Last news in Fakti

26 Април, 2020 07:00 7 573 1

Вашият хороскоп за днес, 26.04.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Добър ден за творческо изразяване за Козирозите

Вашият хороскоп за днес, 26.04.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес, според източната астрология, е най-хубавият ден от годината, време е да направите неща, които искате да са дълготрайни и смислени. Може да е нещо съвсем простичко, но което носи радост на сърцето ви.

Телец

Не се поддавайте на тежки мисли по финансови въпроси. Че парите не стигат е ясно на всички, но не е днес моментът да мислите за това. А и в крайна сметка парите отразяват нашето лично отношение към богатството. Вие готови ли сте да бъдете богати, изобилни и щастливи, давате ли си сметка какво носи това?

Близнаци

Ако вярвате преди всичко в себе си, тогава няма как някой друг да ви предаде. Намерете вяра в себе си и не разрешавайте тя да се поклаща по какъвто и да било начин.

Рак

Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила.

Лъв

Неразрушимият ден, онзи, в който е благоприятно да се започват нови неща, да се прави нещо, което да е дълготрайно и издръжливо. Използвайте енергията на деня мъдро.

Дева

Днес всичко видимо ще изглежда спокойно и хармонично, но ще усещате скритите подводни течения. Важното е да знаете вашата посока накъде е и да си я следвате, насочвайте течението.

Везни

Споделете любовта в сърцето, всичко останало ще се нареди само. Вложете радост, мисъл и грижа в работата си, не мислете за резултата, той ще дойде прекрасен и вдъхновяващ. Просто бъдете генератор на щастие и светът ще е прекрасен!

Скорпион

Погрижете се за себе си, вгледайте се в онова, което правите или не правите. Храната, движението, работата, това ли е всичко, което ви дава смисъл. Ден за анализ и преглед на самите себе си.

Стрелец

Днес ще е важно да се чувствате лично ангажирани във всичко, с което се захванете. Може да вкарате известен драматизъм, но пък ще изиграете невероятно представление. Отиват ви главните роли.

Козирог

Добър ден за творческо изразяване, а то може да е под най-различни форми - от това да засадите цветя до това да инвестирате подходящо. Най-важното е да мислите мащабно.

Водолей

Със своя чар днес може да постигнете невероятни неща. Покажете загрижеността си към другите, бъдете мили и сговорчиви, агресивният подход не е толкова модерен. Просто бъдете много деликатни.

Риби

Важно е да подредите вътрешния си свят, за да могат да се случат нещата и около вас. Анализирането е добра тактика, но все пак преживяването е важно.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.