25 Март, 2020 16:37 3 273 2

Ето какво прави Дженифър Анистън в изолация (ВИДЕО)

  • дженифър анистън-
  • изолация-
  • коронавирус-
  • гардерб-
  • дрехи-
  • актриса

Актрисата се е заела с полезни домашни занимания

Ето какво прави Дженифър Анистън в изолация (ВИДЕО) - 1
Снимка: shutterstock

Холивудската актриса Дженифър Анистън си намери любопитно занимание, докато е в социална изолация заради пандемията от новия коронавирус, съобщи Contactmusic.

Звездата от култовия сериал "Приятели" е решила да се заеме с разчистване на гардероба си. Тя преглежда дрехите си и преценява кои от тях да запази и занапред.

В телефонен разговор с Елън де Дженерис, излъчен като част от шоуто ѝ в Инстаграм, актрисата препоръчва през тези дни на принудително пребиваване у дома хората да направят хубаво пролетно почистване. Тя съветва също да се четат книги.

Вижте и чуйте разговор на актрисата с Елън тук:

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow) on Mar 20, 2020 at 10:02am PDT

Анистън прегледа внимателно гардероба си и по-рано тази година, когато избираше тоалет за церемонията на американската Гилдия на филмовите актьори. Тогава тя бе удостоена с наградата за най-добра актриса в драматичен сериал за "Сутрешно шоу".

На червения килим в Лос Анджелис актрисата сподели, че е решила да не възлага на стилиста си да ѝ търси нов тоалет, а се е спряла на нещо "старо, но златно" от личния си гардероб.

Анистън бе в бяла вечерна рокля на "Диор", създадена от Джон Галиано, която е в личната ѝ колекция.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СЗО уведомява

    6 6 Отговор
    Включила е на вибрация
  • 2 Фен

    10 4 Отговор
    Разкошна актриса е! Много повече от обикновен талант е!