23 Февруари, 2020 14:51 7 996 11

4 двойки зодии, които се привличат, но няма да са щастливи заедно

  • зодии-
  • щастливи-
  • взаимоотношения-
  • двойки

Зависи дали търсите задълбочени романтични взаимоотношения или първично животинско желание

4 двойки зодии, които се привличат, но няма да са щастливи заедно - 1
Снимка: Shutterstock

Понякога имаме нужда от пълноценен съпруг, а друг път от страстен любовник, който да ни накара да забравим за делничните си проблеми. Двете роли имат коренно различна длъжностна характеристика и изисквания за набор от качества.

Същото важи и когато говорим за зодиакална съвместимост - важно е да отбележим дали става въпрос за задълбочени романтични взаимоотношения или първично животинско желание. Защото зодиакалните двойки не само че си взаимодействат в различна степен по тези точки, но и понякога тотално си противоречат.

Вижте кои са зодиите, които се привличат фатално още при първия очен контакт, но нямат шансове за създаване на сериозна връзка според flagman.bg:

БЛИЗНАЦИ И ОВЕН

Страстният Овен ще се влюби в чувството за хумор и спонтанността на Близнака. Тези зодии обичат да бъдат център на внимание, затова сблъсъкът между тях винаги разпалва истински пожар и не оставя никого равнодушен. Борбата им за доминантност е добра идея между чаршафите, но не и в живота. Отношенията им нямат бъдеще, защото поне единият от тях в един момент ще се умори да се състезава постоянно с другия.

ВОДОЛЕЙ И СТРЕЛЕЦ

Общото между тях е свободният им дух. Водолеят обаче е свободолюбив, защото главата му винаги хвърчи в облаците, а Стрелецът е свободолюбив, защото не иска да бъде ограничаван. При срещата си тези зодии ще се впуснат във вълнуващо любовно приключение, посветено на изучаването на характерите и копнежите си. Веднага щом единият от тях зададе първи въпроса "В какви отношения сме?", всичко мигновено ще се разпадне.

ВЕЗНИ И ЛЪВ

Те са ловци на силни емоции. Но Везните искат да взимат и да раздават любов, докато Лъвът като че ли иска само да я получава. Сексуалният им живот е вълнуващ и разнообразен, защото и двете зодии не обичат да се ограничават и не се страхуват да експериментират. Те са съвършените любовници, защото отлично знаят как да накарат другия да се чувства обожаван и оценен, но са неспособни да поддържат сериозни отношения помежду си за по-дълъг период от време.

РАК И КОЗИРОГ

Когато се срещнат, и двете зодии са силно заинтригувани една от друга. Доминантната страна на Козирога има силата да разпали исински пожар от чувства в Рака, а той от своя страна отвръща с необуздана страст и дълбока емоционалност. Сблъсъкът между тях е опустошителен и завършва с нежни и дълги прегръдки. Между тях обаче има прекалено много различия, които правят любовта им невъзможна. Връзката им звучи като красива и вълнуваща история, която рано или късно стига до своя край.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ако зависеше щастието

    13 1 Отговор
    От зодии те, всички щяхме да, си сложим каскети, да, се качим в кадилаци и да обикаляне безцелно прашни те пътища...!
  • 2 И друго нещо

    6 1 Отговор
    Такъв от снимката, не искам дори насън да, виждам..!
  • 3 Гостилничаря

    8 6 Отговор
    С каквато и зодия да живееш, след 3-та година вече от желанията остават задълженията, вече виждаш само недостатъците в другия, животът става взаимно изтърпяване (и няма нищо по-нормално от това!). Няма природно нормални хора, които да живеят щастливо зедно дълго време и с ръка на сърцето да кажат, че им харесва и се желаят така, както и първия ден. Човекът е полигамно животно, тъсещо постоянно разнообразие в абсолютно всичко, включително и в контактите си. Природните дадености определят всичко останало а всеки, който не се е съобразил хубаво не е видял...
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Боже опази..!

    3 4 Отговор
    След 3 година...! Хахаха...! (По рано е...!)

    Коментиран от #6

  • 6 Гостилничаря

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Боже опази..!":

    Даже по-рано, прав си...!
  • 7 Лорче

    0 0 Отговор
    Стрга ли те кратуната 🤣🤣🤣
  • 8 Жълта хлебарка не ме стяга

    2 0 Отговор
    Като знам, че си Маман и мислейки, че имаш добър живот , обикаляйки пътищата с чужд син..!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Алекс

    1 0 Отговор
    Аз вярвам в зодиите но е странно как една близка вече почти 5 години ходи с лъв а тя е везни случайност.
  • 11 Алекс

    1 0 Отговор
    Аз вярвам в зодиите но е странно как една близка вече почти 5 години ходи с лъв а тя е везни случайност.