9 Април, 2020 17:03 4 999 9

Зодиите, които трудно се сприятеляват

  • здии-
  • зодиакални знаци-
  • астрология-
  • сприятеляване-
  • социални контакти-
  • приятелство

Социалните контакти не са най-силната им страна

Зодиите, които трудно се сприятеляват - 1
Снимка: shutterstock

За някои хора сприятеляването и създаването на нови контакти идва естествено и без притеснения. Те още в детството си разбират, че човек е социално същество и трябва да има определени хора, на които да разчита в критични моменти. Приятелството става особено важно в ученическите години, когато всеки разбира, че е необходимо да си част от група, пише Tialoto.bg.

Докато при някои социалните контакти са лесни, за други те изискват много повече труд и търсене на правилната формула за приятелството. Тук роля играе и зодиакалният знак, който определя характера на човек. Има зодии, които са особено подозрителни към околните и не обичат много да се привързват към други хора.

Ето кои зодии имат проблем при създаването на нови приятелства:

Рак

Зодиите, които трудно се сприятеляват
Снимка: shutterstock

Обикновено раците се наслаждават на големи групови събирания, но рядко се интересуват от близки приятелства. Те обичат шумните партита и искат да виждат хората щастливи, но социалните им контакти се ограничават дотам. Представителите на тази зодия предпочитат да бъдат сами у дома, завити с меко одеяло и да се потопят в някоя книга.

Нежеланието за сприятеляване идва от това, че Ракът трудно намира съмишленици на своите идеи и не може да се доверява на много хора. Затова те се чувстват по-добре в големи групи, където вниманието не е насочено към тях и не трябва да разкриват много неща за личния си живот.

Водолей

Зодиите, които трудно се сприятеляват
Снимка: shutterstock

Водолеят е доста интровертен и срамежлив знак и това стои в основата на неспособността им да се сприятеляват. Изпитват голяма привързаност към семейството и близките си, но отношенията им с външни хора приключват толкова бързо, колкото са започнали. Водолеят винаги подозира, че никой не го харесва и затова се държат студено към всеки.

Лошата услуга, която този знак си прави, е че приема всяка една ситуация за потенциална опасност, а всеки човек е смятан за враг. Малкото приятели, които Водолеят има, трудно са пробили стената на недоверието и са успели да видят истинската същност на тази зодия.

Дева

Зодиите, които трудно се сприятеляват
Снимка: shutterstock

Никой не обича приятелството повече от Девата, но това не означава, че тя лесно се сприятелява. Проблемът при тях е, че не държат нищо в себе си и директно казват какво мислят дори и пред непознати. Ако човек не е съгласен с мнението на Девите, той често се озовава в техния черен списък, откъдето е много трудно да се излезе.

Когато обаче Девата успее да намери правилните хора, обикновено тя ги държи до себе си за цял живот. Те имат склонността да се отдадат на един определен човек и именно той получава титлата „Най-добър приятел“. И щом този човек е намерен, Девата престава да търси повече нови приятели.

Близнаци

Зодиите, които трудно се сприятеляват
Снимка: shutterstock

Има разлика между приятел и познат. Близнаците имат повече от вторите, защото трудно се доверяват и не допускат всеки до себе си. Представителите на тази зодия смятат, че всички хора имат задни мисли и ще искат нещо в замяна на доброто си отношение. Близнаците обаче не са склонни да подаряват вниманието си и затова се обграждат с определени хора, които са заслужили мястото си в кръга на доверието.

Тази зодия много лесно може да ви изключи от живота си, когато направите няколко грешки подред. Въпреки че често прощават, Близнаците имат граница, която, ако я пресечете, връщане назад за вас няма.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не е вярно

    7 7 Отговор
    за Водолей.Това е единствената зодия с най- много приятели.Водолейците обичат да помагат на приятели и много държат на приятелството

    Коментиран от #2, #5, #7

  • 2 Дърт

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Не е вярно":

    Всяко правило си има изключения.
  • 3 Ok red ok

    6 0 Отговор
    Пълни простотии и глупости

    Коментиран от #4

  • 4 Били

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ok red ok":

    Оълни глупости, откъде ги измислихте тези неща?
  • 5 РАЗПРАВЯЙ ГИ НА ФИЛАНКИШИЯТА

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "Не е вярно":

    МИ ВОДОЛЕИТЕ И ДЕВИТЕ СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ МАНИПУЛАТОРИ,НАГАЖДАЧИ,ИНТЕРЕСЧИИ И ИЗПОЛЗВАЧИ БЕ ЧОВЕК.....ВОГЛАВЕ СЪС СКОРПИОНА КОЙТО ПЪК Е ЗЛОПАМЕТЕН ДО МОЗЪКА НА КОСТИТЕ СИ И ГОНИ КАРЕС ДО ДУПКА...Т.Е. ДОКАТО Е ЖуВ.......ТАКА,ЧЕ....(виж ми ника )
  • 6 Бесен

    4 2 Отговор
    Глупости, познавам доста близнака - като кученца са могат да се сприятелят с всеки случайно минаващ покрай тях.
    А липсват рибите, които са затворена зодия
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Близнак

    0 0 Отговор
    Близнака е лесно раним. Лесно приемат хората и са доверчиви. Но, от горе написаното е вярно, че когато представящият се за приятел се издъни веднъж и след второто издънване е аут. Връщане назад забрави! Този обект става въздух.
  • 9 сухар

    0 0 Отговор
    "Водолей" и "интровертен" не влиза в едно изречение. Близнаците ако нямат публика умират прави. Девите задължително трябва да разполагат подръка с някой, който да контролират. Единствените самотници май са раците, но те пък впрегват цялото семейство.....