27 Януари, 2020 11:42 13 371 42

Приключи излъчването на "Стани богат"

  • стани богат-
  • бнт-
  • приключи-
  • няма да се излъчва-
  • освободени-
  • телевизия

Още не е ясно дали най-популярната игра за знания ще намери дом в друга телевизия

В неделя, 26 януари, бе излъчен последния епизод на шоуто "Стани богат" по БНТ.

За спирането му се разбра още през миналото лято. Причината е прозаична - предаването е излизало твърде скъпо на телевизията.

Нови епизоди няма да се снимат. Още не е ясно дали най-популярната игра за знания ще бъде приютена в друга телевизия. Жалко, защото предаването бе едно от малкото смислени неща в българския ефир.

Спирането на "Стани богат" е една от многото промени, които направи Емил Кошлуков, откакто взе властта в телевизията-майка. Припомняме, че утвърдено предаване като "Умно село" също вече е в историята. "Лека нощ, деца" пък бе преместено в БНТ 2. Епизодите на История.бг бяха редуцирани до едва веднъж в месеца.

Знакови имена като Боряна Пунчева, Сашо Йовков, Камен Алипиев-Кедъра, Ути Бъчваров бяха освободени от телевизията.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ивайло

    167 7 Отговор
    Жалко!!! Действително "Стани богат" беше единственото смислено предаване, от което човек можеше да научи много интересни и любопитни факти за света!!! Дано отиде в друга телевизия!!!

    Коментиран от #15

  • 2 007

    127 6 Отговор
    Едно от малкото смислени предавания - жалко... 😢😞☹️
  • 3 Гост 0

    26 107 Отговор
    Предаването наистина беше супер, но последният водещ не се справяше никак добре.

    Коментиран от #8

  • 4 Спасов

    88 7 Отговор
    Емилчо се взема на сериозно, но така е, като има власт...
  • 5 Било е

    20 108 Отговор
    Билалов се показа като много слаб водещ за това предаване!

    Коментиран от #7

  • 6 Професора

    81 12 Отговор
    БНТ си беше мизерна телевизиика и преди но с Кошлука удари дъното! Талка е, мизрните седесарчета не знаят да правят телвеизия.
  • 7 Чъки

    22 8 Отговор

    До коментар #5 от "Било е":

    Какво е това Било е? Ти ще си супер на неговия стол хахаха хахаха божеее божее
  • 8 pepy

    33 45 Отговор

    До коментар #3 от "Гост 0":

    "Предаването наистина беше супер, но последният водещ не се справяше никак добре."

    Няколко пъти съм го гледал и почти винаги показваше пристрастия към някои от участниците. Не съм му фен, но жалко за предаването.
  • 9 Чата

    28 9 Отговор
    Божке-еееее! Остана ни само ,,Отблизо с Мира" и не съвсем! Защото в събота я няма, а в неделния брой се появява само да интервюира някакви столетни изкопаеми от дълбоката провинция. Пуснала е напред две млади диванета - грознички и неграмотни!
  • 10 Да еаааа!

    43 1 Отговор
    КУШЛУЗИЯ ЛИ? НЕ, БЛАГОДАРЯ!
  • 11 Чата

    37 1 Отговор
    Емилия не харесва мъже да се въртят в телевизията. Сега водещите и синоптичките са само негови! Е, има и 2-3 млади момченца!
  • 12 Мрачната истина.

    56 2 Отговор
    Всичко се унищожава с определена цел!Неграмотно население,унищожена природа,опразнени домове,мръсен въздух,вода,празни училища и детски градини и много тризонети и огромни къщи с басейни в София!Обетованата земя за бандити,крадци и операторите на геноцида скрити в удобните си леговища...
  • 13 балкански синдром

    50 2 Отговор
    Е ,като всяко нещо в България - ако е добро ,качествено и има интерес към него - или го закриват ,или го заменят с ерзац (не говроря само за ТВ , а за всичко - като започнем от кренвирши и кашкавал ,и стигнем до мебели и строителство).
  • 14 Уди Кълвача

    35 3 Отговор
    Кошлуков защо не разкаже по с какви пари и по коя линия завърши висше образование в Америчката? Ползваше за собствена изгода студентското движение и в полза на Черния Седесар.
  • 15 гост

    38 2 Отговор

    До коментар #1 от "Ивайло":

    Вероятно им трябва ефирно време за поредния турски сериал !!!
  • 16 jorj

    22 8 Отговор
    Добре е, че има пари за простотии !!!!! Ще вземе да поумнява народа и става страшно!!! Да емигрира това предаване, хич не ни трябва тук в руски булгаристан !!!!!
  • 17 ДА СЕ ПРЕМЕСТИ

    36 3 Отговор
    КОШЛУКА В ДРУГА ТЕЛЕВИЗИЯ
  • 18 някой

    34 3 Отговор
    Може би е време да се върне отново в затвора,но за повечко време,за да може Телевизията да се стабилизира.
  • 19 Разочарован

    51 3 Отговор
    Всъщност не ме е яд, че приключи, крайно време беше. Не защото предаването е лошо, в никакъв случай, просто БНТ тотално се изгавриха с нелепия подбор на участници породен от нежеланието им да дават по-големи суми и от уж интелектуално, шоуто се превърна в откровено комедийно, където можеш да чуеш чутовни бисери от хора готови да покажат липсата си на интелект срещу колосалната сума от 1500 лева. Игра в последно време реално нямаше, имаше използване на три жокера, след което отказване. А да се втълпява идеята, че въпреки липсата на интелект и обща култура може да проспериращ е отвратително. Вероятно за някои е забавно да гледат момиче, което твърди, че слънцето изгрява от запад или възрастен мъж, който не знае кой е Дарвин, обаче за тези простотии си има достатъчно реалити формати. Можеше всичко да е прекрасно, ако имаше читава предварителна подборка на кандидатите или не както преди по Нова, най-бързият печели, но уви, БНТ така и не разбраха, че шоу от този тип се прави с пари, не с хитрувания на дребно.
  • 20 иван

    12 8 Отговор
    Предаване от какъвто и да е формат, когато се върти по няколко пъти на ден, меко казано отегчава зрителите.
  • 21 Фермер

    45 2 Отговор
    Само "Бразди" не спирайте,че паля трактора и идвам у София
  • 22 Инфо

    38 9 Отговор
    Започва предаването "Стани беден", то ще е гарантирано от ГЕРП и ще обхване 90% от населението на РБ.
  • 23 ГЕРБ просперитет

    36 1 Отговор
    От това предаване никой не стана богат пък и народа реши, че рязко му се е качил интелекта, щот цъкне в смартфоня, пита Чича си Гугля и вече "знае" повече от Айнщайн, а богат се става с търкане на талончета и те така предаването умрЕ !
  • 24 Карамбол

    35 2 Отговор
    Наистина много жалко за това прекрасно предаване . Винаги съм го гледал с голям интерес. Друго подобно предаване което може да научиш много беше '' Минута е много'' Сега българският е пълен с лигави предавания като едно от тях е '' Мармалад'' толкова лигаво предаване 1 час само се смеят и те не знаят защо . А този с това обезкосмено тяло е точно като жена в това женско предаване не му знам името . даже го бяха били в една дискотека. Както и предаването ''На кафе'' стана голяма боза едно и също . Аз за това не гледам телевизия даже си подарих телевизора беше почти нов плазмен 3D събираше само прах и го подарих , то само простотия дават по нея. От години не гледам телевизия у нас . Такива лигави предавания като ''Мармалад'' трябва да бъдат спирани , те не водят до нищо полезно !
  • 25 локомотива

    6 39 Отговор
    Най после няма да гледаме отблъскващата физиономия на билалов

    Коментиран от #27

  • 26 Наблюдаващ

    25 6 Отговор
    Директивата на Западните ни господари е : Опростачване и мерганилизация на българите .
  • 27 Защо

    19 0 Отговор

    До коментар #25 от "локомотива":

    Не погледна в огледалото преди да даваш мнение ?
  • 28 Иванов

    15 0 Отговор
    Жалко ,че много известни журналисти бяха принудени под всякакъв предлог да напуснат държавната медия .Някой успяха да отидат по някой частни медии,но другите за тях нищо се не знае.Откакто директор в БНТ стана Кошлуков корено промени персонала на тази телевизия .Неудобните ги махна а назначи млади които все още нямат опит пред камерата ,смеятсе ,лигавят .Каква е програмната схема на канал1 -пълен абсурт!Пълна простотия накратко казано.Натрабчиво ти дават някой предавания само и само зрителя да ги греда.Нямае вече онази БНТ където имаше от всичко по малко -и филмите бяха филми, а да не говорим ,че на съхранение в телевизията имат филми които залежават и не са давани на малкия екран.Това разделение на БНТ1,БНТ2 и т.н дали има смисъл нека зрителите да кажат. Това предаване -БНТ на 60 вече прилича на пародия .Всички които водещия Драганов кани са известни на зрителите.И това сутрешния блог водещите канят пак същото все едни и същи лица гледаме -просто им правят голяма преголяма реклама .И артистите и музикантите използват ефира да си направят реклама за тяхно участие някъде -затова е тяхното участие.Жалко за тази телевизия ,докато Кошлуков е директор винаги ще има простотия!
  • 29 Глас народен

    16 0 Отговор
    Нищо ново под родното небе-от простак ръководител, само просташки, чалгаджийски предавания. Боклуците съсипаха БГ. Но нали, затова им се плаща... Боклукът винаги си остава боклук!
  • 30 Може

    11 0 Отговор
    да спрат "Референдум" напр.Какво показва пипълметрията?
  • 31 Гледач

    14 0 Отговор
    Тоя Кошлуков да влезе в затвора за това че спря лека нощ деца.Това е престъпление...
  • 32 цачо

    9 1 Отговор
    Кошлуков - отивай си!
    Защо всяко по-смислено предаване се унищожава?Изглежда е получил такива нареждания,когато са го назначавали.Нищо не е случайно!
  • 33 днд

    5 2 Отговор
    И Джаро остава без работа... лошо! Пак ще тръгне по лошия път на престъпника, тъкмо му беха намерили работа и ся - последен епизод!
    И нема жаро - нема маро...
  • 34 Лошо Кашлюков лошо

    6 1 Отговор
    Кашлюков сам си рита трикракото столче под бесилото, като им падне рейтинга и е аут. В днешни времена телевизията може да се превърта и хората заебаха да гледат realtime прехвърлят реклами гледат се само филми или това което те интересува и въобще не им е нужна БНТ, само да спрат и мачовете /единственото което се гледа в реално време/ и ги трия Бнт от менюто - пък те да дават каквото си сакат.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 3333

    2 0 Отговор
    Какво може да се очаква от един доностник, назначен за директор на БНТ. Навремето се е продал на ДС, сега отново се продава някаде.
    Правило: Направи ли го веднъж ще повтори.
  • 38 НЕЛ

    2 0 Отговор
    Кошлуков! Най-голямата грешка на СЕМ!!!!
  • 39 Гергана

    0 0 Отговор
    Билалов е много добър!
  • 40 Гергана

    0 0 Отговор
    Билалов е много добър!
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.