Last news in Fakti

25 Януари, 2020 12:45 101 935 83

Слави с голяма сензация в отговор на новото шоу по bTV

  • слави трифонов-
  • шоу-
  • николаос цитиридис-
  • btv

Водещият е приготвил интересен ход за понеделнишкото шоу

След като bTV обяви, че в понеделник, 27 януари, в ефира ѝ стартира новото развлекателно предаване - "Вечерното шоу на Николаос Цитиридис", късно в петък вечерта, 24 януари, от 7/8 ТВ пратиха съобщение до медиите за по-специално и различно шоу на Слави.

Специален гост във "Вечерното шоу на Слави Трифонов" в понеделник ще бъде невероятният Димитър Рачков, пише в съобщението. "Дали за първи път ще видим Краси Радков и Димитър Рачков един до друг? Какво ще поиска Рачков от Слави и кой от двамата ще е господар на ефира ще видим в понеделник от 22 часа", обявиха от 7/8 ТВ.

Шоуто на Цитиридис е в 22,30 ч, когато се излъчваше и шоуто на Слави по bTV - едва половин час по-късно от излизането на Трифонов в ефира на собствената му телевизия. На практика по едно и също време. В чий ефир ще бъде Димитър Рачков беше дълго обсъждана тема месеци наред, преди bTV да обяви вечерното си шоу и новия му водещ. Едно от най-тиражираните предположения беше, че талантливият актьор може би ще води забавното предаване по bTV.

Друга версия бе, че "Господари на ефира", което от близо 2 години не се излъчва по Нова ТВ, а само онлайн, ще стане част от програмата на 7/8 ТВ. За слуховете допринасяше и самият Рачков, който през смях обясняваше от екрана на "Маскираният певец" как отива при Слави, който уж му обещал сериозни хонорари. В крайна сметка се видя, че нищо от писанията по жълтите вестници не е вярно. Предстоящото предаване на Слави Трифонов очевидно е отговор на шумно рекламираното ново шоу по bTV.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 207 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 8672

    353 161 Отговор
    На кой му дреме за тази лигла Рачков!!? Този човек много отдавна тотално опротивя на всички!

    Коментиран от #68

  • 2 Миндила

    312 224 Отговор
    Славун е бита карта...............никой вече не му гледа тъпото предаване където си прави шоуто на чужд гръб. Мисли че като се бъзика с Лили Иванова и други известни личности е много оригинален . Обаче някой като се бъзика с него веднага скача като попарен.

    Коментиран от #33, #48

  • 3 Маман

    266 87 Отговор
    Тъкмо си отдъхнах от този Рачков.
  • 4 Буко Баламата

    218 76 Отговор
    Плаша се какви хора има щом му дават на тоя шут такива хонорари.
  • 5 Буко Баламата

    110 62 Отговор
    Плаша се какви хора има щом му дават на тоя шут такива хонорари.
  • 6 месара

    201 122 Отговор
    защо продължавате да ни занимавате с тоя шут чалгар?!
  • 7 Славка Калчева

    124 91 Отговор
    Много Гейска тази кабеларка
  • 8 Ххх

    94 74 Отговор
    Преди няколко години бях гледал филма "Небесно царство". И имаше една сцена, когато армията на кръстоносците се подготвя за поход срещу армията на Саладин. Предстои битката при Хатин. И кралят на Йерусалимското кралство Ги Дьо Люзинян обявява началото на похода, при което Раймонд lll - Тибериас му отвръща - но ще го направите без моите рицари. При което Ги Дьо Люзинян му отговаря "Значи славата ще бъде за мен Тибериас. Ти постигна своите успехи преди много години. Сега дойде моето време !". Та и Слави Трифонов така, постигна своите успехи преди много години, сега дойде времето на новия водещ.

