Last news in Fakti

23 Април, 2020 16:33, обновена 20 Юни, 2022 11:39 12 180 5

Месецът на раждане е по-точен и от хороскоп

  • хороскоп-
  • астрология-
  • зодии-
  • зодия

Какво казва месецът, през който сте родени, за съдбата ви?

Месецът на раждане е по-точен и от хороскоп - 1
Снимка: Shutterstock

Много черти на характера при хората, родени през един и същи месец, си приличат. Именно заради това някои астролози и изследователи смятат, че месецът на раждане дава повече информация за всеки, дори от зодията му. Ето какво поясняват те:

Родените през Януари имат много силен дух. Те търпят ударите на съдбата, показвайки силна воля. Могат да издържат дори на най-големите трудности и са способни да преминат през всяко предизвикателство.

През Февруари се раждат истински романтици, които обаче са страшни егоисти. Те са наистина много очарователни, но действията им често са необмислени и създават проблеми. В резултат на това не само те, но и хората около тях често са губещи.

През Март месец се раждат хора с нежна душа. Буквално всяка не добре подбрана дума може да ги нарани. Те не прощават нито обиди, а още по-малко предателство.

Животът често ги удря по жесток начин и ги прекарва през болезнени изпитания, но след това те успяват да достигнат до впечатляващи висоти.

Април дава на хората, родени през него, много смелост. Те са твърди и в някои ситуации дори жестоки. Неминуемо стигат до поставената цел и са обречени да се издигат кариерно.

Самоувереността им е непоклатима, те имат високо мнение както за себе си, така и за работата си.

През Май се раждат много упорити личности, които обаче се отличават с не кой знае колко бързо премисляне на нещата. Това обаче им позволява да избегнат прибързани грешки, защото обмислят сериозно всяко свое действие. В резултат на всичко това могат да се похвалят с един спокоен и премерен живот.

През Юни се раждат много харизматични и дейни хора. Те са интелектуални и обикновено се занимават с професия, свързана с комуникацията с много хора. Те са открити и лесно печелят приятели, които винаги са готови да им помогнат и обратното.

Родените през Юли имат много сложен характер и понякога са конфликтни. За тях свободата е много важна. Тези хора мразят ограниченията. Независимостта им им пречи да градят сериозни и силни връзки. Те се опитват да сложат хората около себе си в рамки. Те са егоисти и не са готови да жертват почти нищо в името на другите.

Докато са млади хората, родени през Август, са много доверчиви и открити. С възрастта се открояват като лидери. Те обаче запазват част от невинността си за цял живот.

През Септември се раждат хора, които се целят високо и са кариеристи. Повечето успяват да развият собствен бизнес и често печелят голямо количество пари. Тяхното мнение е важно за околните и всички им се доверяват.

През Октомври се раждат креативни личности, които обаче са много несигурни в себе си. Те често изискват от другите да доказват чувствата си към тях. Често им се случват хубави неща, а това ги прави щастливи по-често.

През Ноември се раждат много мистериозни личности. Жените са домошарки, а мъжете са силни личности. Те привличат околните с мощна харизма, а силата на чара им ги прави наистина опасни.

През Декември се раждат силни и смели хора. Те са добронамерени и се отличават със своето трезво мислене. Много са мъдри и това нещо сякаш буквално хипнотизира околните.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 36 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да ама не !

    16 2 Отговор
    Бръмммм !
  • 2 На кой месец

    7 1 Отговор
    Да повярвам, може би за,, мъдростта,,..! (Колкото остаряваш, по,, откачен,, ставаш...!)
  • 3 Ужас

    8 2 Отговор
    Астролози тра ла ла, храна за невежите. Това е повече от елементарно, просто си съчиняваш някаква простотия, и най-безочливо я поднасяш на изтрещялите. Мене по ме вълнува, как с лека ръка лъжат, и никаква срама нямат.......

    Коментиран от #4

  • 4 Ввв

    4 3 Отговор

    До коментар #3 от "Ужас":

    Все едно Бойко слушаш и щаба,нали?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.