17 Март, 2020 17:14 3 828 13

4 зодии, които не зачитат никакви правила

  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • астрология

Някои са нетърпеливи бунтари

4 зодии, които не зачитат никакви правила - 1
Снимка: shutterstock

Чували ли сте израза: „Махни го! Ни се кара, ни се води!“. Той се използва като определение за човек, който има труден характер и с него трудно се общува. За такива личности може да се каже, че не зачитат никакви правила и трудно приемат критика. Както неведнъж сме казвали, астрологията може да разкрие доста за характера на хората, които ви заобикалят.

Само трябва да знаете тяхната зодия и часът, в който са се родили.

Овен

Родените под този знак се славят със своята импулсивност. Те притежават такъв инат, че могат да ви нервират за секунди. Освен това са бунтари по природа и не зачитат мнението на другите. Избухнат ли насреща ви, не ги интересуват нито правила, нито последствията от действията им. Овните могат да съжаляват за постъпките си, направени в момент на афект, но въпреки това не слушат съветите на другите и продължават да вървят „с рогата напред“. Ръководени от Марс, те винаги биват привлечени от забранените неща. Кажете ли им да не правят това, те ще сторят обратното!

Близнаци

За тях не съществува думата „правила“. Те са способни да се закълнат, че всичко ще бъде наред, но само пет минути по-късно да кривнат от правия път. Не обичат да ги ограничават и поставят в конкретни рамки, защото вярват в преследването на мечтите.Близнаците не са от най-изпълнителните, защото нямат достатъчно търпение и не обичат някой да им нарежда. Понякога ще измислят някоя пакост, само и само, за да се повеселят и избягат от правилата, които ги заобикалят. Напътстват ли ги, стават злобни, но бързо им минава.

Стрелец

Те ще изневерят на себе си, ако трябва да ходят по нечия свирка. Понякога се налага да спазват правила, за да постигнат целите си, но като цяло те не обичат постоянно да ги ограничават. Причината е, че държат на свободолюбивия си дух. Не искат да ги съдят, нито пък го правят, защото не смятат, че те са онези, които ще раздават справедливост. Стрелците обичат предизвикателствата и постоянно търсят адреналин. Затова не могат да се задържат на едно място. Незачитайки правилата, те се чувстват по-щастливи от живота, който невинаги е благосклонен с тях, пише Tialoto.bg

Водолей

Типични бунтари, хората от този знак не могат да понасят несправедливостта. Те защитават човешките права и имат свои принципи, но невинаги спазват чуждите. Ръководят се от Уран – планетата на промяната и революцията. Водолеите искат да прокарат промени, борят се за по-добър живот за себе си и близките. Прекалено емоционални са и не понасят правила и нареждания. Заради това често влизат в спор и имат проблеми във връзката, особено с онези, които винаги се съгласяват с всичко.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Тренчева

    3 1 Отговор
    Малоумието ми няма граници, и затова съм журналистка.....
  • 4 Телефончету

    2 0 Отговор
    Съвсем точно за една зодия, през просото, добро че не е високо, да си удари,, тестото,, защото това за ,, него,, е ,, живота,,...!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Астролог

    1 0 Отговор
    И четирите зодии са огнени/стрелец и овен/ и въздушни/близнаци и водолей/ знаци.
  • 8 Гост

    0 0 Отговор
    Водолей_вярно.
  • 9 Госта

    1 0 Отговор
    Вярно!!!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Шамара

    4 3 Отговор
    Не се заблуждавайте най гадни са раците! Злопаметни , помнят най дребните неща с години и в подходящ момент ще ви го на чукат! Правят каквото си поискат винаги в опозиция. Безгранично инати също.

    Коментиран от #13

  • 13 Haters gona hate

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Шамара":

    Зодия рак съм и съм съгласен с теб .