    Коментиран от #12, #27, #42

  • 9 Ааааа неее

    147 53 Отговор
    Тези и двамата вече са в повече на хората,Изх-абени.
  • 10 Гост(нерегистриран)

    52 81 Отговор
    Слави, ние от югоизток ще си гледаме нашето, а в Плевен вашето. Родителите ни са родени в Гюмюрджина, имаме смесени бракове преди 1944,жена тракйка, съпруг грък. Комотини. Няма място за съдене, а и Слави, всички от Враца ги е назначил шуробаджанаци. Боли ни Слави за Гърция... Както казваше баба ми, тук камъни и калдъръми, а там сите... Евдокия
  • 11 Гост(нерегистриран)

    13 65 Отговор
    1966, а смесен брак на 25, или Никос 1994 или 2 х 25 и отгоре 3 години.
    Те нашите остаряха, а бяха преди 12 на 25, на кого да се сърди, че ги прокуди ха от Бг, цял живот черга Джон

    Коментиран от #13, #24

  • 12 Последния софиянец

    62 23 Отговор

    До коментар #8 от "Ххх":

    Дано новия поход на гръка не завърши като този на Лузинян. Арабите умориха рицарите от жажда в пустинята и ги изклаха като кучета. После им взеха Йерусалим.

    Коментиран от #19

  • 13 На дизеляка

    67 15 Отговор

    До коментар #11 от "Гост(нерегистриран)":

    Аман от неграмотни коментиращи!
  • 14 пурко

    83 18 Отговор
    Едно смислено мнение не прочетох дори негативно когато пишете пак сте неспособни

    Коментиран от #16

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Буков

    55 11 Отговор

    До коментар #14 от "пурко":

    Според мен, един и същи идиот се е развихрил...

    Коментиран от #66

  • 17 ????

    20 11 Отговор
    Компютъра променя, жалват се доктори. 1 към 1.
  • 18 Ставрю

    106 50 Отговор
    Даваи Слави гръка да го духа копират те но няма шанс
  • 19 Ххх

    25 13 Отговор

    До коментар #12 от "Последния софиянец":

    Причините за поражението на кръстоносците при Хатин имат, както се казва комплексен характер. Първо, те са били числено превъзхождани от армията на Саладин. Армията на кръстоносците е била около 23000 души, докато Саладин е разполагал с 30 - 35000. А и кръстоносците са избрали погрешна тактика. Саладин е атакувал крепостта Тибериас, която се намира на брега на Галилейско море. Армията на Йерусалимското кралство под ръководството на Ги Дьо Люзинян е предприела похода в опит да помогне на обсадените. Когато са се намирали на определено разстояние от крепостта, водачите на кръстоносците са се колебаели. Единия, по - сигурен вариант е бил да построят лагер около воден източник и да изчакат какво ще предприеме армията на Саладин. Другият, по - рисков вариант е бил да направят дълъг и изморителен преход през пустинята, при който да се опитат да помогнат на обсадените в Тибериада. Ръководителите на кръстоносците са избрали втория вариант и изморената им и страдаща от липса на вода армия е разбита в битката при Хатин, а краля на Йерусалимското кралство е пленен.

    Коментиран от #29

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Гост

    20 19 Отговор
    Тези кой са , че нещо не са ми познати. Некви там от село май .
  • 22 Еваки

    83 57 Отговор
    Нямам думи за тия пошли и злостни коментари .Рачков Слави всички те са изключителни професионалисти .Без тях ще е скучно .
  • 23 Еваки

    53 53 Отговор
    Нямам думи за тия пошли и злостни коментари .Рачков Слави всички те са изключителни професионалисти .Без тях ще е скучно .
  • 24 realist

    46 7 Отговор

    До коментар #11 от "Гост(нерегистриран)":

    За какво по дяваолите говориш човече? Май, само ти си се разбираш...
  • 25 вземи

    40 25 Отговор
    единия и удари другия! Един дол некадърни и лигави халтурщици!
  • 26 Balgarin

    39 27 Отговор
    Ne iskam da gledam razni Garzi.
  • 27 Хха

    9 9 Отговор

    До коментар #8 от "Ххх":

    Само където в историческата действителност и Балиан и Тиберий участват в битката при Хатин и позорно са победени..
  • 28 Работник

    41 21 Отговор
    Времето на досадното шоу свърши ,искат с едни и същи изтъркани лафове и гримаси да занимават ефира
  • 29 Бате

    18 14 Отговор

    До коментар #19 от "Ххх":

