28 Април, 2020 18:48 5 618 5

3 зодии преобръщат живота си през май

  • зодии-
  • хороскоп-
  • май-
  • пролет-
  • зодиакални знаци

Краят на пролетта ще се окаже много решаващ за няколко знака

3 зодии преобръщат живота си през май - 1
Снимка: shutterstock

Не се притеснявайте, ако напоследък изглежда, че животът ви не върви в правилна посока и ви се случват само нещастия. Не винаги новините ще са лоши.

Краят на пролетта ще се окаже много благоприятен период и дори ще освободи от абсолютно всички проблеми и бреме представителите на три зодиакални знака.

Според астролога Павел Глоба има 3 зодии ще забравят напълно за всички разочарования през месец май.

Ето кои са те:

Рак

За Раците идва период на радост. Май месец ще е много печеливш за тях. Те ще успеят да преборят всички трудности и проблеми. Ще дойдат благоприятни дни и ситуацията на работното им място ще се промени към добро.

Планетите казват, че с лекота ще удовлетворявате желанията и нуждите си. Важно е да не се страхувате да експериментирате и да се възползвате от новите възможности дори с цената да излезете от зоната си на комфорт. Ще се справите с лекота с всички задачи.

Вие сте много красноречиви и през май месец ще се събуди вашият ораторски талант, с който не само ще спечелите съмишленици, но и ще отстраните много от враговете си.

Доверете се на вътрешния си глас и интуицията си. Ще се сбогувате с разочарованията.

Скорпион

През май ще се освободите от всичко излишно, ненужно и отрицателно. Ще станете непобедими. Ще покажете, че може да сте много гъвкави. Опитайте да сте по-дипломатични и съобразителни по време на преговори.

Очакват ви много обещаващи запознанства и печеливши възможности. Ще разрешите всички конфликти на работното място и ще намерите език с всеки. Професионалните ви качества ще бъдат по-високо ценени.

Последната седмица на май ще е особено важна за вас. Ще промените мирогледа си и ще се отървете от много страхове и съмнения. Ще срещнете важен човек.

Може да е или любовта на живота ви или важен бизнес сътрудник, благодарение на когото ще забогатеете.

Козирог

Бавно, но стабилно ще напредвате и ще постигнете успех в избраната от вас посока. Ще се отървете от много натрупани проблеми и разочарования.

Вселената е на ваша страна през следващия месец , но е важно да поемете инициатива. Така всичко ще ви се получи точно както желаете.

През май ще бъдете по-ценени в професионален план. Освен това ще решите всички проблеми в семейството. Ще приключите стари вражди и конфликти, а в дома ви ще има хармония.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Точно така

    1 1 Отговор
    Затвор за мошениците
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.