8 Април, 2020 13:51 10 923 6

Кейт Мидълтън се промени драстично, феновете ѝ са недоволни

  • кейт мидълтън-
  • кралско семейство-
  • промяна-
  • меган маркъл-
  • великобритания-
  • мода

Според британците отсъствието на Меган не се отразява добре на самочувствието на Кейт

Кейт Мидълтън се промени драстично, феновете ѝ са недоволни - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Мнозина от феновете на кралското семейство си спомнят, че преди появата на Меган Маркъл във фамилията, Кейт Мидълтън изобщо не претендираше за титлата модна икона.

Веднага след като връзката на принц Хари с американската актриса обаче стана публично достояние, херцогинята на Кеймбридж се взе в ръце и започна да обръща по-голямо внимание на облеклото си, за да изпъкне пред винаги елегантната си холивудска съперница.

Меган и Хари вече не са на Острова и изглежда съпругата на принц Уилям се е поуспокоила, защото по-наблюдателните веднага забелязаха, че в стила ѝ са настъпили значителни промени. Херцогиня Катрин е започнала да се облича доста по-семпло, пише британското издание Daily Mail.

Според източник, близък до кралското семейство, Кейт не се издокарва всеки ден с маркови дрехи, тъй като вече не я сравняват постоянно с Меган Маркъл.

Доказателство за това е ѝ тоалетът, с който се появи на последната си публична проява. Тя бе избрала евтин костюм на Marks&Spenser за 159 паунда и обикновена бяла тениска.

По-наблюдателните веднага забелязаха, че и гримът на херцогинята е станал доста по-дискретен. Няма го традиционният акцент върху очите, а нюансите бяха по-естествени.

Според източника, растящата популярност на Меган Маркъл по време на престоя ѝ във Великобритания е изплашила Кейт Мидълтън. Сега, когато херцозите на Съсекс се преместиха в Канада, съпругата на принц Уилям се чувствала по-свободна и уверена.

Припомняме, че през март херцогинята на Кеймбридж Катрин спечели поредната си победа над херцогинята на Съсекс, след като бе призната за най-стилната жена в кралското семейство.

Според данните интересът към дрехи, подобни на тези, които Мидълтън носи, през последната година в онлайн магазините се е увеличил с 40%, докато търсенето на дрехи като на Меган Маркъл, след отказа ѝ от кралските привилегии, е паднал до 31%.

Сега обаче феновете на Мидълтън негодуват. Според тях отсъствието на Маркъл не се отразява по най-добрия начин на херцогиня Катрин. Почитателите ѝ негодуват, че е започнала да избира най-простите модни решения и вече не поема рискове. Те също определят голяма част от тоалетите ѝ скучни.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мария

    7 41 Отговор
    Опитва се да прилича на МЕГАН. Горката. Не става.

    Коментиран от #2

  • 2 ончу

    48 7 Отговор

    До коментар #1 от "Мария":

    Кейт е много по-яка мацка от Мегън
  • 3 Модна икона

    34 2 Отговор
    Да ви имам проблемите,островитяни!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Това, не могат да

    7 0 Отговор
    го разберат английските примати! Защото има огромен проблем в целият свят, умират хиляди и хиляди хора, а тя да се кипри? Да не е патката Меган? Браво на това момиче! Доказа, че освен красива е и умна.
  • 6 въпросче

    3 1 Отговор
    Принц Хари изтърва русото изкушение Габриела Уайлд. Тя е моделка и актриса,а днес става на 31 години. ДА ИЗПУСНЕШ ТАКАВА КРАСАВИЦА,ТРЯБВА ДА СИ БЕЗ МОЗЪК! Хари ,за какво ти е оная мулатка,бе пич?!