Last news in Fakti

7 Март, 2020 11:10 13 372 23

Башур зарязал Емилия, защото отишла на купон на Коко Динев

  • емилия-
  • жорж башур-
  • раздяла-
  • развод-
  • брак-
  • коко динев-
  • поп фолк-
  • чалга

Съпругът на певицата - Жорж Башур, се чувствал предаден след случилото се

Емилия е била зарязана от съпруга си Жорж Башур, след като отишла на 50-годишнината на бившия си мъж и баща на децата ѝ Коко Динев, научи "Уикенд" от нейни колежки. Въпреки че опроверга в поредица интервюта раздялата си с милионера, приближените ѝ твърдят, че той е сложил край на брака им.

Ревнивият Башур се чувствал много наранен от решението на Емилия да почете Коко Динев. Арабинът се изнесъл от общото им жилище, след което изтри всичките си снимки с нея в социалните мрежи и написа многозначително: "Всичко си има начало, но всичко си има и край". В момента не е ясно как ще се развие сагата. Най-вероятно Башур ще прости "прегрешението" на съпругата си и отново ще се върне при нея, прогнозират в бранша.

"Не съм пред развод. Няма промяна в живота ми", подчерта Емилия при последната си медийна изява, малко след като опроверга слуховете, че е бременна от мъжа си Жорж Башур. Фолк дивата, която напоследък залага на международни проекти, в които пее на испански език, приема с усмивка коментарите и догадките за отношенията ѝ с бизнесмена. Певицата категорично отрече да се задава край на брака им. Напротив, по думите ѝ любовта им е все така силна и хармонична. А думите му " Всичко си има начало, но всичко си има и край" били отражения на негово моментно състояния.

"Разбира се, че знам за какво става дума. Аз живея с този човек... Малко по-деликатна е ситуацията...", обясни Емилия причината защо не би искала да конкретизира за какво става въпрос. Все пак хитовата пайнерка подчерта, че за щастие не е разведена и няма да се развежда. Мъжът ѝ просто имал "такъв момент", който може да се случи на всеки човек. "Ако някой ден нещо се случи с нас и се разделим, недай си Боже, той няма да го обяви по този начин. Мъжът ми е много горд човек, за да стигне до обяснение по този начин. По-скоро ще назове нещата с истинските им имена. Аз също съм на това мнение – ако има раздяла или предстои нещо хубаво, то трябва да се каже директно", многозначително се обясни Емилия.

Изпълнителка, която се радва на втори международен хит, тези дни отбеляза 20 години професионална кариера. Емилия не обича равносметките, тъй като я карат да се чувства така, сякаш "дава назад". "Стремя се да остана в очите на хората не с числа и години. Искам да казват, че съм по-продуктивна, че правя по-хубави песни. Независимо колко години си на сцена, важно е какво си оставил след теб", сподели блондинката. Едва сега тя събра кураж да се стреми към по-големи мечти, каквито са успехите, които жъне с международните си проекти с румънския хитмейкър Кости и звездата Джей Мали. Блондинката подчерта, че мъжът ѝ Жорж Башур я мотивирал да разгърне потенциала си. С негова подкрепа тя повярвала в себе си. От днешна гледна точка Емилия с усмивка си припомни началото на кариерата си. Първото ѝ излизане на професионална сцена е представянето ѝ на "Тракия фолк" през 1999 г. Тогава Емилия блесна с дрехи, които леля ѝ донесла от Италия, и перука от естествен косъм, която си купила със събрани пари. "Исках да бъда различна, провокативна, да съм с дълга коса... Да изглеждам сценично", спомня си тя.

Била много изплашена, когато пристигнала в столицата. Певицата, която е израснала в Гълъбово, се притеснявала, че не познава никого, както и самия живот. Дори нямала ясна представа как трябва да изглежда и какво да очаква. "Тогава пеех само народна музика и трябваше директно да превключа на поп фолк. Беше период на търсене на себе си. От там нататък последва едно голямо вълнение, едни пеперуди в корема, като първата любов. Беше голяма чест за мен, че мога да бъда заедно в една фирма с Глория. Днес вече съм нейна колежка и дори мога да кажа, че сме в прекрасни отношения. Неща, които са били мечти, всъщност са станали реалност", припомни си Емилия.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Паси Пидала и Минджеф Тесното

    27 1 Отговор
    А па Брошнур беше на купон с нас.

