7 Април, 2020 17:49 2 100 2

Арестуваха младоженци, нарушили мерките срещу коронавируса

  • сватба-
  • коронавирус-
  • арестувани-
  • гости-
  • юна африка

Всички 50 гости, както и свещеникът, нает за венчавката, били задържани

Арестуваха младоженци, нарушили мерките срещу коронавируса - 1
Снимка: shutterstock

Съвместният семеен живот започна неочаквано за двойка младоженци в Южна Африка. Двойката била арестувана на самата сватбена церемония, след като полицията се появила на партито.

Властите получили сигнал, че в неделя се провежда сватба в Квазулу-Натал, въпреки забраната за всички обществени събирания заради коронавируса.

Всички 50 гости на сватбата, пасторът, който венчал младоженците и самите младоженци бяха незабавно арестувани и откарани в полицейско управление. На цялата група ще бъде повдигнато обвинение от съда.

Клипове в социалните мрежи показват момента, в който облеченият с костюм младоженец помага на жена си да се качи в задната част на полицейски микробус в бялата си сватбена рокля. Местните власти отказаха да разкрият имената на двойката. Те обаче са категорични, че младоженците ще "прекарат медения си месец при строги условия под гаранция".

Южна Африка, която има 1655 потвърдени случая на коронавирус, включително 11 смъртни случая, е под една от най-строгите блокади в света вече втора седмица. Не се разрешава нищо друго освен гражданите да идат да пазаруват, като дори има забрана за закупуване на алкохол и цигари.

Местни медии твърдят, че реакцията на Южна Африка срещу пандемията е безмилостно ефективна. Първоначалният срок на блокадата е три седмици.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мама Африка

    6 1 Отговор
    Сега техния г-л Годжу Мутафку пръв, ще консумира брака, кУрона тест един вид!
  • 2 Рошко

    0 1 Отговор
    Ами честито на младоженците, от сзо