Last news in Fakti

7 Април, 2020 12:22 11 619 22

Известен наш астролог направи стряскащо предсказание

  • пророчество-
  • предсказание-
  • астрология-
  • шок-
  • стряскащо

Алдебаран предупреждава да внимаваме през първите дни на април

Известен наш астролог направи стряскащо предсказание - 1
Снимка: Shutterstock

Най-опасните бактерии и вируси, причиняващи епидемии, с хроничен ход на протичане, са свързани с Плутон (проникваща сила). Това пояснява известният роден астролог Николай Радев – Алдебаран.

„Мутациите също имат отношение към Плутон. А по-малко опасните, но по-бурно протичащи и по-краткотрайни вирусни инфекции, съпроводени с високи температури, са свързани с Марс“, написа той в сайта си tayni.net.

Чакат ни трудни, но славни времена, за които е нужна всеобща мобилизация – външна и вътрешна. Трябва да сме най-внимателни за времето до 7 април, предупреждава известният астролог, езотерик, кабалист и писател. Според него трудности ще ни очакват и през първите 20 дни на юни. Все пак ще може да отдъхнем с облекчение, защото отминава периодът, който Алдебаран свързва с преминаването на Марс през Козирог. През този период хората в България са най-податливи към вируси от всякакъв вид, обясни наскоро той.

Астрологът прогнозира, че времето у нас и в по-голямата част от Източна Европа през идните два месеца ще е преобладаващо влажно и дъждовно, с резки температурни аномалии периодично. Ще има и хубави слънчеви дни, но ще има и градушки (през юни), срещу които отрано е нужна подготовка за разпръскване на градоносните облаци.

Според него през тези трудни дни ще възникне една нова вълна на вяра, взаимопомощ и мисъл за общото и тя ще завладее много хора. „Предстои и нов подем на духовни и езотерични практики, като ходенето и танците в огън, в състояние на транс, например. Така, че за нестинарите у нас и в Гърция предстои нова активност. Може би ще гонят вируса по своя си начин. Най-вероятно е това да се разбере около 3 юни, когато традиционно е нестинарският събор в Странджа“, пише астрологът.

„Благотворно влияние ще има и върху ражданата в България музика. Най-после повсеместният арабско-циганско-мутренски тюрлюгювеч, от който най-бързо се затъпява и оскотява, бавно, но прогресивно ще започне да отстъпва място на нов, самороден и уникален тип музика“, коментира той.

„И точно това ще прероди българите отвътре. А щом това стане, те ще имат вече карт-бланш да се променят и отвън, да променят и своя колективен живот, както и своята държава“, добавя Алдебаран. Според него през следващите две години предстои и вълна от големи и нечувани политически промени по целия свят. А дотогава и някои най-популярни и влиятелни личности по света, сред тях и политици, ще бъдат пряко засегнати от поне едно от предстоящите изпитания и от големите размествания на вековни пластове.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 32 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мечо

    11 2 Отговор
    това на снимката ми за прилича на полови членове после видиах че са раце казваите ги тези нещта на време а не да се чудат хората

    Коментиран от #5, #11

  • 2 Олелуя

    23 1 Отговор
    „Благотворно влияние ще има и върху ражданата в България музика. Най-после повсеместният арабско-циганско-мутренски тюрлюгювеч, от който най-бързо се затъпява и оскотява, бавно, но прогресивно ще започне да отстъпва място на нов, самороден и уникален тип музика" - АМИН!!!!
  • 3 Един юмрук по тиквата му

    17 1 Отговор
    Бахти шарлатанина
  • 4 Последни времена

    4 4 Отговор
    Иде кометата C/2019 Y4 (ATLAS), а с нея и Ктайската чума, както 400 години преди това.
  • 5 SSoвец

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "мечо":

    У дупе да са ти всичките
  • 6 Паник атака за който иска

    10 1 Отговор
    Стряскащото предсказание е само в главата на"астролога", както и на Тихчо, и та нези, които загубиха времето си да прочетат дрънканиците. На всички ни е ясто, че ако не спазваме отлична хигиена и не се самоизолираме доброволно, сами застрашаваме себе си и близките си. Не четете глупости! Пазете и емоционалното си здраве!!!
  • 7 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 7 Отговор
    Caтaнaтa e рeaлeн и мнoгooo cилeн. Нeгoвитe cлуги ca нaвcякъдe и нa нaй-нeoчaквaни мecтa. Зa примeр щe Ви дaм caмo хoрocкoпитe, c кoитo e пълнa буквaлнo вcякa мeдия! Кoe му e caтaнинcкoтo нa хoрocкoпитe?- Тa тoвa e гaдaeнe! 10. нe бивa дa ce нaмирa у тeбe (тaкъв), кoйтo прeкaрвa cинa cи или дъщeря cи прeз oгън, прeдcкaзвaч, гaдaтeл, врaжaч, мaгьocник,....................................... Caтaнaтa ocвeн, чe e рeaлeн и мнoгo cилeн e и мнoгo хитър. Бoг зaбрaнявa гaдaeнeтo пo вcякaкъв нaчин, вкл. и хoрocкoпи. Кoй e прoтив Бoгa и зaкoнитe Му? Кoй Му e прoтивник? Тoвa e дявoлa и нeгoвитe изчaдия(дeцa). Вceки, кoйтo e прoтив Бoгa e c дявoлa, нямa cрeдeн път. Бoг иcкa дa гo oбичaмe и тoвa ce изрaзявa в cпaзвaнe нa зaкoнитe Му. Вceки, кoйтo Гo мрaзи и ce прoтиви нa нaрeдбитe Му, щe пocлeдвa лукaвият в oгнeнoтo eзeрo зa вeчнocттa.

    Коментиран от #9

  • 8 ......

    6 0 Отговор
    БЕЗ ДУМИ!!!!!!!!!!!!!
  • 9 Сатанист

    7 1 Отговор

    До коментар #7 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    С тоз евтин коментар ще останеш без хонорар!
    Бегай обратно на училище!

    Коментиран от #13

  • 10 Много на време

    9 0 Отговор
    Много на време:
    "Трябва да сме най-внимателни за времето до 7 април"
    Публикувана: 7 Април, 2020 12:22
  • 11 Ръчников

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "мечо":

    И аз видиах че съ раце
  • 12 Иван

    5 1 Отговор
    Тоя астролог, от 4-ти километър ли го изтървахте❓
  • 13 ИМПЕРИАЛИСТ

    7 0 Отговор

    До коментар #9 от "Сатанист":

    Доктор здраве да Ви дава за „мъдрите” слова! Амин.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 габровец от варна

    2 0 Отговор
    Тоя с това име го помислих за кечист,да гоеаа!
  • 17 Паднат ли визите за саш

    4 0 Отговор
    Заминавам пък вие тука останете създраве и се възвисявайте😂😂😂😂😂😂предпочитам да съм тъп американец
  • 18 селтак

    1 0 Отговор
    Че ще има градушки през юни и аз мога да го предскажа,вервайте ми!
  • 19 Баба вангела

    1 1 Отговор
    Летото ше има комари😂😂😂😂😂вервайте ми да не кажете че не съм предсказала
  • 20 Momo

    1 0 Отговор
    Това и аз мога да го прогнозирам!Нищо лично !Каквото трябва Ванга го е казала.Какво да знаем повече.Всеки да си взима поука!
  • 21 нане

    0 0 Отговор
    Предсказание - през пролетта ще вали. Стига бе!
  • 22 Tate

    0 0 Отговор
    Като толкова знае да каже числата за ТОТОто !! Чакам!