Last news in Fakti

23 Февруари, 2020 18:13 19 967 16

Секс хотели в Родопите бият по цени Слънчев бряг

  • секс хотел-
  • жрици на любовта-
  • родопи-
  • цени

"Тук са „най-скъпите” хотели в България. 30-35-40 лева за 20 минути," коментират хора от бранша

Секс хотели в Родопите бият по цени Слънчев бряг - 1
Снимка: Shutterstock

Грубо изрязаните форми на Родопите, тяхната свежест, дълбочина, мистика грабват погледа и пращат картините право в сърцата. Планината може да открадне спомените, ума, дори и… капаците на шахтите. Дотук с романтиката, тя е до входа на всеки хотел и до почти всяка табела на населено място. Осеяни с боклуци забележителности, разпилени отпадъци край градските кошове за смет, те самите изпочупени, обгорени - с откраднати капаци, колела.

Крадат се цветя от парковете, за да се посеят в дворовете или незаконните градинки в градовете. Горичките превърнати в сметища за строителни и битови отпадъци, парковете също. Това са пейзажите от града. Взорът може да се изпълни с тях само за 20 минути. Точно толкова са необходими, за да се обиколи Кърджали. Точно толкова са необходими и за болшинството от гостите на хотелите в региона, готови иначе да поемат хиляди туристи, да разкажат най-хубавата история за Родопите. Тя обаче се оказва съвсем различна от прословутото ни гостоприемство. Започва с плащане, преминава с „Ох” и „Ах” и приключва на около двадесетата минута с вземане на личната карта и излизане от хотела.

„Хотелът е неотоплен. Собственикът дал жега на парното, когато разбрал, че идваме. Всъщност, малко преди това. Стаите студени, навън сняг. Нощувката в апартамент, но силно казано такъв, е 120 лева. Отказахме се, идваме с дете, а трябва да носим печки…“, разказват туристи, решили да прекарат уикенд в Родопите. Цените сред баирите гонят тези в Слънчев бряг в разгара на сезона, условията - като изключим липсата на повръщащи британци, са на ниво „критичен минимум“, споделят още хората.

„Алкохолният туризъм е по морето. При нас гостите предпочитат плътските наслади. Голяма част от клиентите на хотелите в региона идват за бърз секс, плащат и си тръгват”, споделят наблюденията си хора, работещи в бранша. Десетки са хотелите в Кърджали и околностите му. По данни средната продължителност на пребиваване в тях от страна на туристи е около 2 нощувки. Ръст се отчита след отварянето на прохода „Маказа”. Рядко обаче румънци предпочитат да пренощуват край Арда с цел почивка преди дългия път, който ги очаква по пътя към Гърция или обратно. Южните ни съседи, живеещи в пограничните райони пък рядко заделят средства за подслон на наша земя предвид късите разстояния. Гостите от Турция остават в хотели предимно след сватби в региона и липса на места у роднини, коментират хотелиери.

Традиционно обаче браншът поддържа „форма” и с още по-късите престои. „Ако на вечер има три наети стаи, то поне две от тях ще се използват за секс”, коментират от бранша. „Навлизаме в европейския стил. Няма старите похвати - да се ползват автомобили или паркове. Най-редовно хората си идват в хотела, наемат стая, вършат си работата и си тръгват. Обикновено отнема 20 минути. Тук са „най-скъпите” хотели в България. 30-35-40 лева за 20 минути. Гостът си плаща за цяла вечер, но всичко свършва преждевременно и дотам. Душ и сбогом. Прибираме парите, стаята е почти непокътната. Трябва само да се сменят чаршафите и да се изхвърли боклука, който обикновено се състои от използван презерватив.

Редовната клиентела представлява гости от Турция. Те остават по около три-четири дни. Останалото са хора с любовници, проститутки, забърсали някое гадже от бара младежи. Докато им въведеш данните и вече са напуснали. Да идва следващият. Това е туризмът в Кърджали. Тук няма кой знае какво за гледане, няма забавления, хазарт, няма къде да се харчат пари от хората, които разполагат. Просто една селска спирка към други съблазни.

Ако говорим за чукарите на Перперикон - те са за тези, които идват отново за ден, обхождат камънаците и си тръгват. Нощта на тях няма какво да им предложи. Другата част от денонощието също. Какво? Пазарът в събота ли? Смешна работа. Засега сме на ниво - сватбен и секс туризъм. Клиентите идват при роднини за семейни поводи, за 20-минутен секс или да пренощуват, когато са пияни или чакат на следващия ден ред за смяна на документи. Малка спирка, това е”, коментира управител на хотелски комплекс край Арда.

Жрици и бензинджии

Десетки са офертите в интернет на жрици на любовта, които предлагат ласки срещу заплащане в Кърджали и Смолян. Къщите за гости пък се превърнаха в тяхно работно място. Наемат се и апартаменти под наем, в които проститутки се настаняват за по седмица-две, а после отстъпват на свои колежки. Заплащането е различно. До 120 лева на час, 60 лева за 30 минути, но има и промоции.

Огромният интерес към Родопите дойде след отварянето на „Маказа“ и възможностите за чужди клиенти. Момичета в бранша обаче коментират, че болшинството от мераклиите за платена любов за местни гурбетчии. В същото време търговските обекти за продажба на горива отчитат най-големите си обороти именно в диапазона април-октомври. В разгара на трафика към и от границата. Евро и левове от гостите на Кърджали отиват за бензин и дизел. Хотелската база в Източните Родопи се пълни главно от туристи от вътрешността на страната. Рядко обаче за повече от два дни. А има какво да се види, не само голи задници и пълни резервоари, пише 24rodopi.com.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Радо

    47 9 Отговор
    Ф Барцелона има ена къща, дето каката зима по 50лв. за 1 час.

    Коментиран от #15

  • 5 ААА

    42 7 Отговор
    Ми какво да правят хората ,само с картофи не става.
  • 6 гОсТ

    57 7 Отговор
    Браво, кадъните намериха нишата в пазарната икономика.Вчера една такава добре ме обработи-за един час пълна програма-100лв..кво му плащаш.И аз доволен, и Хасан си напълни хладилника...

    Коментиран от #8

  • 7 така така

    13 2 Отговор
    има надпревара по проституция между областите ли?? Това май не е първата новина от този сорт.
  • 8 Хасан

    20 11 Отговор

    До коментар #6 от "гОсТ":

    Предлагам промоция: един час с жината+свирка от синът.

    Коментиран от #9

  • 9 само питам

    6 3 Отговор

    До коментар #8 от "Хасан":

    Мабел Матиз ли беше артистичното име на сина ти...? Питам за протокола само...
  • 10 Факт

    16 3 Отговор
    Факти, колко ви платиха за тая реклама?
  • 11 Анонимен

    25 2 Отговор
    Венелинчето само за секс си мисли и пише
  • 12 Шезлонга е важен

    12 1 Отговор
    Има кой да го плаща, другото не е интересно...!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Защо педофилите..!?

    1 3 Отговор
    Обичат да,, къпят,, своите жертви, сигурно се случва това и в секс хотелите...!!!
  • 15 Нормален

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Радо":

    Колкото е истина, толкова да си здрав!
  • 16 Гост

    0 3 Отговор
    Ох как сам га натопорчил,има ли мераклии