Last news in Fakti

10 Март, 2020 11:27 3 972 2

Идва съдбовна Супер Луна

  • луна-
  • суперлуна-
  • супер луна-
  • астрология-
  • планети-
  • зодии-
  • зодиакални знаци

 Ретроградният Меркурий спира

Идва съдбовна Супер Луна - 1
Снимки: shutterstock

Това пълнолуние в знака Дева може да ни подреди, да ни излекува, да ни помогне да поставим теглото ни под контрол, да успеем да установим здравословни навици

В понеделник (09.03), в 19:48 ч. настъпи пълнолуние. Пълнолунията са време, в което двете небесни тела - Слънцето и Луната застават точно едно срещу друго. В този случай това ще се случи по оста Риби - Дева.

"Това пълнолуние в знака Дева може да ни подреди, да ни излекува, да ни помогне да поставим теглото ни под контрол, да успеем да установим здравословни навици.... Девата управлява физическото здраве, възползвайте се!", съветва астрологът Мария Василева.

Луната, в тази своя последна фаза - пълнолуние в Дева, ще образува земен тригон с Марс, Юпитер, Сатурн и Плутон, които се намират в Козирог.

Особено важно ще бъде да обърнете внимание на работата си - работни проекти, дневен ред, задачи и занимания.

Също така, можете много ефективно да почистите дома си и обкръжаващата ви среда. Да анализирате, да се съсреодоточите, да се задълбочите в своите мисли и дела, като включите и известна доза критичност към всичко, така характерна за Девата. Но и да действате! Земната енергия ще преобладава през тези дни.

Ретроградното движение на Меркурий също спира на 10 март. Ето ви още една съществена причина, нещата вече да започнат да се движат в правилната посока.

За да се справите успешно с това пълнолуние, астроложката съветва да следвате правилата и да не забравяте, че постоянството помага.

Днес (10.03) планетата на разума, комуникацията, общуването, търговията спира в края на знака Водолей, докъдето успя да се върне, поради ретроградното си движение, което започна на 17.02.20 г. И вече всички имаме зелена светлина за:

- Стартирайте смело новите си планове.
- Започвайте целенасочено новите си проекти.
- Дайте начало на всичко онова, което обмисляхте в последно време.

Обърнете внимание на иновативните си идеи и онези нетипични хрумвания, защото до 16.03.20 г. Меркурий ще бъде в най-свободомислещия знак - Водолей и можете да се възползвате! След това, той отново ще потъне във водите на Рибите и ще премине за трети последен път по пътя, който е вървял. Но този път ще стигне до края на знака /11.04.20 г./.

През този период /16.03-11.04.20г./, докато Меркурий транзитира през водите на Рибите, комуникацията ще стане много интуитивна, въображението ще се развихри. Възприятието ни към света ще стане по-състрадателно, идеалистично, границите ще бъдат размити и атмосферата ще е лирична. Още повече това ще се усети на съвпада между Меркурий и Нептун - около 03.04.20г.

Трудно ще бъдем реалисти тогава, затова сега се опитайте да се съсреодоточите - на фона на многото земна енергия в живота ни /Венера, Марс, Юпитер, Сатурн, Уран и Плутон са в земни знаци в момента/


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цеко сифоня

    8 2 Отговор
    Се хубави работи вещае това пълнолуние. Ако може и Тиквата да подреди в централния...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.