    Бате гледай филма пак, още повече че ти го предложи за пример. И пич недей да четеш евангелието като дявола, лично на мен ми допадат действията на Тибериас. А за Слави,? тука ако е вярно това, малко се излага. Няма как някой си (византиец) да ти отнеме 20на история, ей така. Недей да заприличваш на (сърдите старцета) още ти е рано

    Коментиран от #31

  • 30 Бате

    23 3 Отговор
    Това ми заприличва на,, на ти си куклите, дай си ми играчките.Понеделник идва, ще видим
  • 31 Ххх

    8 6 Отговор

    До коментар #29 от "Бате":

    Да гледа филма пак ? Може би смяташ, че нещо съм изпуснал или неразбрал ? Защото, предполагам съм го гледал много повече от тебе и предполагам ми е определено по - познат като съдържание. Добре е, че ти харесват действията на Тибериас, но, все пак бих те попитал, кои действия ти харесват ? Тези във филма, или тези според историческите източници. Защото имам претенции да познавам събитията от това време, предполагам доста повече от тебе, и в този смисъл бих ти казал - филма е хубав, и на мен ми хареса, но има и около 30 процента художествени измислици. И директно ти давам пример - във филма Тибериас, чието име е Раймонд lll и Балиан остават в Йерусалим и не участват в похода срещу Саладин. А в действителност са участвали и в похода, и в битката при Хатин, и с конен отряд са се спасили с бягство от полесражението, след което Балиан е организирал отбраната на Йерусалим.

    Коментиран от #35

  • 32 НИ В КЛИН НИ В РЪКАВ

    9 4 Отговор
    Минотавър не е нов вид бронетранспортьор във въоръжението на САЩ, предназначен да прекосява минирани полета.Той е древногръцки миньор в рудниците на о-в Крит.
  • 33 инж Владова

    22 15 Отговор

    До коментар #2 от "Миндила":

    Гледаме го! Тебе няма и да те слушаме. Срещу телевизията на истината с лъжи не става! Не се пречкай!

    Коментиран от #72

  • 34 инж Бладова

    47 35 Отговор
    Слави се гледа и слуша, защото е телевизията на истината.

    Коментиран от #37

  • 35 Бате

    10 4 Отговор

    До коментар #31 от "Ххх":

    Браво бате, едно знам, този Холивуд еееебб,,,,, та на цялата човешка история
  • 36 Педро Санчес

    43 20 Отговор
    Единствено ако съблече балета ще направя компромис да го гледам веднъж !
  • 37 Ххх

    13 9 Отговор

    До коментар #34 от "инж Бладова":

    Да, и аз го гледах с удоволствие, докато беше в БТВ. Но, все пак не приемай всичко за чиста монета. Слави имаше, предполагам и все още има политически заигравки, съмнявам се, че ако влезе в политиката и участва в парламента би бил поредната патерица на ГЕРБ, така че, шоуто си е шоу, политиката си е политика, и всеки трябва да отсява с главата си кое е читаво, и кое не.
  • 38 без драми

    51 7 Отговор
    Аз лично отбягвам да се нервирам за глупости. Както бе казал покойния Т. Колев: " То си има копче бе" - като не ти харесва го натискаш. Аз лично бих избрал срещата между Краси и Митко. Мисля, че ще се посмея добре.Моите уважения към новоизбрания водещ на БТВ, но му гледах един от анонсите и трудно го разбирах в бързоречието му. Те така - не се косете! Има си копче!
  • 39 Красо

    21 7 Отговор
    Плешивите тикви са на мода във властта и в медиите.
  • 40 селянин 1

    37 16 Отговор
    bTV,преди години залагаше на бг.сериали..а сега само турско,а от понеделник и гръцко,а слави със едва проходила,,кабеларка,,беше най гледан на чнг..а двете,,р,,ъта,в пн.ще сложат,,цитруса,,в малкият си джоб.
  • 41 Смешко

