Last news in Fakti

26 Януари, 2020 13:55 5 517 11

Бащата на Меган показа невиждани нейни СНИМКИ

  • меган маркъл-
  • принц хари-
  • баща-
  • снимки

"Кралското семейство ми дължи. Хари ми е длъжен, Меган ми е длъжна," твърди Томас Маркъл

Бащата на Меган Маркъл, Томас, се появи в 90-минутен документален филм по британския Канал 5. Там той разказа неизвестни неща за дъщеря си и показа невиждани нейни снимки. Томас Маркъл беше категоричен, че ще продължи с публичните си изяви за пари, защото според него дъщеря му му е длъжна и е крайно време „да се погрижи за баща си“.

Филмът е гледан от над 1,2 млн. души във вечерта на излъчването си. По думите на Маркъл, детството на Меган било най-щастливият период от живота му. Той показа снимки от тогава заедно с майка ѝ Дория Рагланд, включително от празнуване на Коледа и летни пикници до дома им в Калифорния.

Бащата на Меган показа невиждани нейни СНИМКИ

Бащата на Меган показа невиждани нейни СНИМКИ

Той разкри още, че ревнувал от факта, че принцът на Уелс завел дъщеря му до олтара вместо него. От Канал 5 отказаха да разкрият колко пари са платили на Томас Маркъл, но по информация на MailOnline за появата си в британско сутрешно шоу през 2018 г. той е взел 7500 паунда. Предполага се, че сега той е вдигнал „цената“ до няколко десетки хиляди паунда.

Томас разказва, че дори когато започнала да се занимава с актьорство в Лос Анджелис, Меган все пак намирала време да го види 3-4 пъти в седмицата. Това се променило, когато тя срещнала принц Хари. Томас никога не се е срещал с него. На въпрос дали тя би трябвало да го подкрепя финансово, той отговаря:

„Тя ми е давала пари. Даде ми 5000 долара за Коледа веднъж. Парите бяха под формата на подаръци, само веднъж или два пъти съм я молил за помощ. Когато ми беше ядосана, тя твърдеше, че ми е дала 20 000 за две години. Но аз платих за всичко, за да е тя сега там, където е. Не си го искам обратно, но е ужасно да се избира фокусът да е само върху това какво ми е дала тя и да се пренебрегва какво аз съм ѝ дал“, добавя той.

Бащата на Меган показа невиждани нейни СНИМКИ

Маркъл защитава решението си да говори пред медиите и да получава заплащане за това:

„На този етап те са ми в дълг. Кралското семейство ми дължи. Хари ми е длъжен, Меган ми е длъжна. За това, през което съм преминал, трябва да получа възнаграждение. Дъщеря ми ми каза, че когато стана възрастен, тя ще се грижи за мен. Сега съм възрастен. Време е да се погрижи за татко си“.

Във филма Томас Маркъл показва няколко домашни видеоклипа, които не са виждани досега. На един от тях Меган участва в представление, когато е на 15. Той споделя още, че плакал, докато гледал сватбата на дъщеря си по телевизията след излизането си от болница.

Той показва и няколко кралски подаръка, които е получил, включително чаша в чест на раждането на внука си Арчи. Томас показва и свои снимки като млад и дори се шегува: „Изглеждах като Хари. По-добре от него“.

Бащата на Меган показа невиждани нейни СНИМКИ

Бащата на Меган показа невиждани нейни СНИМКИ


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    20 4 Отговор
    Да пази Господ от такива петнисти хиени за деца.
  • 2 Сиромаха

    26 1 Отговор
    Батко, Бития си е бит еания си е еан!!! Продължаваме на пред!!!!!!!!! И спри да ревеш като Вдовица, Що не беше Българин да видиш какво щеше да получиш от децата си? ЕДИН ГОЛ!!!!!!
  • 3 Големо циганче

    22 0 Отговор
    Е била таз Меган...!

    Коментиран от #4

  • 4 Луд

    14 0 Отговор

    До коментар #3 от "Големо циганче":

    А каква ромка е станала

    Коментиран от #8

  • 5 100

    5 1 Отговор
    Мляко с какао.
  • 6 Пустиняка

    8 5 Отговор
    Принц Хари обича черно... По-добър избор е от мазните, дебелогъзи и безвкусни англичанки.. Давай баце, пори ги яко.. ние истинските мъже те разбираме напълно...
  • 7 тат

    13 5 Отговор
    Как ли не се излагат хората за пари в днешно време!
    Всеки му бил длъжен, ако си го правил за да чакаш после нещо, не е требвало да го правиш изобщо!
    Остави дъщеря си изнудвач пенсиониран... Дължали му - дедовия!
  • 8 Коя от всички ромки...!

    3 3 Отговор

    До коментар #4 от "Луд":

    Имаш предвид, защото всички са, стари и грозни, но Меган е млада е нежна...! (Още неща бих казала.. но се знаете...няма нужда..!)
  • 9 ооо

    4 1 Отговор
    Да му намерим тука от пазара нова
  • 10 1234

    2 4 Отговор
    Тъпак
  • 11 Циник

    3 0 Отговор
    Копелето си намери сиганка и отиде на майната си.