Last news in Fakti

3 Април, 2020 21:41 4 716 17

4 предимства на връзките от разстояние

  • връзки от разстояние-
  • разстояние-
  • връзки-
  • любов-
  • предимства

Вярвате или не любовта е възможна във всякакви форми

4 предимства на връзките от разстояние - 1
Снимка: shutterstock

Любовта е възможна и от разстояние. Физическият контакт не е задълително условие за една връзка, особено ако сте влюбени.

Вярвате или не любовта е възможна във всякакви форми. За любовта няма граници. Разстоянията могат да бъдат проблем само за онези двойки, които не са готови на подобна крачка или не са съвсем един за друг. Ако нещата в отношенията ви куцат, нито дистанцията, нито общият дом ще помогнат.

Защо обаче, връзките от разстояние могат да бъдат страхотни и дори има двойки, които ги предпочитат. Ако все още не сте се впускали в подобни отношения – време е да опитате.

1. Готови сте на всичко, за да впечатлите любимия, който е далеч

Мислите един за друг постоянно и наистина се опитвате да прекарате всяка свободна минута заедно. Телефонни разговори, видео разговори, шеги и закачки в чата... Вие сте заедно нон-стоп и сте част от другия – това е възможно винаги и навсякъде. По-отдадени сте един на друг и постоянно се вълнувате за другия, пише Iwoman.bg.

2. Телефонният секс определено си заслужава

Дори и да не ви се вярва, телефонният секс и виртуалната любов са много възбуждащи за двойките, които поддържат любовта си от разстояние. Това им дава възможност да се опознаят по-добре и да задоволят и най-странните си сексуални фантазии. А когато дойде мигът за секса на живо, те много добре знаят как и какво да направят за перфектната нощ.

3. Настроени сте за всякакви виртуални щуротии

Понякога ежедневието убива връзките. Но когато вашият любим е далеч, е много трудно да говорим за ежедневие. Всеки ден с любимия е друга паралелна реалност. Всъщност вие имате два живота – ежедневието ви и любовта ви. Така и двамата сте готови да избягате заедно в света на мечтите и да си пращате еротични снимки по няколко пъти на ден. Голите фотосесии определено са ви слабост, а и вдигате адреналина със снимки на неподходящи места в интересни пози...

4. Чувството на свобода ви зарежда толкова много

Знаете, че сте обвързани и се грижите за любовта на живота си, но в същото време нито вие, нито той се чувствате гузни, когато флиртувате с други хора. Няколко закачки и безобидни свалки само могат да ви напомнят, че въпреки всичко някъде има един специален човек, който ви дава всичко, от което имате нужда и най-вече свобода.

4 предимства на връзките от разстояние
Снимка: shutterstock


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фермер

    19 1 Отговор
    Идеални са Даже се е случвало гаджето да забременее от разстояние

    Коментиран от #3, #12, #13, #14

  • 2 9836

    13 3 Отговор
    абсолютни глупости. Няма такова животно като връзка от разстояние.

    Коментиран от #5

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ввв

    11 2 Отговор
    “Връзки” от разстояние,само тъпак би вярвал в това!!!
  • 5 Бачо Кико

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "9836":

    Разбира се,че има,но никак не е дълготрайна!А зависи и от хората,разбира се,факторите са много.Познавам и такива семейства и са щастливи.Обичайте се и не мислете глупости.Живота ще бъде една идея по-добър.Наздраве!
  • 6 Защо не

    4 1 Отговор
    Абее, Миленче, аз така или иначе си го мислех, ама сега като те чета.... ще я пратя моята някъде по-надалеко...
  • 7 Защо не

    11 0 Отговор
    И още нещо мн важно: В началото на една връзка, отношенията в дистанция за по-дълъг период от време, е добро изпитание и проба за издръжливостта на връзката. Няма смисъл да се мъчите да градите сериозна и дълготрайна връзка, ако тя не издържа на раздяла в някакви периоди от времето. Можем да сме близо, ежедневно на една ръка разстояние и между нас да има огромна и непреодолима пропаст, както и далеко един от друг, но винаги заедно и много близки!!! Разстоянието не е нещо, с което бива да се съобразява една връзка... Живота и индивидуалността на всеки във връзката са много по-важни!!! Умението да уважаваме свободата на другия!!!... Миленче...
  • 8 Годжи

    2 0 Отговор
    Не давам. Тъкмо ви прибрах по къщите.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Защо не

    2 0 Отговор
    И модераторите... стига трихте истината бе хора...
  • 11 А бе

    2 1 Отговор
    Връзка от разстояние само с порнхъб. Иначе ако ми хареса истински я мандръсам на трета среща а ако е бубарак я лупам веднага и я забравям до вдругиден.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 1234

    2 1 Отговор
    Нищо му не е хубаво на разстоянието така се разделят хора
  • 16 цоцомби

    2 0 Отговор
    Любовта е възможна и от разстояние. Физическият контакт не е задълително условие за една връзка, особено ако сте влюбени. ТОВА ИЗОБЩО НЕ Е ТАКА. Как ще любите жена от растояние? С дистанционно ли? Като не я любите,тя ще се ядоса и ще ви тегли шута. Това е истината. Женските прелести не са за гледане,а за галене и за целуване.
  • 17 Ventura

    0 0 Отговор
    Сега виртуална любов, от утре виртуална храна и т.н.