    Коментиран от #14

  • 2 Боярышник

    36 3 Отговор
    Местим...
  • 3 Реалист

    57 2 Отговор
    То по-интересното е какво е правила на този купон и колко семе е погълнала.

    Коментиран от #4

  • 4 Рошко

    40 1 Отговор

    До коментар #3 от "Реалист":

    Ами сигурно е плела чорапи, ти пък
  • 5 Разпоретина

    35 2 Отговор
    Арабухата дали и заглажда хемороидите?

    Коментиран от #18

  • 6 коко

    23 0 Отговор
    на такива им викат битирмиш((
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 опечалени сме

    30 0 Отговор
    Европа и дала култура, а тя хванала Башура за ... флигорната
  • 9 Аналия

    22 1 Отговор
    Не е прав бахур тя има деца от дебеличкия ресторантьор и комарджия. Има право да ревнува само, но и да се радва, че му я е отмъкнал.
  • 10 Тенчев

    38 0 Отговор
    Чудя се на слуша на тази Емилия, защо се е хванала с арабуха? Всички знаем, че от мазните араби нищо не става! Те могат само да ръчкат дебелите си жени, ако може повече на брой, да правят деца и да въртят броеници. Където и да съм бил по света, арабина е подло, страхливо и гнусно влечуго!!! Като се здрависаш ти подава една мека и отпусната ръка, като топла мекица.

    Коментиран от #15, #20

  • 11 Ахаххаа

    18 1 Отговор
    Ами нормално! То този Коко си плаща за посещения!
  • 12 Скромния

    7 1 Отговор
    По ванжо е кво става с мен,а не с то глупак
  • 13 Гинеколога

    7 1 Отговор
    А бе искала е да смени малко голата опашка нищо особено не е станало ДинЕВ я почна а БаШнуур я довърши сега е 2 в 1 с дупките
  • 14 Авторката

    1 4 Отговор

    До коментар #1 от "Паси Пидала и Минджеф Тесното":

    Каквото и да прочета от тази авторка е пълна боза или лъжа
    Емилия преди няколко дена по тв заяви че това са само фалшиви статий
    То верно няма за какво да пишете ама и само да ни лъжете бива ли ?
  • 15 Роси

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "Тенчев":

    Потвърждавам
  • 16 МП4

    11 1 Отговор
    Арабина е мн ревнив, ако му е казала че няма да отиде или е излъгала че е някъде другаде, с право да я маха....Варианта е да е отишъл с нея, ама дали е поканен..За една годишнина, все пак онзи Диневия е баща на децата и, нормално, нали не си е легнал с нея....Арабина не може го преглътне, онази трябва да разбере , че там има някакви правила и нещата не са като тук на марината :)
  • 17 Ани

    14 0 Отговор
    Уф,стига с тези ни занимавате.Емилия,Башур,ДОКОГААААА!!!!!!

    Коментиран от #21

  • 18 Башур

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "Разпоретина":

    След Коко , навивам кълчища за уплътнение.
  • 19 Sultana ot Haskovo

    6 3 Отговор
    Gledah kontserta na Emiliya predi 10 godini v BURSA - 4 millionen - grad v Turtsiya...izobshto ne e krasiva Emiliya...Gmedah ya na 3 metra ot men...Bashur li e Gashur li e I toy e golavoda,FUKLYO I e grozen a Emiliya e.....edna K.urva...za men tya ne e dostoynata Jena za edno Semeystvo...Chalgadjiyka.Day im samo da obikalyat I Obigravat...
  • 20 Тея

    4 1 Отговор

    До коментар #10 от "Тенчев":

    тарамбуки са по гнусни и от хлебарките , ама мурвата си е мурва !
  • 21 Ефрейтора

    9 0 Отговор

    До коментар #17 от "Ани":

    Е , как докога , до като има малоумници да се вълнуват от тия л ..на !! Ще има Биг Брадър , Черешки , Капки и те така , до тоталното опростачване !! П.С. А , и забравих новия месия С.Трифонов !!!
  • 22 В тая тъпа държава има много бедни душиц

    1 2 Отговор
    Местя го
  • 23 Бахур

    2 0 Отговор
    Клата наред разпоретини