Last news in Fakti

4 Април, 2020 16:26 6 935 9

Тамара Глоба: Животът се преобръща за 4 зодии през април

  • зодии-
  • април-
  • астрология-
  • тамара глоба-
  • зодиакални знаци

Астроложката вещае съдбовни промени, проблеми и още нещо

Тамара Глоба: Животът се преобръща за 4 зодии през април - 1
Снимка: shutterstock

Месец април ще се окаже много важен за четири зодиакални знака. Предстои им период на промени, разочарование, упадък, а на някои и малко успех.

Според астроложката Тамара Глоба звездите предричат много тежки дни за няколко зодии. Април месец може да се окаже ужасяващ за тях и да проклинат мига, в който са се родили.

Според нея той ще е от решаващо значение за тези зодии. Тя твърди обаче, че все пак съдбата ще се усмихне на някои представители на Зодиака.

Овен
Април ще ви донесе много разочарование и упадък, но и успех. Представителите на този знак ще променят мисленето си към по-добро. За женените, месецът ще бъде наистина труден.
Очакват ги много изпитания, но пък, ако съумеете да ги преодолеете, то бракът ви ще стане много по-силен. Самотните Овни ще срещнат човек през втората половина на месеца, който ще ги плени. Не пропускайте шанса си.

Телец
За вас този месец ще е повратна точка. Ще промените представите си за работата, семейството и живота като цяло. Ще ви се отворят нови възможности и перспективи, а това ще промени живота ви. Важно е да се грижите добре за здравето си и да не изпускате от поглед дори незначителните симптоми.

Дева
Април ще ви донесе подобряване на финансовото състояние. Началото на месеца ще бъде скучно и рутинно, но именно тогава се очаква благосъстоянието ви да се увеличи.
За да запазите любимите си хора близо до себе си, ще се наложи да положите много усилия. Възможно е да имате проблеми в личен план. Добре е да потърсите подкрепа от близките си.

Козирози
През този месец ще съумеете да реализирате всичко планувано, но не бързайте да взимате решения. Всичко ще стане от самосебеси, не е нужно да пришпорвате събитията.

През април може да имате неприятности, но до края на месеца ситуацията ще се стабилизира. Възможно е да ви застигнат здравословни проблеми, не е изключено и нараняване на работното място.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    14 1 Отговор
    Тази е глобена от Господ!
  • 2 псгв

    12 0 Отговор
    Когато пишат, че даден месец ще е много късметлийски за някои зодии, винаги изреждат Близнаци, Лъв, Стрелец, Водолей, Везни или Рак. Когато пишат, че някой месец ще е много черен за някои зодии, задължително изреждат Телец, Козирог, Дева, чак се чудя как са сложили Овен. За Овена винаги вещаят блестящи прогнози.

    Коментиран от #3

  • 3 Мишо швепса

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "псгв":

    +++++++++++++++++++
  • 4 селянин 1

    6 0 Отговор
    Таа е бивша жена на Павл Глоба..а той,е личен астролог на Путин, преди месец каза че-2020 е високосна,в такива год.е имало много проблеми с опасни статуси,година на китайския плъх..а той разнася болести и зарази..за всичо е виновна,,черната луна/известна като Лилит/,която в момента се намира в знака на овен,,именно през 14 век-чумата се е появила също при лилит..и така до 20 октомври,тогава лили излиза от овен-лично аз не вярвам,но..
  • 5 Алфа Ромео

    7 0 Отговор
    Тамаро ма, той са преобърна за всичкити зодии!
  • 6 Глупости

    2 1 Отговор
    Някой смешник спекулира с името на Глоба. Ту не бе писала така, толкова елементарно и глупаво
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 уеищ

    1 2 Отговор
    тамара Злоба е умрела.
  • 9 габровец от варна

    2 0 Отговор
    Гал Сасон не се ли е изпляскал и той по въпроса?