Last news in Fakti

11 Май, 2020 16:55 5 600 12

Жената на Наум Шопов се уплашила, че е болна от COVID-19

  • теа минкова-
  • наум шопов-
  • наум шопов-младши-
  • коронавирус-
  • зараза

Теа вдигнала температура от 40 градуса и се стреснала, че е заразена с коронавирус

Половинката на Наум Шопов-младши роди пред пет месеца и все още кърми дъщеря си Амая. Младата майка споделя, че естественото хранене е най-доброто за бебето, но е свързано и с неприятни моменти. Дългокосата брюнетка получила възпаление на млечните жези и вдигнала 40 градуса температура. Преди да се установи, че има мастит, тя се уплашила, че това може да е зараза с коронавирус.

Минковa признава, че за първи път от началото на извънредното положение усетила истински страх и и изпаднала в паника. До този момент тя била убедена, че няма как да се разболее от коварния вирус, защото следвала стриктно мерките за безопасност и спазвала социална дистанция. След като вдигнала висока температура обаче, страхът взел превес и с мъжа ѝ веднага се обадили в частна лаборатория и се тествали за коронавирус. За щастие, резултатите и на двамата се оказали отрицателни, а причината за неразположението на Теа се оказала друга.

Преглед при специалист установил, че Минкова има запушване и възпаление на млечните жлези, известно под наименованието мастит. Много жени, които кърмят бебетата си, се сблъскват с този проблем. Наложило се половинката на Шопов да приема антибиотик, за да предотврати инфекция на засегнатата зона.

Наум и Теа казват, че животът им много се е променил след появата на бебето и понякога дори забравят какъв е бил преди това. Сега светът им се върти около малката Амая и изцяло са пренаредили приоритетите си.
Доскоро двойката мислеше за брак, но заради настоящата ситуация всичките им
планове за сватбено тържество пропаднали. Те твърдят, че венчавката не е на дневен ред – по думите им и без подпис в гражданското съжителстват в мир и разбирателство.

Минкова издава, че както във всички семейства, така и в тяхното има дрязги, но предимно за дребни неща и битовизми. За многото години съвместен живот никога не са имали сериозни скандали с Наум, нито са се разделяли. Ключът към щастливата им връзка се състои в това, че не си лягат скарани, а се стараят веднага да изчистят недоразуменията помежду си.

Звездата от сериала "Откраднат живот" и жена му са фитнес маниаци и следват стриктен режим, за да поддържат добра форма. Теа твърди, че още не се е възстановила напълно след бременността, макар че тежи едва 48 килограма. Мускулите ѝ обаче загубили тонус, който сега се мъчи да възвърне. Младата майка прави упражения в домашни условия, но невинаги ѝ остава време.

"Преди не разбирах жените които се оплакват, че нямат време за спорт, но сега и аз съм в това положение. Все пак се старая да отделям по 15, 20 или 30 минути на ден за физическа активност", разказва брюнетката.
Междувременно екранният д-р Борис Тасев сподели, че засега се е отказал от амбициозните си планове да специализира пластична хирургия. Той се оправда, че ежедневието му е много натоварено покрай бебето и няма възможност да съчетава медицината с актьорските изяви.

Наследникът на артистичната фамилия Шопови уж приемаше актьорството само като хоби и странична дейност, а за лекарската професия казваше, че е неговото призвание, но колелото се завъртя и нещата се обърнаха. Покрай хитовата лекарска поредица "Откраднат живот" той се сдоби с широка популярност и събра над 150 000 последователи в социалната мрежа. Активността в Инстаграм му донесе сериозни приходи от реклами и Наум намери още едно поле за изява – стана инфлуенсър и започна да снима влогове с жена си. Откакто са родители, офертите към тях от фирми за бебешки продукти валят като дъжд, а семейството трупа пачки в банковата си сметка. Те рекламират памперси, детска козметика, дрехи, колички и какво ли още не. Минкова дори напусна работата си в банка, за да може да се посвети на профилите си в социалната мрежа, пише "Уикенд"..

Младите родители са категорични, за засега не искат повече деца, но не изключват възможността да променят мнението си след няколко години. "На този етап се чувстваме добре така и не мислим толкова напред", коментира Теа.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 инж технолог по хранене

    7 1 Отговор
    "Теа твърди, че още не се е възстановила напълно след бременността, макар че тежи едва 48 килограма." И КАКВО ТОЛКОВА ИМА ДА ВЪЗСТАНОВЯВА? ДА КАЧИ 3-4 КИЛОГРАМА,ЗАЩОТО АКО Я ДУХНЕ НЯКОЙ ПО-СЕРТ ВЯТЪР,КАТО ТИЯ В АМЕРИКА ОНЯ ДЕН,ЩЕ ХВРЪКНЕ ВЪВ ВЪЗДУХА.
  • 2 Алфа Ромео

    9 1 Отговор
    Благодарим за полезната и ценна информация, видях рекламите ви, кажете едно благодаря поне!
  • 3 ревизор

    5 1 Отговор
    Защо Наум Шопов-младши след кърмене,не й изсмуква гърдите от коластрата и остатъчното мляко и после да я дезинфекцира? Тя не бива да носи сутиен,а специални ,залепяеми чашки за гърдите.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Имахме една съсетка

    6 1 Отговор
    Се страхуваше от асансьора а то се установи ,че е от,,тихите,,води,от нищо.не се страхува,та и твойта работа,млад човек ,трябва да бъде по смел ..!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Да не им каже

    6 0 Отговор
    Нещо човек...!
  • 8 🏅🏅🏅🏅🏅

    5 1 Отговор
    Почиваи в мир!!!
  • 9 Ще се обръщате и там

    1 3 Отговор
    Защото имате много грехове,Тея и Наум ,не става въпрос за вас ,умни и млади хора сте...!
  • 10 Рошко

    1 0 Отговор
    И като се уплашила, излекувал ли се е
  • 11 Блатен Асечки

    2 0 Отговор
    А не се ли плаши че може да има сифилис?!?
  • 12 Дълго

    2 0 Отговор
    и изморително четиво... ама който плаща, той поръчва музиката.