30 Март, 2020 07:00 7 524 2

Вашият хороскоп за днес, 30.03.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Доста разсеяни ще са днес Лъвовете и Девите

Вашият хороскоп за днес, 30.03.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Последен мартенски понеделник. Ще се чувствате влюбени в живота и сякаш това ще привлича като с магнит околните към вас. Не правете нещата по обикновен начин, намирайте нещо различно, красиво и специално във всяко нещо, което правите и във всеки, когото срещате. Направете този ден специален.

Телец

Бъдете готови да действате на по-висока скорост, защото няма още много време до края на март. А утре ще може да разказвате геройски истории за днешните си подвизи.

Близнаци

Ще сте по-сериозни от необходимото, а това не е най-добрата ви форма. Наистина има много неща за вършене, но с малко чувство за хумор всичко става много по-приемливо.

Рак

Абсолютно сигурни сте в своята правота и нищо не би ви спряло към осъществяване на намеренията ви. Е, добре е да си давате сметка за впечатлението, което правите на околните.

Лъв

Доста разсеяни ще сте през първата половина на деня и ще правите не само странни заключения, но и доста странни неща. Малко повече сериозност няма да ви навреди.

Дева

Леко разсеяни и витаещи из облаците ще сте днес. Просто се настройте - послушайте музика, пийте повече вода и не давайте ухо на клюките.

Везни

Oще един шанс да приключите с нещата, които не сте успели. Идеи, разбира се няма да ви липсват, а хъс още по-малко. Способни сте като валяк да смажете всичко по пътя си.

Скорпион

През първата половина на деня трябва да набележите целите си и то не само за днес, а за целия април. Следобед трябва да докажете на какво сте способни, но най-важното - не се отказвайте да следвате начертаното.

Стрелец

Малко нервно започвате тази седмица. Явно имате доста недовършени неща от март. Вместо да се тормозите и обвинявате, започнете ги едно по едно, пък докъдето го докарате.

Козирог

Опитайте да сте обективни. Това по принцип е трудно достижимо, а и вие с този океан от емоции, съвсем се обърквате. И все пак е добре да погледнете нещата отстрани, ще ви помогне за много неща.

Водолей

Започвате седмицата с куп неща за вършене. Опитайте да сте по-внимателни и прецизни, защото всичко си е за ваша сметка. После и да намерите виновни, вече ще е късно.

Риби

Трудно ще се настроите за работа днес.Имате много идеи как да направите нещата по-добри и всичките те звучат скандално дори само в ума ви. Ако опитате да ги приложите, може пък да не е чак толкова зле. Провокирайте сами себе си.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.