    41 14 Отговор
    Направо си умирам от смях, когато някой сравнява Слави с Рачков.
    Не харесвам и двамата, ама Слави е на сцена вече почти 30 години и забележете - сам плаща, сам организира. Рачков е друга бира. По-тоно е слаба бира. Намърдал се е някъде и кряка, лигавчуни се, обижда хората.... както и да е . Рачков е пале пред Слави. Рачков винаги ще един михлюз, който вече е НИКОЙ. Слави, дори и арогантен, дори и ИЗТЪРКАН, дори и демоде, пак е с поне 200 класи пред рачков, зуека и компания.
  • 42 Голем смях

    12 4 Отговор

    До коментар #8 от "Ххх":

    И да разкажеш целия филм само за да изръсиш простотията си накрая..Иначе филма си го бива .
  • 43 Пена

    29 33 Отговор
    На Слави му плащаха много пари , само той си знае кои. За 20г. с тъпото си шоу успя да опростачи много народ.Но btv се взе в ръце и му показа червен картон.

    Коментиран от #44, #49

  • 44 селянин 1

    36 20 Отговор

    До коментар #43 от "Пена":

    ..пено ма,слави му омръзна в bTV,сам си прекрати договора,оти му пречеха да казва,че нема такава държава,колко предавания му спреха,,отгоре,,а парите не са му от търкането на билетчета,ако сега посака за великден ще напълни нац.стадион.а за гергьовден-арената.

    Коментиран от #51

  • 45 Синдикат на Ало Измамниците

    17 16 Отговор
    Добър ход, но шута на мутрите продължава да дълбае само надолу....
  • 46 Трифонезе Цитиридис

    13 10 Отговор
    Винаги се намира недоволство сред обществото коментирали тва заглавие и новина, защо? Като не ви отърва нито гледайте 78тв нито бтв, аре бегайте от тука комплексирани нещастници, който на живо няма да обелят и една лоша думичкЪ, понеже сте страхливци. Мекотели Меки пишондраци.
  • 47 Хрониките на Евразия

    17 5 Отговор
    Долу Босфор ТВ!
  • 48 Жоро

    4 9 Отговор

    До коментар #2 от "Миндила":

    Хахах, още един в неведение, според теб сигурно е само водещ (вече собственик на телевизия) и певец сигурно над 300 милиона ЕВРО не се трупат ей така, поразрови се малко и ще разбереш защо изтъркания Слави беше 20 години в ефир и защо ще го гледаш докато си жив.
  • 49 Жоро

    6 3 Отговор

    До коментар #43 от "Пена":

    Ооо колко сме прости и неосведомени хаххаха
  • 50 250

    7 3 Отговор
    Думата шоу не е свързана със Слави,Дони .....СКУКА...
  • 51 Опа

    1 1 Отговор

    До коментар #44 от "селянин 1":

    Ти не си прост селянин
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Какаду

    11 2 Отговор
    Ако сте гледали "Как ще ги стигнем" с Тошко Колев, то другите не се нуждаят от коментар....
  • 56 Той

    15 4 Отговор
    И тук се е наводнило от ГРОБ-арски тролейчета,които бълват жлъч и омраза!Слави и Рачков си имат своите фенове,на които хич не им дреме за вашето мнение.А сега марш по дупките,от които изпълзяхте!
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 КУРнинов

    3 9 Отговор
    Боли ме шмайзера за Славуца Учиндолска!
  • 59 Енчо

    1 1 Отговор
    Щом е грък ще цъфнат и вържат..
  • 60 Диоген

    11 5 Отговор
    Ако не бях го прочел във Вашия сайт нямаше и да знам, че Слави Трифонов бил още жив, а Рачков е ТВ звезда. Също - че някакъв грък щял да прави шоу като това на Трифонов.
    Хляб и зрелища за плебса, нали?
  • 61 рузвелт

    6 3 Отговор
    БХ- в превод-Боли му Бай Хой за тъпашките телевизии.Вечер дори филм няма,камо ли ''шоутата'' на лигльовци,като Слави,Дони,Гала и т.н.
  • 62 Готин

    5 1 Отговор
    Срещата на двама инфантили с егоцентрични наклонности, ще бъде интересна от психиатрична гледна точка.
  • 63 Вичо

