Last news in Fakti

27 Април, 2020 07:00 8 495 0

Вашият хороскоп за днес, 27.04.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Капризен ден за Козирозите

Вашият хороскоп за днес, 27.04.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Не бъдете крайни в изказванията си, бъдете по-търпеливи към слабостите на другите. Опитайте се да влезете в обувките на другите.

Телец

Има какво да се направи по финансовото ви състояние. Бъдете проактивни, търсете алтернативи и съставяйте план за действие. Важна е собствената ви инициатива.

Близнаци

Чудесни последни дни на април. Нещата ще се случват плавно, макар че ще е нужна вашата намеса. Ще получавате най-вече информация, но вие може да я превърнете в стойност.

Рак

Дайте си ясна сметка какво искате, кога го искате и си го поръчайте, като в ресторант. Разбира се, ще се наложи и да положите някои усилия, но може да сте сигурни, че вашето желание е на път да се реализира.

Лъв

Задачата ви тези дни е сътрудничество. Въпросът е - как? Най-простото нещо е - доверете се на другия. Дори да ви подведе, това е безценна опитност. А и никога не знаете какво печелите, ако изгубите.

Дева

На моменти може да сте твърде нетърпеливи в очакване нещо да се случи и това да ви предизвиква да правите неща, които не харесвате. Чуйте себе си и не правете компромиси.

Везни

Определено приятелите са онази част от собствения ви свят, която го прави по-вдъхновен и приятен. А вие какъв правите техния свят?

Скорпион

Грижите и проблемите около дома ви ще се увеличат, все има още нещо, което желаете. Не пренасяйте служебните си проблеми у дома, само ще нагнетите обстановката, има достатъчно други теми за разговор.

Стрелец

Оставете на вътрешното спокойствие и мъдрост да ви посочват пътя. Ден повече за вътрешната работа и трансформиране на недостатъците в очарователни ефекти.

Козирог

Малко капризен ден. Нещата ще се случват, но някак хаотично и извън контрола ви, което може леко да ви притесни. В крайна сметка ще постигнете желаното, макар и не по очаквания начин. Доверете се на съдбата.

Водолей

Днес ще сте склонни да спорите и да търсите несъществуващи проблеми. Не отменяйте личен ангажимент заради служебни въпроси, защото после може горчиво да съжалявате.

Риби

Малко сложни дни, много въпроси излизат на дневен ред и на моменти подкопават устоите ви. Не забравяйте да държите голямата картина пред погледа си, когато усетите, че детайлите ви объркват.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА