Last news in Fakti

28 Април, 2020 07:00 8 479 4

Вашият хороскоп за днес, 28.04.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ден за сериозни дела за Близнаците

Вашият хороскоп за днес, 28.04.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Желанието ви да блеснете и да сте преди всички, може да ви докара някои главоболия. Ясно е, че винаги ще успявате да печелите първенството, но необходимо ли е да го демонстрирате непрестанно?

Телец

Не пренебрегвайте детайлите, те показват професионализма. Но и не се разпилявайте в прекалени подробности, защото губите цялостната визия. Намерете правилния баланс. Говорете по-малко, действайте повече.

Близнаци

Ден за сериозни дела. Важно е да не губите целта от поглед, а тя от своя страна трябва да е измерима, постижима във времето, релевантна. Подходете умно към въпроса и не повтаряйте старите си грешки.

Рак

Важното е да преценявате нещата правилно, а това значи - да не ги подценявате и да не ги надценявате. Не мерете другите със собствения си аршин.

Лъв

Лесно се разсейвате и това ви прави невнимателни. По-добре не вземайте важни решения.

Дева

Активен ден, дава сили за действие. Подходящ е да започнете нещо ново. Започнатото днес ще расте и ще укрепва.

Везни

Ще действате според правилата и нарушителите силно ще нарушават чувството ви за хармония. Защо просто не вземете да се повеселите според правилата?

Скорпион

Отпуснете се в мълчание и идеите сами ще дойдат. Вие сте генераторът днес, така че ви чака важна работа. Вярвайте си повече, говорете по-малко и просто действайте!

Стрелец

Искате да ви чуят и да ви се възхитят, което може да подхрани егото ви, но пък може така да вдъхновите другите като им предложите нови идеи.

Козирог

Другият е вашето огледало. Чували сте го стотици пъти, но опитвали ли сте наистина да се видите в очите на другия, в душата на другия, в движенията на другия? Наблюдавайте внимателно, търсете себе си. Много нови неща ще научите!

Водолей

Ще можете да споделите мислите и идеите си с други хора, но се вслушайте и в тяхното мнение. Не приемайте всичко, което чуете за чиста монета. Важното е да запазите доброто си настроение и чувство за хумор, останалото ще се нареди.

Риби

Подредете си отрано нещата, за да избегнете недоразуменията. Слушайте по-внимателно, онова което ви казват. Денят би могъл да е много успешен, ако сами не си поставяхте капани поради разсеяност.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    0 0 Отговор
    За какво ми е хороскоп,.като първото което видях като новина беше гола тиква

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Рошков

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Рошко":

    махни си огледалото

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Рошко

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Рошков":

    Нямам т,,,, к