29 Януари, 2020 11:33 5 365 4

Принц Хари вече има нова работа (СНИМКА)

  • принц хари-
  • меган маркъл-
  • работа-
  • канада-
  • шега

Забавна снимка с двойник на Хари бързо обиколи интернет пространството

Принц Хари вече има нова работа (СНИМКА) - 1
Снимка: Shutterstock

Принц Хари си намери нова работа! Или поне това гласи популярна шега в социалните мрежи. Фенове и дори известни личности се шегуват онлайн, че Хари не си губи времето и вече работи като майстор.

Повод за шегата е нова печатна реклама, в която модел, позиращ с отвертка в ръка, прилича изключително много на Хари. Rated People - онлайн платформа за наемане на професионалисти, привлече вниманието, след като фенове забелязаха приликата между модела от рекламната кампания и дука на Съсекс, предава Business Insider.

Принц Хари вече има нова работа (СНИМКА)

Бившият британски депутат Марк Приск публикува в Twitter: „Добре е да видим, че дукът на Съсекс вече е намерил работа.” "В крайна сметка, има семейство да издържа”, отговориха от самата компания в интернет, демонстрирайки чувство за хумор.

Дукът и дукесата на Съсекс обявиха в началото на този месец, че планират да се оттеглят от кралските си задължения, за да заживеят като финансово независима двойка. От Бъкингамския дворец отговориха на по-късен етап, че двойката няма да може да ползва в бъдеще титлите си и няма да взема участие в кралските задължения, тъй като ще живее както във Великобритания, така и в Канада.

Феновете се шегуват, че Хари не си губи времето и вече прави стъпки към постигане на финансова независимост с отвертка в ръка. Том Резентал, британски актьор и комик, също се включи в забавлението. „По дяволите, принц Хари бързо си намери работа”, написа той в Twitter. Един от феновете се шегува, че рекламата показва бъдещето на Хари, след като се отдели от кралското семейство. „10 години по-късно, преместването в Канада не върви така гладко...”, шегува се друг потребител на социалните мрежи в интернет.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да не си журналист..!?

    9 3 Отговор
    Хари...! Каквото и да си, готин си...!
  • 2 РЗС

    9 4 Отговор
    има бая натрупан опит с коката и коврите, предполагам това е тежка работа, та си е намерил нова бил
  • 3 ччяя

    2 4 Отговор
    С тая разлика че на снимката не е Хари!

    Коментиран от #4

  • 4 газо

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "ччяя":

    Е този на първата снимка кой е бе слепец!?