все пак, едно е да си в голяма национална телевизия, друго е в някаква кабеларка, която тепърва да се опитваш да развиваш.
  • 3 Охо бохо

    51 6 Отговор
    Всеки опит за копие на нещо води до разочарование. Да бяха измислили нещо ново и оригинално в корумпираната си турска медия.
  • 4 Реалист

    40 4 Отговор
    "Красавицата се раздаде зад микрофона в новото студио" не се и съмняваме, вероятно и за да я наемат се е раздала пред микрофона в някой офис
  • 5 Зле

    15 4 Отговор
    Тая красавица плешива и прилича на мъж бе!
  • 6 бай Шиле

    19 5 Отговор
    Това ще е тъпотия.
  • 7 друг русенец

    13 4 Отговор

    До коментар #1 от "русенец":

    точно това мислех и аз да напиша очаквам пълен провал
  • 8 Густо Майна

    13 9 Отговор
    При първото демо: Денис & приятели с водещ дечко - опосум. Оркестърчето с певачката... Смях, смях, смях! Даже не мога да ги професионализирам(недопустимо е) до КуКу бенд! Б(осфор)ТВ, спрете се; колкото и да не се долюбва Слави & къмпани, вашето е на "Джей Лено уроци по шоу да преподаваш"!!! За Ваше успокоение в праймтайм-ният диапазон м/у 19.30 и 23.30, на всички стари "телевизионери", една нова кабеларка Ви бърка откровено грубо по дупките! И така ще е и за в бъдеще...
  • 9 Гост

    14 6 Отговор
    Стара песен на нов глас. Телевизия пълна с турски сериали, скучни предавания а сега и грък за цвят.Скука до дупка.
  • 10 Чоко

    6 3 Отговор
    Послушко на БТВ-ГЕРБ
  • 11 булгаристан

    4 7 Отговор
    Докато Българите робиват на гръцките цигани в гърция,гърците стават яодещи в бъшгарски национални медии!!пълен ъпсурт!!в гнусна гърция освен роб,бъшгарски гражданин друго не може да бъде!!
  • 12 Ох голям кеф..!

    6 3 Отговор
    Шоуто продължава за млади и красиви таланти...!
  • 13 Диамантената ръка

    4 0 Отговор
    А дано, ама надали... Ще видим.
  • 14 незнайко

    4 2 Отговор
    Поредната БОЗА която ще видим !!!
  • 15 Смока

    3 2 Отговор
    Кой знае каква порнография ще е това шоу
  • 16 вера

    1 1 Отговор
    гледах шоуто и останах с добри впечатления от водещия и интериора.прекрасни са.певицата е симпатична и с хубав глас но препоръчвам да изпълнява повече от една песен и то цялата до края. ще го гледам всяка вечер защото има нови лица които предизвикват интерес.слави ми беше омръзнал с неговите простотии които той сам не забелязваше.балет е необходим обаче.
  • 17 Сив

    1 1 Отговор
    Аз мисля,че това е просто коп и пейс на шоуто на Слави!Също като при него има оркестър ,певица прислужници,столове и водещият е плешив!Не искам да го обиждам,но това е истина.Снощи не го гледах,понеже забравих,но сега го гледам на запис и честно да си кажа,няма да го изгледам до края,скучно ми стана!Големи реклами бяха,но се оказа отново,че не трябва да се вярва на реклами!Хубавата стика,няма нужда да се рекламира!
  • 18 Младенка

    0 0 Отговор
    Скука,след 10 минути гледане,се прехвърлих пак на слави Трифонов,да бяха измислили нещо ново и по различно,
  • 19 Илия

    0 0 Отговор
    Разочарован съм от двете предавания до тук! Дори не е смешно! Подценявате публиката включително със сериала "Вътрешен човек", от последната серив половината беше повторение на предишната, а от другата половина половината бяха реклами и останаха 15-20 мин.филм.