Last news in Fakti

22 Март, 2020 09:30 6 835 24

10-минутна домашна тренировка за крака и стегнато дупе (ВИДЕО)

  • фитнес-
  • тренировка-
  • домашна-
  • дупе-
  • крака-
  • видео

Не ви трябва фитнес оборудване, нито кой знае каква физическа подготовка

10-минутна домашна тренировка за крака и стегнато дупе (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Хубаво оформените задни части, заедно със стегнатите бедра често са зоните от тялото, които жените искат да постигнат на всяка цена, а с ежедневното повторение на тези лесни упражнения за дупе само за два до три месеца седалището ще бъде оформено, целулитът изчистен, а бедрата – перфектни.

Пробвайте тази 10-минутна тренировка за крака и стегнато дупе, която може да се прави навсякъде, както от начинаещи, така и от напреднали. Без каквото и да е фитнес оборудване, без кой знае каква физическа подготовка, без значение на възрастта и нивото на охраненост.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 джедай

    22 0 Отговор
    10 минутен секс през 3 часа също допринася за стегнати бедра и готино,сладко дупе. Гаранция.

    Коментиран от #9

  • 3 въпросче

    14 0 Отговор
    Това дупе на снимката защо е в клин,а не е по прашки? Нали рекламирате дупе?
  • 4 Фермер

    6 1 Отговор
    Дупе,абе не е ли гаштите да са и по широки от спалнята не ми я фали.Друго си е с голем.Една преди като ми се изпърде в тоалетната,направо върна водата в казанчето.
  • 5 Табадътко

    9 0 Отговор
    Така ли му се вика вече.
    И ние с комшийката какви тренировки правим. Комшийката е на 47, и е с 14 години по голяма от мен. А най хубавото е че всичко вътре, във всички дупки. Направо ме изцежда с нейните дупки като доилен апарат. Само трябва да внимавам че е приятелка с тъщата.
    Тренирайте.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Тролове

    0 1 Отговор
    Да фане да си говори с някой чи направо ужас
  • 9 Селянин

    3 4 Отговор

    До коментар #2 от "джедай":

    10 минутен секс. Е че това секс ли е.
    Я ела тука при нас на село. Работи се здраво но се яде истинска храна плодове зеленчуци мляко сирене и с истински алкохол. И като дойде петък вечер хапнеш пийнех добре па се прибереш у вас и като се почнете с жената до неделя следобед. Само трябва да е арна яка женати, па я пълниш и не се занимнаваш с некви гумички.
    А на мойка е 1,80 120. Хем ти помага да строите къща хем е огин в секса. А па и по 2 циментови чували наведнаж носи. И по 8 кубика дърва цепи.
    10 минутен секс !
    Много сте кекави гражданите.

    Коментиран от #12

  • 10 Венелинооооо

    2 1 Отговор
    Щъ тъ пръсна
  • 11 Оффф писна ми от здравословните...

    0 2 Отговор
    Аз не виждам нещо което да ми хареса в теб ...
  • 12 ГОСТ

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Селянин":

    ДА БЕ.......ХВАЛИ МА УСТО,ЧЕ ТА НАСИРАМ........
    ПОСМАЛИ МАЛКО..........

    Коментиран от #16, #17

  • 13 Анилингус

    0 0 Отговор
    Стегнато дупе с удоволствие се облизва 😋
  • 14 За здраво дупе.......

    1 0 Отговор
    Здрав секс
  • 15 Врачанин

    1 0 Отговор
    За 10 мин никаква тренировка не може да се направи, камо ли да се постигнат такива резултати. 10 мин са ти само разтяганията и загрявката. Недейте да лъжете хората и те да си мислят, че ще станат едва ли не професионални спортисти.
  • 16 Селянин

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "ГОСТ":

    Скъпи мамо и тате,

    най-накрая получих достъп до компютър и реших да ви напиша този имейл. Аз съм добре. Първите два месеца минаха много бързо. Ще ви разкажа с няколко думи с какво се занимаваме тук. Събуждането е в 5.30 сутринта. Първият ден си станах както на село в 4, обаче старшината ме накара са се върна в леглото и да пазя тишина. Така че в началото на деня мързелувам – не се занимавам вече нито нито с кокошки, нито с прасета. Скука.
    Сутрин ни слагат по една раница на гърба и ни карат да бягаме. Старшината ме пита защо не се потя, аз му отвърнах, че разстоянието е по-късо от колкото бягах всяка заран с раницата до училище. Момчетата от града са много зле на края на това упражнение, ако старшината не гледа нося по някой на гръб, тъкмо да ми заякнат краката.
    Редовно ни карат да гърмим, обаче явно съм в курса за начинаещи. Тук се стреля легнал по неподвижни мишени!!! Много по-лесно от стрелбата по косери или пъдпъдъци! Пък и никой не гърми по теб, както правят ония тъпаци от съседното село! Така че медалите тук са за мен.
    Редовно ни карат да се боричкаме, както правим в къщи с батковците ми. Много са чупливи градските момчета, малко да стиснеш и нещо изпуква. Тук за срам на цялото село изгубих... Веднъж. Един младеж, към сто и тридесет килограмов, се спъна и падна отгоре ми. Аз, както знаете, съм 65 килограма, точно на половина. Не успях да се измъкна изпод него и му дадоха победата. Втория път вече имах готовност – като се засили се мръднах една к
  • 17 Селянин

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "ГОСТ":

    Скъпи мамо и тате,

    Не успях да се измъкна изпод него и му дадоха победата. Втория път вече имах готовност – като се засили се мръднах една крачка встрани, и после му се хвърлих на гърба. Стана много по-лесно, отколкото със селския бик. Стиснах му врата и той изпука. Няма страшно, старшината каза, че това е тренировъчен инцидент и родителите му няма да ни съдят!
    Топла вода има всеки ден, още не мога да разбера защо...
    Старшината не ни бие, мисля че му има нещо. Може да е вегетарианец, или сектант...
    Храната тук е на корем. Или по-скоро беше на корем. Първия път като казаха, че можем да ядем колкото си искаме, аз набързо глътнах двадесет и пет кюфтенца. Не бяха лоши, обаче на мама са по-хубави. От тогава старшината ми дава да изяждам не повече от двадесет. Това не е проблем, сядам до някое градско момче на обяд, гледам го втренчено, и той ми дава половината си порция. И изкарвам до вечерта. Сменям ги, да не се оплаче някой.
    Първата седмица три момчета ме дръпнаха зад спалните помещения, искаха май да ме ступат. Понеже се чувствали засегнати от моите успехи, не можело то така, новобранци да ги излагат. Няма страшно! Родителите им няма да ни съдят! Даже двама ще се върнат в строя, съвсем скоро, до два месеца. Като има зараснат костите. Третият май ще си полежи заедно с оня, големия. Понеже малко се спъна, и съвсем леко го бутнах срещу стената на бараката, и главата му мъничко влезе вътре. И пак се чу пук. Докторите казаха, че скоро и двамата ще излязат
  • 18 Селянка, съседка на Селянина

    0 1 Отговор
    На средна възраст съм. Живея си скромно и достойно на село до чешмата. Мъж не съм имала, щото тука са останали само дъртаци и страхливци. Имам три сестри, все омъжени, и живи родители.
    Обичам домашния уют, природата, виното и ракията. На бала пих уиски и много ми хареса квадратното шише. Мога да карам комбайн и трактор, както да ги бутам и дърпам, ако закъсат. Ама само по асфалта, щото иначе затъвам до коленете в кал.
    Имам мотор „Иже“ с кош. Когато валя големият дъжд и отнесе моста сама пренесох на гръб 73 овце, 14 кози и 4 пръча + каракачанките и бай Митьо с магарето. Най ме озориха пръчовете, щото трябваше да ги свалям от сливите.

    Помня, че бай Митьо се кръстеше и мърмореше: „Ох, леле, божкеее, на кое ли добро момче ще му почерни живота този дзвер?“. Хакнах му един шамар, да са сафиряса. И сега ме заобикаля, като ме види. И все ходи на реката да си търси златния мост.
    Мен в село много ма почитат и уважават – и мъжете, и жените. Но си търся мъж, че не се търпи вече. Заран все се събуждам изпотена и ми е едно криво и пусто на сърцето и душата. Мога да готвя, но по ми харесва да мачкам някой мъж с голи крака, когато е настинал. Той стене, пъшка и се гърчи, а аз мачкам ли, мачкам…
    Търся си мъж, да не е много учен, че да има за какво да си говорим. А пък и те, учените, все са едни кекави и с очила и ризи. Да си седи вкъщи и да се занимава с каквото ще. Да има жива душа покрай старците, че аз като тръгна на лов, по два три дена се пилея по пущинаците. А
  • 19 Селянка, съседка на Селянина

    0 1 Отговор
    Да си седи вкъщи и да се занимава с каквото ще. Да има жива душа покрай старците, че аз като тръгна на лов, по два три дена се пилея по пущинаците. Ама празна не се връщам. На барове и доктор не ходя. Искам само да ме обича и да си правим деца. Няма да го бия или да го товаря с много работа, да не се повреди.
    Просто читателка. Мъжете да оставят телефон за връзка.
  • 20 Селянин , и Селянка

    2 0 Отговор
    А наздраве и да тренирате.
    И нищо вън , всичко вътре.
  • 21 Дедо са напика

    0 0 Отговор
    Ох, леле, божкеее, на кое ли добро момче ще му почерни живота този дзвер?“🤣🤣🤣
  • 22 А имаше казарма

    0 0 Отговор
    Едно време ....
  • 23 Най добрия

    0 0 Отговор
    Тая само на задна ще я ора
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.