Last news in Fakti

3 Май, 2020 13:03 8 259 12

Ето каква е истинската причина Меган Маркъл да се откаже от кралските привилегии

  • меган маркъл-
  • принц хари-
  • жълта преса

Тя не е могла да понесе тормоза, на който е била подложена от страна на британската жълта преса

Ето каква е истинската причина Меган Маркъл да се откаже от кралските привилегии - 1
Снимка: БГНЕС

Меган Маркъл разкри пред приятели истинската причина да се откаже от кралските привилегии и да се премести в САЩ, пише The Daily Mail, цитиран от jenata.blitz.bg. Източникът на изданието от обкръжението на бившата актриса твърди, че тя не е могла да понесе тормоза, на който е била подложена от страна на британската жълта преса.

"По думите ѝ, медиите са се отнасяли с нея несправедливо, обвинявали са я за всичко, дори и за начина, по който е докосвала корема си, докато е била бременна", казва той.

Съпругът ѝ принц Хари също си имал причина да не харесва таблоидите. Според него именно те са виновни за смъртта на майка му. Хари многократно се е оплаквал на кралица Елизабет II и на принц Чарлз за тормоза, на който е подложена половинката му, но така и не дочакал помощ от тях.

"Тя казва, че никой не е приемал оплакванията му сериозно", казва информаторът. "Те нямаха друг избор, освен сами да се заемат с решението на този проблем", добавя той.

Според Маркъл, кралското семейство не би толерирало подобно отношение към Кейт Мидълтън. "Ако Кейт беше подлагана на постоянни критики, никой нямаше да се примири с това. Политиката към пресата щеше да бъде преразгледана, а медиите, които я атакуват - закрити", добавя източникът.

Бившата актриса била убедена, че това се дължи на факта, че още от самото начало никой в Бъкингамския дворец не я харесвал. За разлика от Кейт, която се радва на подкрепата на кралицата още от самото начало.

Сега, както твърдят приятелите ѝ, единствената ѝ опора бил принц Хари. Между другото, самият той в една от публичните си изяви посочи лошото отношение на медиите към Меган като една от причините за отказа им от кралските си задължения и преместването им в САЩ.

Междувременно, миналата седмица се състоя първото заседание по делото на херцозите на Съсекс срещу четири британски издания, сред които и The Daily Mail. Към въпросния таблоид Маркъл има специално отношение заради личното писмо до баща ѝ Томас, което медията разпространи.

За да спечели съдебната битка, съпругата на принц Хари е събрала блестящ екип. В него влиза и адвокатът Дейвид Шерборн, който веднъж защитаваше принцеса Даяна в съда.

Херцогинята признава, че никой в кралското семейство не е останал изненадан от решението ѝ да започне дело срещу изданията.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лорчето, ценител на хубавото...!

    10 3 Отговор
    ИХ, как хубаво звучи това, Съсекс, но някой с дефект в говора не може да го произнесе...!
  • 2 Доктор Психологов

    34 9 Отговор
    Тази амбициозна, комплексирана слугиня, освен грозна, застаряваща и противна, се оказа и жалка параноична расистка на класова основа.
    Типичен провинциален, посредствен продукт.
    Made in US, behind the ghettobar backdoor.

    Коментиран от #12

  • 3 Доктор Психологов

    33 5 Отговор
    Хахаха, нарочената за матова пепеляшка се оказа злобно съскаща пепелянка.
    Една буква разлика!!!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Backdoor

    20 3 Отговор
    Ама другия път, на черна маслинка прилича Мегън, Боже,, медузите,, пак няма с какво да мислят, на 38 г застаряваща..хахаха...!
  • 6 Patriot

    18 2 Отговор
    Оставете девойчето бре, всеки си търси и си го намира...Опита се да пробие, ама миналото и тежи...
  • 7 Аз мисля, че като такъв с Хари

    4 1 Отговор
    Човек, няма как да бъде губещ в живота, няма ни един порок вече , принц, пилот, тук няма почти някой, който да е с прекрасно минало, понякога е лошо, някой да се,, натрапи,, в нечий живот...!
  • 8 Мим

    11 4 Отговор
    Абе омаме си достатъчно проблеми,че да се занимаваме и с кралските им интриги я да си гледат работата..
  • 9 Като имаш проблеми

    9 3 Отговор
    Стой си при проблемите, кво висиш тука цял ден,, като свински жигер,,...!
  • 10 Смърт за ГЕРБ

    7 1 Отговор
    Начи , да ви кажа , след негрите , най-мраза радостите ...
  • 11 Смърт за ГЕРБ

    3 5 Отговор
    Начи , да ви кажа , след негрите , най-мраза РАСИСТИТЕ ... Дееба и автокоректорната
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.