Last news in Fakti

27 Март, 2020 19:21 7 594 14

Кои са мъжките момичета в зодиака

  • зодии-
  • астрология-
  • мъжки момичета-
  • силни жени-
  • зодиакални знаци

За тях определението „по-слабия пол“ не важи

Кои са мъжките момичета в зодиака - 1
Снимка: shutterstock

Свикнали сме да чуваме, че жените са по-емоционални и нямат такъв самоконтрол като мъжете. Описвани са като слабия пол, но има и дами, за които това определение не влиза в сила. Те смело се борят с всекидневните проблеми и са готови да вземат трудни решения без колебание. Волята им за успех е много по-силна от тази на мъжете и не се притесняват да използват интелекта и уменията си, за да постигнат желания резултат. Често тези жени се оказват на върха в компаниите, в които работят и бързо се издигат в очите на околните.

Ето кои са мъжките момичета на зодиака:

Овен

Кои са мъжките момичета в зодиака
Снимка: shutterstock

Тъй като сега навлязохме в месеца на Овните, започваме тази класация именно с тях. Жените от тази зодия са свикнали сами да се справят с трудните ситуации и рядко молят за помощ. Те притежават лидерски качества, които бързо се забелязват и се оценяват от другите. За Овните кариерата стои високо сред приоритетите им и те са готови на всичко, за да постигнат желаните успехи.Паниката не е присъща за тях и затова те са чудесни ръководители. Могат да управляват с твърда ръка, но винаги са справедливи в отношението си към подчинените си. Трудно може да ги убедите в позиция, различна от тяхната и да ги накарате да променят мнението си, пише сайтът Tialoto.bg

Дева

Кои са мъжките момичета в зодиака
Снимка: shutterstock

Най-организираните дами в зодиака са именно Девите. Те обичат всичко да им е изпънато под конец и не понасят безпорядъка. Освен това представителите на този знак са хладнокръвни и винаги решават проблемите един по един. За тях не е важно количеството, а качеството на свършената работа. Девите обичат да планират задълженията си за дълъг период от време и да спазват точно определен график. Затова трудно се вписват в екипните работи, защото не обичат да зависят от други хора. Като ръководители дамите от тази зодия умеят да влияят положително на подчинените си, с които бързо постигат завидни успехи.

Водолей

Кои са мъжките момичета в зодиака
Снимка: shutterstock

Това е зодията, за която не трябва да съдите по корицата. На пръв поглед жените Водолей изглеждат мекушави и готови на всичко, за да избегнат конфликти. Всъщност, те притежават огромен брой качества, с които могат да засенчат всеки един мъж. Дамите от тази зодия са съобразителни и умеят да владеят добре емоциите си в стресови ситуации.Никога не крият истинските си чувства и рядко ще ги чуете да изричат лъжи. Не се притесняват от мнението на другите, дори и това да са силни мъже. В професионална среда обичат да работят повече в екип, но често искат да бъдат негов ръководител.

Козирог

Кои са мъжките момичета в зодиака
Снимка: shutterstock

Търпение. Това е думата, която най-добре описва дамите от тази зодия. Те никога не прибързват със заключенията и търсят повечето гледни точки за една ситуация. Козирозите са добри ръководители и успяват да водят с мека, но справедлива ръка своя бизнес. Държат служителите си на една ръка разстояние, но никога не смесват професионалното с личното отношение. Жените Козирог не се страхуват да поемат отговорност и да застанат зад всяко свое действие и решение. Винаги са готови да обосноват постъпката си и рядко ще ги чуете да се оплакват.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорпион

    20 4 Отговор
    Ооол жените овен били се справялинсами с трудностите, жените овен са най големите хрантутнички!

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ага Манаф

    8 2 Отговор
    Дай сега за джендарите
  • 4 Киро

    18 4 Отговор

    До коментар #1 от "Скорпион":

    Жените Овен са най големите мърши.Изобщо не мога да ги понасям.
  • 5 Снощи ги гледах

    3 2 Отговор
    Нямат гърди,с черни петна или лилави и с допълнителен орган,ужас ..!(Ани ,много обичам кола и пари .!)
  • 6 Юлиан

    3 2 Отговор
    От жена с пишле, по-голяма мъжкарана няма.
  • 7 ПАТИЛ ОТ ТЕЗИ

    13 2 Отговор
    ДЕВА И ВОДОЛЕЙ.........НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ИЗПОЛЗВАЧИ,ИНТЕРЕСЧИИ ,МАНИПУЛАТОРИ И НАГАЖДАЧИ.........ТАКА ТЕ ИЗДОКАРВАТ,ЧЕ СЕ ПРОКЛИНАШ ДОКАТО СИ ЖИВ,ЧЕ СИ ИМАЛ ВЗЕМАНЕ-ДАВАНЕ С ТЯХ....
    .
  • 8 Скорпион

    3 0 Отговор
    Това от #5 е една луда която я познавам!
  • 9 Жените везни

    6 0 Отговор
    пък мерят и лъжат като разпрани
  • 10 бушприт

    2 0 Отговор
    Вече мускули направиха,пушат и пият повече от нас,псуват,остава и пи--шка да им поникне от клита.
  • 11 Дева

    2 0 Отговор
    Познавам хиляди хора, които са деви и точно те са най-хилавате! 😑
  • 12 Водолей🤮

    4 0 Отговор
    Водолей? Това е най-кифленската и отвратителна зодия! Тя па точно мъжкарка? Бе я, тва са глупости! 😑😑😑🕳️🕳️🕳️
  • 13 Козирожка

    1 0 Отговор
    Ама пък нашата зодия!Страшни сме.Тук жените имат силна воля,изпълняват всяка мъжка роля.
  • 14 9336Козирожка

    3 0 Отговор
    Тук жените имат силна воля.Изпълняват всяка мъжка роля.