Last news in Fakti

12 Февруари, 2020 15:01 28 182 15

Адел отслабнала с 44 килограма след убийствена диета

  • адел-
  • отслабна-
  • певица-
  • диета-
  • хранителен режим-
  • камила гудис

Смята се, че зад отслабването на Адел стои специалистката по хранене Камила Гудис

Адел отслабнала с 44 килограма след убийствена диета - 1
Снимка Архив: shutterstock

Британската поп звезда Адел е отслабнала с цели 44 килограма, пише Daily Mail.

Авторката на суперхита Hello била забелязана на парти след церемонията по раздаването на наградите "Оскар", организирано от Джей Зи и Бионсе.

Всички били шокирани от напълно различния ѝ външен вид. Според собствените ѝ признания, това се дължало на диета, която съдържала едва 1000 калории на ден.

Предписанията на лекарите за здравословно хранене на пълнолетна жена са да се приемат 2000 калории на ден.

За отслабването на певицата се разбра около Коледа, както и по време на почивката ѝ на карибския остров Ангила с Хари Стайлс.

Смята се, че зад отслабването на Адел стои специалистката по влизане във форма Камила Гудис.

Базираната в Лос Анджелис лична треньорка разработила диетата и упражненията за Адел, след като съпругата на Роби Уилямс я препоръчала на певицата.

Според фитнес инструкторката, Адел отслабнала предимно с нискокалорична диета, защото не обичала да прави упражнения.

Новината предизвика и критики. Известната фитнес треньорка Алис Лайвинг каза, че "нито един уважаван инструктор не би се съгласил да направи това", което Гудис е предложила на Адел.

Според Лайвинг, която е известна под името Clean Eating Alice, диета от 1000 калории е нездравословна, а Гудис търси публичност, като трупа слава на гърба на известната си клиентка.

Auckland / Mt Smart Stadium / Mar 25

A post shared by Adele (@adele) on Mar 25, 2017 at 9:41pm PDT

Clean Eating Alice твърди, че професионалните треньори като нея работят с някои от най-големите звезди, но никога не разкриват имената, нито подробности от режимите, които им подготвят, защото това е лична информация.

Треньорката казва още, че диета от 1000 калории на ден, съчетана с физически усилия, ще доведе до смущения в нормалната работа на организма.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 21 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Културиста

    8 11 Отговор
    НЕ СИ ЛИЧАТ!
  • 2 Рошко

    31 2 Отговор
    Като е убийствена що е оцеляла

    Коментиран от #12

  • 3 гост

    34 0 Отговор
    Ако пие достатъчно вода няма проблеми, а и факта, че тя не е искала да тренира означава, че приема на калории трябва да е по-нисък от нормите. Организмът започва да разгражда запасите от мазнини едва тогава, когато енергийните депа са изчерпани, няма как да са ви необходими 2х.калории, вие да ги приемате и да очаквате, че ще отслабнете, защото приемате необходимото количество енергия и единствен начин в този случай е да тренирате и да изразходвате повече, например 4х.калории. Човек може да гладува до 20-30 дни без да има проблем за тялото стига да пие достатъчно количество вода и да си набавя витамини и основни химически елементи. Щом е толкова добра тази, че е стимулирала певицата да се стопи, значи си разбира от работата, а дали се хвали или не си е нейно решение, не е лъжа.
  • 4 debel kozel

    14 3 Отговор
    sakan razvali sa jenata
  • 5 Реалист

    9 11 Отговор
    Какво представлява тази убийствена диета? Много креватна гимнастика и поглъщане на бял протеин?

    Коментиран от #6

  • 6 Тътен

    6 13 Отговор

    До коментар #5 от "Реалист":

    И г*за да и мирише на к*р.
  • 7 Дребният и жесток Елмо

    6 3 Отговор
    Добре Адел, отслабвай, аз не искам...!
  • 8 Най-мразя

    4 15 Отговор
    дебели жени. А от тях повече ненавиждам из вратеняците дето им казват: нищо миличко, плюскай и грухксй на воля, това си е съвсем нормално.
  • 9 Аз мразя старите коври и педитата

    14 1 Отговор
    На дебелината се намира колая, като Мечо Пух, спирам да ям и готово, но на другото не се намира, то остава за цял живот...!

    Коментиран от #10

  • 10 На теб ти е лесно

    3 2 Отговор

    До коментар #9 от "Аз мразя старите коври и педитата":

    Обаче има хора с нарушен метаболизъм, дето и да гладуват, и да се тресат, пак са дебели и само с операция(доооста скъпа обаче) могат да влязат във форма. Как да разпознаеш дали мис Пиги е със заболяване или просто е в лоша форма. Връщаш й 10 години назад. Ако през всичките все е била дебела, значи оправия нвнс
  • 11 Нафтарбас Барабас

    5 9 Отговор
    Новият и приятел негърчето и е стопил лагерите. Като почне да я челастри с черната гьостерица и от дирека започва да фърчи масло, мастните молекули нямат шанс да оцелеят при такова шлякане. А и тапетите е сменила у къщата си със сигурност - защото драскането като орка е страничен ефект, който ако го насочиш правилно може и ремонтни дейности да замести.

    Коментиран от #14

  • 12 ТОЧКАТА

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Рошко":

    ...точно заради ТОВА!!!!/убиинствен ИНАТ/
  • 13 ТОЧКАТА

    1 0 Отговор
    ...Браво АДЕЛЕ!!!!!
  • 14 Хахаххахах

    0 1 Отговор

    До коментар #11 от "Нафтарбас Барабас":

    Хахаххахахха луд си ей хахахаххаха
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.