Last news in Fakti

8 Април, 2020 19:42 3 722 17

Истините, които мъжете трябва да разберат за брака

  • мъже-
  • брак-
  • истини

Мъжете ценят психологическата хармония повече от жените

Истините, които мъжете трябва да разберат за брака - 1
Снимка: shutterstock

Когато решите да се ожените за някого, вие сте напълно наясно, че бракът няма как да е перфектен и безоблачен през цялото време, докато смъртта ви раздели. Вероятността да се появяват поводи за спорове нараства с всеки изминал ден. Когато нещата след скандал се уталожат може често да си задавате въпроса „наистина ли обичам жена си?“ Ако очевидният отговор е „да“, мъжете трябва да разберат някои истински важни неща за брака и жените, които ще им помогнат да се свържат с тях на още по-дълбоко ниво.

Жената трябва да се чувства обичана
Ако искате да нямате проблеми в брака си, мъже, накарайте жените си да се чувстват истински обичани. Ако една жена се чувства несигурна в чувствата на съпруга си, тя става раздразнителна, съмняваща се, отмъщаваща, страдаща с всичките последствия от тези състояния. Да се чувства обичана е нещото, от което всяка жена дълбоко се нуждае и копнее да го получи във връзката си. Смисълът на брака за много жени е търсенето именно на уютното усещане за споделеност и обич, пише флагман.бг.

Жените усещат емоциите си по-дълбоко
Мъжете често не разбират бурните реакции на жените, смяната на техните настроения, полярността на спонтанните им действия. За да бъде бракът успешен наистина е важно мъжката половина да прояви разбиране, че дамите изживяват всичко по-бурно заради женската си природа, подчинена на шеметната промяна на хормоните в различните дни от месеца.

Трябва да я слушате
Дори да усещате, че не е съвсем права, премълчете. Жените имат нужда да получат признанието на съпрузите си. Изобщо не е задължително да се съгласявате мълчаливо с всичко, което съпругата ви иска от вас, но е важно да проявявате разбиране към нейните чувства и мисли. При конфликт винаги търсете решение първо чрез комуникация. Жените предпочитат разискването на проблемите и подробното им обсъждане пред мълчанието и избухването.

Жените имат нужда от емоционална сигурност
Всяка жена се нуждае да усеща емоционална сигурност в брака си. Тогава тя отвръща със същото на съпруга си. Накарайте любимите си да се чувстват обичани, желани, харесвани и се постарайте да ви повярват, че те са единствените. Само така бракът ви ще е успешен и дълготраен.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Късно е либе

    12 2 Отговор
    За китка. Разбрах, практично :'' '' '(
  • 2 ГЕОРГИ КАШКАВАЛОВ

    52 1 Отговор
    БРАКЪТ Е ОПИТ НА ДВАМА ДУШИ ЗАЕДНО,ДА РЕШАТ ПРОБЛЕМИТЕ,КОИТО НИКОГА НЕ БИХА ИМАЛИ,АКО БЯХА ПООТДЕЛНО......
  • 3 Някой си

    17 4 Отговор
    Начи Тишо,
    глей сега, жената има у главата един бръмбар, та от време на време ( обикновено един път у месецо) та тоя бръмбарин почва да и бръмчи у главата та не се трае....
    Начи, слушай сия внимателно, няя повтарям!
    Единствения изход е да изплющиш некой друг път жената зад врата (ама по здраво) бръмбаро се зашеметява и получаваш желаното спокойствие....
    На следващия месец пак, и така всеки месец.
    Важно е бръмбаро да е зашеметен постоянно, иначе да ти е яка гърбината, и нервите :)
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Оня без оная

    27 6 Отговор
    Истината е само една ! Никога , никога , ама никога не се женете !

    Коментиран от #6

  • 6 ПРАВ СИ БРАТО

    37 0 Отговор

    До коментар #5 от "Оня без оная":

    НЕСПОЛУЧЛИВИЯ БРАК Е КАТО ГРЕШНО ЗАКОПЧАНА РИЗА.....
    ЧАК НАКРАЯ РАЗБИРАШ, ЧЕ СИ СБЪРКАЛ ОЩЕ В НАЧАЛОТО......
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Хай

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Нещо важно ли пишеше?
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Георги Илиев Митев

    4 4 Отговор
    Това е работната седмица на "висшистите" -
    Днеска будуват ,утре флиртуват, вдругиден си пазаруват, после пък празнуват и накрая пак пируват. Седмицата свърши, месецът привърши и годината завърши, а работата си... не свърши.
    Автор: Георги Илиев Митев. Потърпевш от милицията, военните, полицията, медиците и граждани. Трето поколение репресиран. Град София (2014).
  • 11 Обикновен човек

    7 1 Отговор
    Здрав и голям к.р ,непоклатимо семейство и вечна обич!!!!!!
  • 12 Момчето

    1 2 Отговор
    Понякога в брака само Господа може да оправи нещата. Нека изчакаме до Великден. Ако ли не ще повярвам на идеала си за Господ и пак ще продължа.
  • 13 Изкуственяк

    0 2 Отговор
    Тази невероятна глупост ,,брак,, е повече от очевидна заблуда, която върви ръка за ръка с конфликтите. Поради неестествения си произход, никога няма да бъде ефективен метод за ,,тъпчене на едно място,,. Това, си е чист завоалиран тероризъм между ,,обичащи се,, плод на човешките слабости като ревност, страхове и егоизъм нещо, които слабохарактерните не могат да контролират, и за това са си измислили, как да вържат някой с вериги. За просперитет забравете за църквата и фантастиките свързани с нея
  • 14 джедай

    1 1 Отговор
    " Дори да усещате, че не е съвсем права, премълчете." Така е,с жена не се спори. Като й пресъхне мензиса,ще се усмихне. Търпение трябва за тия 5 дни и нощи.
  • 15 Табаков

    0 1 Отговор
    И какво му е на брака сега,не разбирам?! Наистина кенгуру.
  • 16 Георги Илиев Митев

    1 1 Отговор
    Песента на витошаря -
    Само от спортист в планината ти ще се спасиш, защото долу е полиция горе е милиция и навсякъде е авиация без комуникация.
    Автор: Георги Илиев Митев. Потърпевш от милицията, военните ,полицията ,медиците и граждани. Трето поколение репресиран. Град София (2014).
  • 17 Гост

    0 0 Отговор
    Пи ли си хапчетата Жорко?