    6 3 Отговор
    Славуца вече кара на изпарения. Още малко и ще се провали тотално. Връща Виктор Калев, сега щял да привлича Рачков. И двамата са втръснали на публиката тотално. Ще са в шоуто докато имат изгода. Като свършат паричките на Славуца, всички ще я изоставят.
  • 64 висок

    2 1 Отговор
    Абе хора, що се занимавате с тези смешници, гледайте телевизията на БСП, там е истината!
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Оня с коня

    3 0 Отговор

    До коментар #16 от "Буков":

    Абсолютно си прав. Може и да са двама - трима, но психичните им заболявания са повече от видими.
  • 67 Шаран БГ

    6 1 Отговор
    Защо се ядосваш, българино ? Защо сипеш обиди, ругатни и откровени псувни ? Не бива .... НИКОГО НЕ СИ ДЛЪЖЕН ДА ГЛЕДАШ ! От 5-6 месеца не глредам никаква телевизия. Оня ден личния ми лекар каза, че кръвното ми е в нормата. Може би защото изядохме прасето и изпихме виното ..... Не знам...Не съм съвсем добре, но се лекувам и телевизии не гледам- Само в този компютър се заплесвам ,....ама и него " ще шътна" в скоро време...........
  • 68 Дядо елкин

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "8672":

    "Тая лигла" не можеш да му стъпиш на малкия пръст отвръщават ме хората като теб който за всичко злобеят и нищо не и харесва
  • 69 Nqkoi

    7 2 Отговор
    Вие хора нормални ли сте такова плиене такава злоба , плаща ли ви някой ? Не ви харесва не гледайте аз съм от тия , които гледат и да сигурно агенциите пак ще отчетат нулев рейтинг 😁
  • 70 Слави е велик

    6 2 Отговор
    Фактите говорят, колкото и да плюете по Слави, народа го обича!
  • 71 Добронамерено пожелание

    1 1 Отговор
    Слави по-добре да се откаже и да си живее живота докато не си е похарчил парите и здравето. Да бяга като от чумава от Мая Манолова.
  • 72 Инж Владов

    2 2 Отговор

    До коментар #33 от "инж Владова":

    Кат си нямаш друга работа гледай му тъпотиите
  • 73 Емил

    6 8 Отговор
    Страшно трябва да си тъп, за да си фен на Трифонов
  • 74 Ivan

    5 4 Отговор
    Ставаме все повече и по силни горе главата Слави ние сме с тебе!
  • 75 Ivan

    4 4 Отговор
    Ставаме все повече и по силни горе главата Слави ние сме с тебе!
  • 76 Urko

    4 5 Отговор
    Учиндолският клоун трябва да го съдят задето години наред налагаше чалга културата. Страшно е омръзнал, но не може да измисли нищо свежо. Достигна отдавна нивото си на некомпетентност!
    Добре е да се кротне, но той и за политик се стяга!
    Тежко ни, българите са мнозинство!
  • 77 Иванов

    3 3 Отговор
    ...чалгарите са мнозинство!
  • 78 Все тая

    5 0 Отговор
    Пенсионерите се чудят как да свържат двата края, майките как да намерят лекарства за децата си, хиляди хора нямат вода, а вие сте седнали тука да водите спор за С.Т. и оня другия...
    Ей затова ще ни правят на маймуни и ГЕРБ и мерб, който се сетите още...дай му някаква "важна" новиничка на нашия народ и го остави да кълве. Тъжно ми е най-вече от това, че сме БЪЛГАРИ, а вече няма и помен от онова истински българското...
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Кочо

    1 0 Отговор
    Каква реакция,Клиторидис има смешки за 2 предавания,на ниво квартален келеш.Кръчмарския хумор върви в ютуб и по пъбовете,но в Бтв не го виждам.Колкото до Рачкова,за много папа,няма Бозаджян ,няма,Трифонидис,парата бие у главата;)
  • 82 ицо

    3 0 Отговор
    Те тия негативни коментари са от едни и същи тролове, дето не излизат от тоя сайт. Която и публикация да отвориш специално в тоя сайт е едно и също няма да прочетеш нищо позитивно отдолу. :)))
  • 83 Демос

    0 0 Отговор
    Демокрация не се карайте гледайте каквото си искате има за всички.