24 Април, 2020 10:35 13 850 18

Деси Бакърджиева роди тайно

  • деси бакърджиева-
  • роди-
  • актриса-
  • откраднат живот-
  • бебе-
  • майка

Актрисата от "Откраднат живот" крие, че е станала майка

Актрисата Деси Бакърджиева съвсем скоро е станала майка, пише HotArena.

Наблюдателни столичани доверяват, че редовно виждали звездата от „Откраднат живот“ да разхожда пеленаче в бебешка количка в централните части на София.

Раждането си екранната д-р Хинова е успяла да запази в абсолютна тайна от феновете на сериала, които още в края на миналия сезон гадаеха дали тя не е в очакване на рожба. От суеверие 41-годишната актриса решила да не признава за бременността си и всячески се опитвала да се прикрива. За хубавата новина знаели само колегите ѝ от сериала и хората от най-близкото ѝ обкръжение.

Най-верните почитатели на докторската драма обаче отдавна водеха залагания по темата. На тази мисъл ги наведе рязкото напълняване на Бакърджиева, която в последния сезон е доста по-окръглена от обичайното, а и всички екстремни и любовни сцени по бельо вече не са присъщи за нейната героиня. Мистерия обаче остава кой е таткото на бебето. Екранната д-р Хинова пази встрани от медиите личния си живот и никога не е показвала мъжа до себе си. Деси има дъщеря Ана-Мария, която вече е тийнейджърка. Дoкaтo билa брeмeннa c нeя, актрисата нaпълнялa c цeли 32 килoгрaмa, пише Ретро.

Нeoтдaвнa актрисата cтaнa и рeклaмнo лицe нa кaмпaния зa пoдпoмaгaнe нa жeни c рeпрoдуктивни прoблeми, което наведе мнозина от почитателите ѝ на мисълта, че самата тя се е възползвала от ин витро процедура.

Eкрaннaтa д-р Хинoвa oбяви, чe щe прoмeни живoтa нa двe ceмeйcтвa, кoитo нe мoгaт дa имaт дeтe, като докато запознаваше аудиторията с благотворителното си дело, многократно се просълзи, защото очевидно темата за нея е чувствителна.

Тя тежко преживяла и решението на сценаристите на „Откраднат живот“ да забъркат героинята ѝ именно в такава драма. Припомняме, че заедно с екранния ѝ мъж доц. Мазов минаха през 9-те кръга на Ада, за да станат родители, като в крайна сметка се наложи детето им в сериала да бъде родено от сурогатна майка.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фхфх5р546

    9 9 Отговор
    Детето не е от мен не съм и пълнил чайника да ври :)))))))))))))))))))
  • 2 Всичко е загадка при Деси

    4 20 Отговор
    Затова ли сега жените раждат във възраст, когато трябва да са баби вече..! Да, гадно е жената да има репродуктивни проблеми, за сериозни семейства си е просто,, ад,,...но Бог дава деца на такива, които не заслужават да бъдат майки, не всички разбира се, да не бъда груба, сериозна тема...!
  • 3 Настопроценти

    9 8 Отговор
    Всичко което е в тайно,ще излезе на яве,ще стане явно. Така пише в Словото Божие.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 criminal

    29 1 Отговор
    Абе не съм фен ни на нея, ни на сериала, ама стига само оплюване на всичко де....... Да и е живо и здраво детето......
  • 6 Последния софиянец

    4 13 Отговор
    Вчера я видях да бута количката бебето е черно затова крие.

    Коментиран от #8

  • 7 Ха ха ха ха ха ха

    13 3 Отговор
    Оооо, натфизчийката др.Некадърнева. Не е риторичен въпроса ми !!! Защо актьорската ви игра е толкова изкуствена и НЕестествена ? Защо интонацията с която всички говорите е все едно гласовата кутия на Стивън Хокинг от 90-те чете текст ?
    Монотонна декламация в която живота е изтрит още преди да се зароди.
    Как Е възможно едно 4 годишно дете в Холивуд да даде пред камерата в пъти по-човешки и естествени реакции и да говори абсолютно с нормална интонация отколкото натфизчия с магистратура по актьорско майстворство....как само звучи, а ? Магистратура...актьорско че и майсторство. Има ли тук някой от натфиз,който да може професионално да го обясни това ? Толкова доказани актьори от холивуд снимаха в Бг. Е па толкоз ли не успяхте по един семинар/открит урок да направите бе ? Некадърната ви анти-игра причинява физическа болка.

    Коментиран от #13

  • 8 Абсурдистанска реалност.

    8 7 Отговор

    До коментар #6 от "Последния софиянец":

    Ами то си е за криене.
    Да родиш от маймуна пък дори била тя и от фащ.
    Ей,че политкоректно ми се получи коментарчето.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 слаботоков

    9 3 Отговор
    Що родила тайно??? Каква тайна? Рожбата да не би да е двуглава та е толкова тайно раждането!????😃😃😃😃
  • 12 Гост

    4 0 Отговор
    За втори пьт....
  • 13 Даааа

    10 2 Отговор

    До коментар #7 от "Ха ха ха ха ха ха":

    НЕ ГЛЕДАМ БЪЛГАРСКИ СЪВРЕМЕННИ СЕРИАЛИ ПОРАДИ СЪЩАТА ПРИЧИНА. ИЗКУСТВЕН ГОВОР И СЛАБ СЦЕНАРИЙ. АМИ ТАКА Е, КАТО ВСИЧКО Е ПРАВЕНО ОТ КАЛИНКИИИИИИ...НАШИ ХОРА. НЯМА ЕСТЕСТВЕН ПОДБОР. НЯМА АНОНИМНИ КОНКУРСИ ЗА СЦЕНАРИИ. НЯМА РЕАЛЕН КАСТИНГ. ВСИЧКО Е ЕДНА ГОЛЯЯЯЯЯЯЯЯМА БОЗА.

    Коментиран от #15

  • 14 А бе

    3 2 Отговор
    И тая не я знам. По Нова ли я дават щото в къщи е забранено да се пуска домус тв?
  • 15 Нова

    9 1 Отговор

    До коментар #13 от "Даааа":

    Не ми се коментират бълг. сериали, но съм напълно съгласна с Вас. Освен това не вярвам много да се интересуват хората от разни звездички~коя се е сгодила, омъжила родила. Върви реклама Малкоданска за памперси и с още други нарочени за звезди,. Веднага се спира звука или гледам друг канал. Хайде стига
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Отвратен

    1 0 Отговор
    което ще рече?
  • 18 рррр

    1 2 Отговор
    42 годишна е тая