Last news in Fakti

22 Февруари, 2020 10:43 4 034 6

Вижте какво ще направи с наградата победителката от "Фермата"

  • фермата-
  • веселка маринова-
  • награда

Веселка Маринова няма намерение да променя начина си на живот

Победителката в последния сезон на "Фермата" Веселка Маринова е на път да сбъдне една от най-големите си мечти благодарение на усилията си на финала на състезанието и спечелването на голямата награда от 100 000 лв.

Мнозина побързаха да разпределят вместо нея спечелените пари, а Веселка все още не беше видяла и лев от тях. Пред 23-годишното момиче от село Борима, което стана и първата жена победител във формата, се разкри един съвършено непознат свят, в който вниманието и често нездравословното любопитство вземат връх.

"На никого не съм споделяла нищо, свързано с голямата награда от "Фермата". И не съм направила все още нищо с нея, тъй като съвсем наскоро ми я преведоха", сподели пред нас чаровната Веселка, която изобщо няма намерение да променя начина си на живот, а само да обогати възможностите си да се труди.

Голямата мечта на Веселка е да създаде по-добри условия за живот на конете си, които са и нейната голяма любов, и вероятно това ще е една от първите ѝ по-големи инвестиции. Както знаем, тя е майка на 3 деца, така че голяма част от спечелените пари Веселка ще задели и за образованието и удобството на своите наследници.

Още с влизането си във "Фермата" пък чаровната брюнетка сподели и за още едно свое желание - да има собствен дом и да стартира бизнес с дърводобив, пише show.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Телефончету

    8 9 Отговор
    Не съм го гледала предаването, но какво ще ги прави, те чужди и лесни пари , още по лесно се харчат...!!!
  • 2 кон бе кон

    8 5 Отговор
    С кон лягам с кон ставам
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 vasik atanasova

    6 2 Отговор
    това момиче ме кефи много
    силна и здрава психика има
    боец е
    браво !!
  • 5 незнайко

    1 0 Отговор
    Как успяват тези ПИСАТЕЛИ да си изсмукват от пръстите неща, които са казани много отдавна ??? Каква е тази тъпа статия ???
  • 6 HitDobavki

    1 0 Отговор
    Венито не е ПИСАТЕЛ .... тя е нещо много повече!