10 Април, 2020 12:51 5 043 4

Агенция менте зарибява момичета в интернет от името на „Ивет Фешън“

  • модна агенция-
  • ивет фешън-
  • момичета-
  • фалшива

От фалшив профил във Фейсбук търсят девойки, които да снимат фотосесии по бельо с краткотрайни договори

Във връзка със зачестили измами в социалните мрежи на хора представящи се за част от престижна модна агенция, Ивет Григорова, собственик на „Ивет Фешън“ се обръща към родните медии.

В последните дни от фалшив профил във Фейсбук се зарибяват момичета, които да снимат фотосесии по бельо с краткотрайни договори.

„Възмутена съм от случилото се. Очевидно е вярна максимата "Риба се лови в мътни води". Не познавам лицето Анастасия Хампарцумян, която в социалните медии (вероятно с фалшиво име) се представя за част от агенцията ми „Ивет Фешън“.

Никога не съм имала дъщерни компании или пък фирми, упълномощени да сключват договори от наше име.

Гордея се, че след 25 години упорита работа името „Ивет Фешън“ е абсолютна гаранция за безупречен професионализъм и коректност, но по никакъв начин не толерирам употребата на това име в опити за измама и некоректни практики.

Искам ясно и категорично да заявя - няма да позволя името на модната агенция да бъде компрометирано и използвано за користни цели. Призовавам всички наши настоящи и бъдещи партньори, клиенти и модели, да се доверяват единствено на директния контакт с членовете на екипа ми, и да сключват договори с потенциални наши контрагенти само чрез нас.

Всеки друг опит следва да се приема като опит за измама и да се преследва и наказва съгласно законите в страната ни“, коментира Ивет Григорова собственик на агенцията.

В края на 2019 "Ивет Фешън" отбеляза 25 години и презентира книга-албум на годишното си модно парти. Луксозното издание бe отпeчатано в лимитиран тираж и представляваше своеобразната история на модната агенция от създаването ѝ до днес.

От името на „Ивет Фешън“ Ивет Григорова пожелава на всички българи да бъдат здрави, предпазливи, внимателни и да останат вкъщи докато не приключи извънредното положение, причинено от разпространението на COVID-19.

Тя споделя, че агенцията има двама модели, които са блокирани в чужбина заради пандемията. Това са Розмари Тишер, която е в Чили и Любомир Петков, който се намира в Индия. За момента Розмари има обратен билет за връщане в България с дата 29 април.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой си

    8 0 Отговор
    Не бе, не е менте бре!
    Моделките ще позират на джамовете из кварталите с червените фенери по цял свят :)
  • 2 габровец от варна

    5 1 Отговор
    Айде сега номерца,нали се знаеме що за стока сме😅😅😅😅
  • 3 цербер

    2 0 Отговор
    Ивет Григорова, собственичка на „Ивет Фешън“ сподели, че агенцията има два модела, които са блокирани в чужбина заради пандемията.
  • 4 гост

    4 0 Отговор
    То лоша реклама няма....