24 Февруари, 2020 16:14 10 731 9

„Гласът на България“ с шокиращо изпълнение на Азис (ВИДЕО)

  • гласът на българия-
  • азис-
  • изпълнение-
  • музикално шоу-
  • поп фолк певец

Треньорите също няма да повярват на ушите си от случващото се зад гърба им

Шокиращо изпълнение на емблематичното парче на Азис „Хабиби“ в новия сезон на музикалното риалити „Гласът на България“.

Седмото издание на шоуто стартира в неделя, 23 февруари. Треньори на участниците и този път са Камелия, Графа, Иван Лечев и Михаела Филева, които отново се впускат в търсене на най-добър глас у нас.

Стартът на „Гласът на България“ се оказа изненадващ за краля на поп фолка, който досега не е предполагал, че хитът му „Хабиби“ може да се прероди по този начин. В залата прозвуча впечатляваща рок версия на популярния попфолк хит.

Рок версия на популярното поп фолк парче изправи на крак публиката и треньорите. Кристина е първият участник,който получи четири пъти “да”. „Какво направи, момиче!“, провикна се Иван Лечев, възхитен от силния ѝ глас и невероятна увереност на сцената, а публиката я извика на бис. Въпреки че и четиримата треньори поискаха талантливата Кристина в отбора си, тя избра Камелия.

Според източници, близки до участниците в пилотния епизод, още в самото начало двама от журито ще влязат в явна война помежду си и ще заложат бомба, която ще гръмне съвсем скоро. Отношенията между Графа и Камелия, които на финала на миналогодишното издание си дишаха във врата, ескалираха още в неделя.

По време на първия епизод от новия сезон на музикално риалити атрактивната блондинка, която привлича вниманието като магнит, получи черни боксерки с лика на Влади Ампов, подарък от самия него.

По време на първия етап от предаването - кастингите на тъмно, едно от най-силните оръжия в битката между треньорите отново ще бъдат допълнителните блок бутони. Всеки от тях ще има право да блокира колегите си само по един път, като така ще го лиши от възможността да спечели желан участник за отбора си.

Към двамата водещи Павел и Венци Венц, които ще проследяват талантите в бекстейджа, се включва силно женско присъствие като трети водещ. Разбивачката на стереотипи Александра Богданска-Петканова ще следи какво се случва зад кулисите на предаването и три пъти седмично ще разкрива ексклузивно съдържание в дигиталните платформи на телевизията.

Стотици кандидати от най-различни възрастови групи се записаха за предварителните прослушвания, а най-добрите от тях ще се явят на кастингите на тъмно, за да се борят за едно от 48-те места и да попаднат в желания от тях отбор. Тази година в шоуто има много силно чуждестранно присъствие, най-вече от съседна Македония. Сред мъжете има представители на Еквадор, САЩ и Доминикана, Украйна, Бразилия, Франция, а сред жените – на Италия, Англия, Русия, Украйна, Гърция и Норвегия.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анорексия

    16 2 Отговор
    Кристина Дончева е плашещо слаба. Изглежда има сериозен здравословен проблем и се нуждае от лечение.
  • 2 Такива са

    12 4 Отговор
    Тва е от употреба на наркотици, напълно си е в реда на нещата
  • 3 хасанопулос

    7 4 Отговор
    мамиту ви офоцоализирааати чалгътъ
    жалки Много жалки същества
    та па тааа ина пивица.... ти умре коня ут мъка
  • 4 Банго Кючек

    17 3 Отговор
    А на бас,че след 10 години Азис ще е президент а химна на Мангалия ще е Хабиби спиш ли.......
  • 5 Отегчен

    15 2 Отговор
    Пак неадекватно заглавие от мисирката Милена.
  • 6 Ники

    9 2 Отговор
    Земе да сменят тва жури бе бах Толко ли няма други
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Zezo

    9 2 Отговор
    Аре сменете тва жури. Се едни и същи физиономии по BTV.
  • 9 митко пайнера

    6 0 Отговор
    гъзът на българия какви хубави спонсори имам за нея