Last news in Fakti

12 Май, 2020 15:21 6 936 4

Как да спрем инфаркт за минута с...

  • черен пипер-
  • инфаркт-
  • здраве-
  • продукт-
  • симптоми

Всеки има този продукт у дома

Как да спрем инфаркт за минута с... - 1
Снимка: shutterstock

Инфарктът обикновенно протича с ясно изразразена симптоматика. Тя се изразява с гръдна болка, която се пренася към лявото рамо и лявата ръка. Болката е остра и може да продължи повече от 30 минути, може да е съпроводена със задух, загуба на съзнание, спад на артериалното налягане и забавен пулс. Това са познатите на повечето хора традиционни симптоми съпровождащи инфаркта.
Ако това ви се случи, тогава трябва спешно да се обадите на линейка. Но в живота има ситуации, в които трябва да предприемете мерки незабавно, дори помощта да е на път.

Д-р Д. Кристофър и д-р Р. Шулц са посветили половината си живот на изследването на този проблем. Двамата кардиолози стигнали до извода, че можете да спрете инфаркт в рамките на минута с помощта на един продукт, който всеки има вкъщи.

В продължение на 35 години Джон Кристофър наблюдава ефектите на черен пипер върху човешкото тяло. През цялото това време състоянието на пациентите му, които са го употребявали, значително се е подобрило.

За да спрете предстоящия сърдечен удар, трябва да добавите една чаена лъжичка смлян черен пипер към чаша вода. Този лют пипер съдържа голямо количество капсаицин, който дразни дихателните пътища, кожата и лигавиците.

Това е обезболяващо и разсейващо.

Този метод е подходящ само, ако човекът е в съзнание. Ако той е в безсъзнание, тогава можете да капете няколко капки екстракт от черен пипер под езика.

Освен това черният пипер е много здравословен. Съдържа най-малко 25 вещества, които могат да имат благоприятен ефект върху човешкото тяло.

Лекарите предлагат тази люта подправка за подобряване на метаболитните процеси. Той има добър ефект върху усвояването на полезни микроелементи и дори допринася за загуба на тегло.

Методът за спиране на инфаркт, споменат по-горе, трябва да се приема като акт на първа помощ. Може да се използва само в спешни случаи.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Синдикат на Ало Измамниците

    15 2 Отговор
    С две таблетки аспирин........
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Не пишете

    9 4 Отговор
    подобни глупости, че подвеждате хората и можете да убиете някой!
  • 4 Спас Лютов

    3 1 Отговор
    За най-голям ефект черният пипер се мели директно с мелничката на езика и се пие вода.