Last news in Fakti

21 Април, 2020 15:04 4 123 5

Представителите на тези зодии сякаш са от друга планета

  • зодии-
  • астрология-
  • зодиакални знаци-
  • друга планета-
  • различни

Те имат свой житейски път и смелостта им не знае граници

Представителите на тези зодии сякаш са от друга планета - 1
Снимка: shutterstock

На света има хиляди хора, които имат със сходни черти на характера, поведение или действат по един и същ или подобен начин. Астролозите обясняват това сходство с един безспорен факт - датата на раждане и влиянието на положението на небесните тела върху съдбата на човека.

Хората, родени под 6 определени зодиакални знака обаче се отличават от всички останали. С поведението си карат околните да мислят, че сякаш идват от друга планета.

Те имат свой житейски път и смелостта им не знае граници. Именно тези качества ги отличават от всички останали, които са свикнали да бъдат част от сивата маса.

Водолей

Представителите на тези зодии сякаш са от друга планета
Снимка: shutterstock

Трудно е да ви обичат, нали така? И това вероятно се дължи на факта, че непрекъснато опитвате да се изолирате. Не се стремите да се харесате на околните и демонстрирате безразличие към обществото. Създавате впечатление за сноб, но това изобщо не е така.

Вие не сте човек, който смята, че превъзхожда останалите. Вие сте идеалният посланик на вашата планета Уран, която управлява снобизма и елитаризма. А знаем, че всичко, което идва от Уран, може да е малко неприятно.

Близнаци

Представителите на тези зодии сякаш са от друга планета
Снимка: shutterstock

Често общувате с вашата родна планета Меркурий и го правите на тайния си език. Забавното е, че това е същият този език, който използвате и на Земята, което означава, че не сте много добри в комуникацията.

Друга междупланетна ирония е, че Меркурий контролира общуването и ви лишава от способността да говорите. Почти през цялото време казвате грешни неща, но просто не можете да направите нищо по въпроса. Виновен е Меркурий.

Дева

Представителите на тези зодии сякаш са от друга планета
Снимка: shutterstock

През целия си живот нито веднъж не сте се чувствали комфортно и това е така, защото може би сте просто от друга планета. Всички тези "човешки" неща са под вашето достойнство.

Вашата родна планета Венера ви зове, а вие ѝ отговаряте, давайки ясно да се разбере, че няма да се слеете със смъртните. Вие сте най-висшия извънземен разум и тъй като трябва да изчакате своя час на Земята, правите това, напълно осъзнавайки своето превъзходство над човешката раса.

Стрелец

Представителите на тези зодии сякаш са от друга планета
Снимка: shutterstock

Толкова е очевидно, че идвате от планетата Юпитер, тъй като всичко, което правите, има глобално значение. Мисленето ви не се ограничава само до познаването на Земята. Вие виждате нещата такива, каквито са в действителност.

Не можете да "пиете и знаете нещата", но дълбоко ги чувствате. Вашата планета ви помага да виждате всичко, което правите, по-мащабно.

Кентавърът, който е доста странно създание, е ваш представител. Стрелата ви е насочена към звездите и винаги сте концентрирани.

Рак

Представителите на тези зодии сякаш са от друга планета
Снимка: shutterstock

Вие сте от хората, за които казват: "Този човек има вятър в главата си". До такава степен сте на "собствената си вълна" и летите някъде из космическото пространство, че в дните, в които излезете от транса си, обичате да стоите голи под светлината на пълната Луна.

Вие сте като магьосник или вещица, а вашата космическа сила, Луната, подкрепя интуицията и тайнствеността ви. Винаги сте първият, който поглежда към небето в търсене на Луната и винаги сте последният, който си ляга вечер.

Овен

Представителите на тези зодии сякаш са от друга планета
Снимка: shutterstock

Без съмнение сте космически нашественик. Зовът на вашата планета Марс е толкова силен, че рядко забелязвате, че НЕ сте облечени в червено. Отказвате да се наречете марсианец, защото го считате за пренебрежително и стереотипно.

Вие не сте марсианец. Вие сте представител на планетата Марс и ако по някаква причина някой се обърне към вас по някакъв повод, обикновено го прави с думичката "шефе".


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ех аз таино се надявах

    4 1 Отговор
    Да съм от друга планета ама се оказа че съм от тази😂😂😂😂
  • 2 Уран

    2 1 Отговор
    Your anus = Uranus
  • 3 цербер

    1 2 Отговор
    Глупости на кръгчета!
  • 4 Пиянгурката

    2 0 Отговор
    Липсват още...!
  • 5 Човек от Планетата Земя

    1 0 Отговор
    Аз съм се чувствал комфортно , в различни предиоди през живота си между 1995 и други години !