Last news in Fakti

17 Февруари, 2020 17:34 3 980 11

Ивана изуми с интересни подробности за кариерата си

  • ивана-
  • поп фолк-
  • чалга-
  • кариера-
  • музика

Певицата е изключително внимателна какво дава на феновете си

Неслучайно през годините Ивана е наричана Певицата на народа. Поп фолк любимката, чийто песни се припяват и до днес, независимо че вече не са актуални хитове, издаде каква е формулата за успеха ѝ.

Атрактивната брюнетка, от която винаги е лъхала топлина, никога не е изневерявала на себе си, каквото и да ѝ коства този избор.

"Винаги искам във всяко едно нещо, дори да е най-дребният пост в социалните мрежи, във всяка една песен, да има моя почерк. Да не е само, защото някой друг го е правил и аз да се опитам да тръгна по този добре утъпкан път, който е добре познат от някой друг преди мен.

Хората не умеят да се шегуват и не разбират самоиронията, която аз обожавам. Много често я използвам и в интервюта, и в ежедневието си", разкрива наскоро певицата в интервю за "Всичко за семейството".

За Ивана е от значение не само да изпее песен, която лесно ще се тананика след това от феновете ѝ, но и да съдържа ценни послания.

"Музикалната линия е въпрос на вкус, но ако направя нещо, което не е хубаво като текст, няма сън да ме хване, дори една дума да не е на мястото си веднага се отива и към отговорността към почитателите.

Понякога с авторите спорим с часове "в" или "но" е по-подходящо, до такива детайли стигаме. Едва ли смисълът ще се промени толкова и едва ли някой чак толкова задълбочено би анализирал песните ми, но за мен е важно", добавя още за взискателността си изпълнителката.

Припомняме, че в началото на годината звездата на "Пайнер" анонсира, че подготвя нов албум. "Това ще са песни, които през последните 6-7 години са излизали в различни компилации, но не са били събирани в мой албум. На фона на големите ми хитове те останаха малко незабелязани".


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гимназист

    34 8 Отговор
    Лельо Ивана, лельо Ивана, видях те и до пръсване ми стана, искам до мен да бъдеш гола на дивана, да те блъскам като клисар камбана, но може би ще е прибързаност неоправдана, романтиката где остана, да те галя по косата докато осмукваш ми банана, после с уста бикините ти да мана, краката си разтворени да вдигнеш до тавана, а аз с език да милвам твойта котарана, от вкуса ѝ привлечен като от дрога наркомана, след това здраво да те подхвана, в пещеричката ти да нахлуя като сърбин в Тирана, с устрем и без спирка като затворник бягащ от охрана, за задния си вход надявам се не налагаш забрана и ще ми отправиш искрена покана, там целият да вляза както мишка влиза в капана, от кеф ще грачиш като врана, стенанията ти ще отекват чак в Гана, мощно ще ти влизам като соло на Сантана и когато е готов да ми избликне фонтана, лицето ти ще се покрие с бяла пяна, твърде изтощена може да си вземеш вана, но ако отново не изпълним позите и плана, върху мерака ми ще остане неизлечима рана, за това отново ще те хвана, ще те клатя като павиран път стара каравана, този път може да гълташ бяла течност пълна кана, обаче да изпуснеш и капка е възможност нежелана, като американска стока в Хавана, пък и може би постелката е прана, вероятно ще си малко изтощена и като пияна, с гърда от стискане одрана, но туй е дреболия оправдана, когато многократно от удоволствие си заляна, почувствала си се задоволена и желана, представих си го и до пръсване ми стана, лельо Ивана, лельо Ивана!

    Коментиран от #7

  • 2 Pompev

    7 7 Отговор
    Как да не са актуални,още са актуални хитовете и
  • 3 Еразъм

    8 0 Отговор
    Не съм изумен въобще, още съм с всичкия си!
  • 4 Радо

    12 1 Отговор
    Оная николовската лесбийка още ли дрънка на китарката??
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Мистър Едикойси

    10 1 Отговор
    Въобще е голяма късметлийка тя, щото с посредствена външност и гласови данни направи кариера.Народа няма вкус.
  • 7 Да, та, еба в педераса

    7 11 Отговор

    До коментар #1 от "Гимназист":

    Гордееш ли с тази глупост и такива като тебе, дето харесват разврата ти сложика лайкове...! Егати, самия ужас...!
  • 8 Иван

    9 0 Отговор
    Щом тази е певицата на народа, скоро оправия няма да има.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Гост

    1 0 Отговор
    Тая има точно2-3песни ,и тая ми била певица,смех