3 Май, 2020 12:21 4 405 7

Родените през май месец се делят на 4 типа

  • родени-
  • рожден ден-
  • май-
  • типове

Вижтe какви са те

Родените през май месец се делят на 4 типа - 1
Снимка: Shutterstock

Слънчев, ухаещ на цветя, май е един от най-прекрасните месеци в годината. В следващите редове az-jenata.bg разкрива 4 типа личности, според това в коя част на месец май са родени.

Първи тип

Към този тип спадат хората, които са родени от 1 до 8 май. Те са доста премерени в живота си. Вярват в баланса и действат така, че да не го нарушат. Що се отнася до техните идеи и мнения, те са доста предубедени.

Ако сте от родените през първите дни на месец май, знайте, че вас ви следва щастлива звезда. Ето защо се възползвайте максимално от късмета в живота си, дори когато играете тото. За вас може да се каже още, че донякъде сте интровертни личности, но може би защото понякога се уморявате да бъдете твърде дълго сред хора. Тъй като сте активни, може да постигнете добри резултати в работата си.

Втори тип

Вторият тип хора, родени през май, са родени в периода 9 – 15-ти. Те обичат да се движат и да пътуват, поради което мигрират толкова много! Рядко имат постоянен дом, последователни са в поведението си, изпълнени с емоции и любов. Но когато става въпрос за създаване на семейство може рязко да преминат към полигамията.

Обичат бягствата сред природата, а съдбата ги дарява с благоденствие и богатство. Културата, традициите са важни за тях, но най-много славата, ето защо се стремят и толкова много към нея. Успяват да постигнат успешно целите си с упоритост и постоянство.

Трети тип

Ако сте родени между 16 до 22 май, може би понякога се проваляте, само защото не сте отворени за нови неща. Въпреки това може да се каже, че имате добри условия на живот, радвате се на късмет. В емоционален план сте умерени и бихте направили всичко за семейството си.

Харесвате планините, природата, зеленчуците като храна и зеления цвят. Лесно умеете да компенсирате това, което губите в живота си, което пък ви прави щастливи. Работата, която вършите често се оказва сложна и със ситуации на напрежение.

Четвърти тип

Към този тип спадат родените от 23 до 31 май. Тях ще разпознаете по усмивката на лицето, която рядко слиза от него. Комуникативни, с голямо чувство за хумор и с голямо сърце. Хората, родени в последните дни на май, често намират своето призвание в областта на селското стопанство, архитектурата, банковото дело.

В кризисни ситуации умеят да се справят добре. За тях е важно да постигат целите си, а една от страстите им е пътуването. Когато комуникират с хората, държат много на откритостта. Дамите, родени в края на май са по-емоционални, но и умеят да управляват живота си успешно.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Помаците и циганите

    4 9 Отговор
    Основно най вече са,, боктулуми,, завистници, другото си го знаят, цял живот,, професията,,...!

    Коментиран от #2, #6

  • 2 Goust

    5 5 Отговор

    До коментар #1 от "Помаците и циганите":

    абе мека китко да питам сутринта колко мангала ти изораха задния двор с големите черни чугунени плугове та ревеш кат вдовичка за чадър

    Коментиран от #3, #4, #5

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Мека китка си ти, яж мръсни стари пети

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "Goust":

    Ти, и тайфата ти, един куп проблеми ми създадахте, че и питаш, дано по гадно се чувстваш от мене...!
  • 5 Вдовичката си ти

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Goust":

    Че все не ти достигат бабите, умират ли...?!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Ева

    1 0 Отговор
    Какво е боктулуми?