Last news in Fakti

26 Януари, 2020 13:15 4 619 8

Йорданка Христова с две домашни помощници след инцидента

  • йорданка христова-
  • инцидент-
  • помощници-
  • счупена ръка

"Не мога да върша елементарни ежедневни неща," оплаква се певицата

След като Йорданка Христова претърпяла инцидент и си счупила лявата ръка, тя наела две домашни помощници.

Наскоро певицата се подхлъзнала и поела целия удар с ръката си, за да не си счупи гръбнака. Признава, че много я заболяло и се уплашила, но най-големият кошмар дошъл след това, когато видяла, че не може да се справя сама вкъщи със счупена ръка, пише "Галерия".

„Не мога да върша елементарни ежедневни неща – обличам се с часове, не мога да наготвя, едва се къпя“, оплаквала се певицата пред приятелки.

Тогава нейна близка я посъветвала да си наеме домашни помощници, които да я отменят поне в домакинството. Двете жени идвали в дома ѝ за половин ден, като Йорданка им плащала по 20 лева на час, разкриват запознати.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    4 17 Отговор
    Че тая кранта жива ли е още
  • 2 Дано се оправя бързо

    27 1 Отговор
    Само си мисля, ако на майка ми и се наложи помощ .... 2 дами по половин ден, това прави 8 часа; 8 часа по 20 лева са 160 лева на ден! Колко хора могат да си го позволят?! Е, да добавя, че майка ми е професор по биофизика, но това е невъзможно
  • 3 Наблюдател

    10 6 Отговор
    Бъди смела... Не се предавай... Всичко ще се оправи.. Ние българките сме корави..... А и вие сте от корав и смел джинс . Така че смело на пред.... 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
  • 4 От опит

    6 4 Отговор
    Данче, бързо оздравяване! Направи го на инат– не, че е въпрос за парите, или помощниците са лоши, но като си знаеш ти как си правиш нещата е стимул по– бързо да се възстановиш.
  • 5 Патето яки

    7 3 Отговор
    Данче не можа ли да паднеш в скута ми та сега се мъчиш.
  • 6 Телефончету

    4 3 Отговор
    Данчето си Данче, всички зъби са си нейни...!
  • 7 Пустиняка

    8 7 Отговор
    Дреме ми на шлифера за тая..

    Има много хора в нужда, но не могат да си позволят помощник.. така, че аре у лево с тая шаврантия.. Едно време в Шведския хотел, сега Гранд хотел Варна само как едни араби я клатиха.. още има живи свидетели от ДС инсталиралим кабели и камери в хотела през соца.. известна тайна е каква е била Данчето едно време..
  • 8 незнайко

    5 4 Отговор
    За 20 лева на час ще и работя 8 часа с 1 час почивка !!! Това са 160 лева на ден или 3200 лева на месец - 20 дена !!! Това е ненормално !!! Къде дават такава заплата ???