Last news in Fakti

25 Януари, 2020 16:52 4 931 9

Направиха неочаквано предложение за брак на участие на Емилия

  • емилия-
  • предложение за брак-
  • столичен клуб

Певицата продължи участието си, като отиде на масата на влюбената двойка

Нещо невероятно се случи на последното участие на Емилия в столичен клуб. Песните на чалга звездата подействаха на емоционалното състояние на влюбена двойка, които се сгодиха пред очите на всички в клуба, а певицата обърна специално внимание на събитието.

Веднага щом съзря момчето да предлага брака на своята избранница, Емилия продължи участието си, като отиде на масата на влюбената двойка. "Надявам се сте взели това решение на трезво и утре няма да съжалявате", пошегува се изпълнителката на "Акула".

По настояване на влюбените Емилия изпълни баладата "Грешница" и пожела много щастие и любов на младежите, които решиха да вземат тази важна крачка в живота си именно на нейно участие. А купонът продължи с хитовете на блондинката, както и няколко ретро парчета, с които изненада своите почитатели.

От публиката се провикнаха, че искат нещо народно. "Объркали сте дискотеката, но не и певицата", каза на микрофона Емилия и заби една от най-популярните фолклорни песни, а именно "Кой уши байряка". Пред нея младежи се хванаха на хоро, а таванът на клуба заблестя с трибагреника на страната ни, пише show.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 TürkOğluBaezidEfendi

    3 7 Отговор
    Искам да се извиня на всички българи. За изкупление на вината мога да направя на всеки свирка и да правя анален секс с всеки българин в пасивна роля.

    Коментиран от #5

  • 2 Последния софиянец

    2 3 Отговор
    Пир по време на чума.
  • 3 TürkOğluBaezidEfendi

    5 6 Отговор
    Емилия има мръсни, миризливи крака.
  • 4 111

    4 4 Отговор
    До türkEfendi
    Ти си българин, защото само българин може да падне толкова ниско
  • 5 Анти турчин

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "TürkOğluBaezidEfendi":

    По хубаво си ги прави тия "свирки" сам и не замесвай обикновенните българи в твоята простотия болен тюрк такъв.
  • 6 Гимназист

    6 1 Отговор
    Како Ема, ти заслужаваш си поема, ела до мене гола само по диадема, устата ти да видя как го взема, в катеричката ти щом проникна решен ни е проблема, може да започнем секс тема, в какви пози пещеричката ти да превзема, после даже и след продължителна дилема, знам ще позволиш и задният ти вход да го поема, за какво ще правя в него 'оран' е точната лексема, приключа ли на лицето ти ще си оставя крема, с него ще чертая сложна схема, и на носа ти ще покапе все едно че имаш бяла хрема, гола, само по диадема, ела при мене како Ема!
  • 7 ПОДИВЯЛ ГАНЬОВЕЦ

    3 1 Отговор
    БРАТЛЕ ЕМА П.................ТА ГА ПОЗНАВАМ ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО КОГАТО БАЧКАШЕ НА ОКОЛОВРЪСНОТО.ТВА ЗА ПАРИ ЩЕ ЗАСМУКВА ТОПА КАТО РУСКА ПРАХОСМУКАЧКА ТАЙФУН.НЯКЪВ ПЪТ ЛЪСКАМ НОЖКИ НА НЕЯ ИНАЧЕ ПО ПРИНЦИП НА ТУРБО ФОЛК ТУПАЛКАТА ТАТЯНА.
  • 8 КИРО УЗОТО

    5 1 Отговор
    Въъх майкооу просълзих са - още едни селяни ,тая си я представям след година как цъка слънчогледа като папагал пред турската сапунада докато бебето реве гладно а мъжа и маже с шпатула цЕмент по строежите а вечерта се налива до безпаметност със 70 градусов АБСЕНТ след като тая му е изпила парите и мозъка .СапОнката е пълна
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.