Last news in Fakti

8 Април, 2020 15:42 3 742 6

Тайра Бенкс качи 15 кг от лакомия

  • напълняване-
  • тайра банкс-
  • тайра бенкс-
  • модел-
  • тегло-
  • килограми

Бившият супермодел си призна, че си угажда доста, но не съжалява

Тайра Бенкс качи 15 кг от лакомия - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Помните ли супермоделът и създател на „Следващият топ модел на Америка“ Тайра Банкс? А знаете ли как изглежда сега? С около 15 килограма по-пълна от снимките ѝ за корицата на „Спорт Илюстрейтед“ по бански костюм през 2019 г. Самата Бакс призна това за Контактмюзик.

46-годишният супермодел прекъсна оттеглянето си от модата, за да се превърне в най-възрастния модел на корицата на „Спорт илюстрейтед“ през 2019 г. Но оттогава тя се е отдала на храненето и сравнява ястия от различни ресторанти със семейството си.

Във видеоклип за „Харпърс базар“ тя каза: „Имам много интересна връзка с храната. Трябва да кажа, че това е едно от най-важните неща в живота ми. Аз съм с почти 15 кг по-пълна, отколкото бях на корицата на много известно списание за бански костюми, което излезе миналата година."

Звездата обаче не съжалява за допълнителното тегло, тъй като винаги се е наслаждавала на храната и в момента хобито ѝ е да обикаля различни ресторанти през цялата година.

Тя обясни: „Много неща от личния ми живот и нещата, които обичам да правя, са свързани с храната. Да търся нови ресторанти, да намирам предизвикателство в това да не ходя отново в един и същи ресторант в продължение на шест месеца, да посещавам фестивали за храна… Много обичам големи клуб-сандвичи“.

"Когато си уморен и работиш усилено, отиваш в ресторант за бързо хранене и после в друг ресторант за бързо хранене и сравняваш бургери, така че съм с 15 килограма отгоре. Ще сложа край на това един ден, но не днес", допълва Банкс.

Нещо повече – Тайра, която има четиригодишен син Йорк от бившия си партньор Ерик Асла - е склонна да поръча една и съща храна от два различни ресторанта, за да ги сравнява със семейството си за вечеря.

Тя добавя: „Правя го със сина си, правя го с моя мъж - подреждаме ги и след това оценяваме различните ресторанти с едно и също меню", обяснява тя. ''Така следващият път, когато поръчаш, знаеш от къде да бъде, защото един от тях винаги е по-лош“.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Ромео

    5 3 Отговор
    Вече ша е баш за чесане.
  • 2 Диетолога

    5 2 Отговор
    Според мен проблема й идва от там спер... е много калорична а жената поема
  • 3 Някой

    5 3 Отговор
    Не непознахте,жената вече е в КРИТИЧЕСКАТА.
  • 4 надарена кака

    2 5 Отговор
    Дреме ми на прашките!
  • 5 БРАВО

    5 1 Отговор
    ДОБРЕ СЕ ХРАНИ ДЕТЕТО..........
  • 6 Проблемът

    2 1 Отговор
    На доста жени на 46 се казва пременопауза... не на всички, но на някои, а килцата хвръкват