19 Май, 2020 07:00 9 419 0

Вашият хороскоп за днес, 19.05.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Добър късмет за Лъвовете през днешния ден

Вашият хороскоп за днес, 19.05.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Щом имате куража да започнете нещо, значи имате и куража да успеете. Просто тръгнете, вдъхновете другите, овладейте силата. Не търсете други предизвикателства преди да сте се справили с днешното.

Телец

Ще търсите уединение и неща, които да ви вдъхновяват. Грубото отношение ще ви наранява силно и ще разбалансира емоциите ви. Опитайте да не се въвличате в групови мероприятия и отделете време за водни процедури. Дори един душ ще ви помогне да изчистите наслоените отрицателни емоции.

Близнаци

Нестандартните ситуации и странните хора ще провокират интересни идеи у вас. Способни сте да задействате големи групи от хора само със силата на собствената си увереност в крайния резултат.

Рак

Любопитството и удоволствието ще са главните мотиватори на действията ви, което само по себе си е доста практично. Най-важното е да се отърсите от страховете си, да опитомите тревожността и да дадете път на смелото си сърце.

Лъв

Може да разчитате на добрия късмет. Независимо, че няма да сте в работно настроение, ще успеете да свършите доста неща. Голяма работа сте, когато имате мотив за действие и най-вече, когато правите нещата с удоволствие.

Дева

Малко под напрежение ще се чувствате, но за това причината е лично във вас. Не бъдете твърде мнителни към всичко и всички. Радвайте се на живота.

Везни

Днес имате нужда от помощ. Бъдете толерантни към колегите си и не се впускайте в безсмислени спорове. Не се опитвайте да шокирате околните и не ги поучавайте, просто бъдете част от екипа.

Скорпион

Ден, в който ще имате за вършене повече, отколкото можете да понесете. С добра организация на времето и ресурсите можете да постигнете чудеса. Резултатите ще покажат отново, че сте отличници.

Стрелец

Вниманието ви ще е към света, който ви заобикаля, той ще е вашият стимул и провокатор към действие. Покажете своята уникалност, покажете любовта си, споделете своите способности с другите, това е смисълът.

Козирог

Някъде вътре във вас е скрит огромен ресурс от знания и емоциите са тези, които успяват да извадят на повърхността едва някои части от него. Днес наистина ще сте като мина за скъпоценности за всеки, който ви развълнува.

Водолей

Днес ще ви е по-важно количеството в общуването, отколкото качеството. Какво пък в един момент количествените натрупвания водят до качествени изменения. И все пак не прекалявайте, говоренето отнема твърде много енергия, която може да вложите в толкова полезни неща.

Риби

Ще мислите бавно и спокойно. Днес движещата ви сила ще са желанието за удобства, лукс и пари. Лесно би ви мотивирал някой, който обещае да ви осигури някое от трите, а най-добре и трите. Ако ще се продавате, нека да е на добра цена.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА