Last news in Fakti

10 Март, 2020 14:15 4 462 3

5 зодии никога няма да останат без пари

  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • астрология-
  • пари-
  • финансова стабилност-
  • печалба

Много хора, в стремежа си за финансова стабилност поемат рискове, но не и представителите на тези зодиакални знаци

5 зодии никога няма да останат без пари - 1
Снимки: shutterstock

Астролозите смятат, че има 5 зодиакални знака, чиито представители няма опция да останат без пари, защото знаят как да ги печелят.

Успешният Телец

5 зодии никога няма да останат без пари
Снимки: shutterstock

Телците просто сякаш усещат къде точно са парите и как да ги спечелят. Факт е, че хората от този знак се опиват по всякакъв начин да си осигурят материално благополучие. Те с удоволствие приемат подаръци, особено, ако са под формата на пари.

Телците не обичат да губят времето си. Ако трудът им не се заплаща достатъчно високо, те започват да търсят други опции и алтернативи.

Представителите на този знак знаят отлично възможностите си и ценят труда си.

Волеви Скорпион

5 зодии никога няма да останат без пари
Снимки: shutterstock

Хората от този знак са дарени с невероятна интуиция и остър ум. Те с лекота предвиждат възможните рискове и добре оценяват възможностите си.

Ако смятат, че нещо ще се получи, те биха дали всичко от себе си, за да видят положителните резултати. Тези хора обичат да разпалват страстите, но никога не биха рискували последната си риза, без да знаят със сигурност имат ли шансове за победа.

Предприемчив Овен

5 зодии никога няма да останат без пари
Снимки: shutterstock

Те просто обичат парите. Знаят, че колкото повече имат, толкова по-големи възможности се отварят пред тях.

Те дават всичко от себе си, за да са перфектни на работното място. Целеустремени са и са готови да преминат през какво ли не, за да стигнат крайната си спирка.

Тези хора не обичат да са в нужда, винаги ще намерят начин да преживеят комфортно икономическите кризи.

Работоспособна Дева

5 зодии никога няма да останат без пари
Снимки: shutterstock

За тях животът без работа е просто немислим. За тях материалното е много важно. Правят всичко възможно, за да подобрят професионалните си качества, с идеята, че това ще им помогне да печелят повече. Те са много амбициозни.

Стрелят се да печелят и признанието на колегите и партньорите си, но държат и трудът им да е заплатен достойно.

Ако това, с което се занимават, не им носи прилични приходи в банковата сметка, тогава те като нищо биха започнали да правят нещо друго.

Амбициозен Козирог

5 зодии никога няма да останат без пари
Снимки: shutterstock

Целенасочените Козирози мразят да стоят без да правят нищо. Те винаги търсят начин да запълнят портфейла и сметките си. За тези хора целият бюджет е планиран до стотинка и всички ненужни разходи просто са елиминирани.

Те имат големи амбиции и мащабни идеи в главата си.

Останалите знаци ,които не попадат сред горните 5 обаче не трябва да се разстройват. Според астролозите звездите не предсказват бъдещето. В по-голямата си част човек сам кове бъдещето си. Важно е какви са индивидуалните ви положителни и отрицателни качества.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Луната

    3 1 Отговор
    На лъжата краката са къси
  • 2 Само за, една зодия не съм съгласна

    1 2 Отговор
    Защото със занаят и наготово...другото всичко е верно, но една друга зодия, въпреки еди какво си, все и убягва,, късмета,, донякъде, това страшно я дразни и неволно дава,, късмета,, си на,, други,,...! Ужасссс...!
  • 3 Съзнателно искам работа

    1 0 Отговор
    Човек който никога не е работил на практика, а е на 26, това не означава че не може да има трудови навици !
    Зависи каква работа !