14 Май, 2020 15:31 5 848 5

За какво ще изхарчат парите от наградата си победителите в "Един за друг"

  • семейство-
  • един за друг-
  • победители-
  • награда

Искра и Йордан поделиха първото място с Елена и Пламен

Първото българско издание на риалити формата за двойки „Един на друг“ създаде прецедент в историята на предаването, като беше излъчен не един победител, а цели двама.

Искра и Йордан поделиха първото място с Елена и Пламен, като всяка от двойките спечели половината от събраната в игрите сума в семейния си бюджет.

Часове след финала, двете семейства споделиха как ще похарчат наградите си.

„Завърших здравословно хранене за деца до 4 г възраст. Смятаме да отворим център за здравословно хранене на деца“, разказа плановете си Искра пред Нова телевизия. Тя добави, че по време на изолацията дори е успяла да напише книга по темата, която скоро предстои да бъде издадена.

Половинката ѝ Йордан ще я „подкрепя“ в харченето на наградата. Той има успешен семеен бизнес с баща си и брат си във Великобритания. Двамата обаче намекнаха, че ще останат да живеят в България, като Данчо ще развива бизнеса с градинарство и ландшафт у нас

Елена и Пламен, които имат две деца, ще оползотворят наградата си като „инвестираме така, че да имаме възможността да осигурим образование на децата“, обясни нежната половинка от двойката. Именно тя е била най-скептична за участието им в предаването.

Пламен обожавал риалити формати и се записвал на всички възможни, но не го избирали, защото не бил физически „як“. Все пак телеманиаците го помнят от участието му в надпреварата „Семейни войни“. Елена обаче не искала да каже „да“ на „Един за друг“ преди да е „убедена, че ще е на 100% позитивно“.

Припомняме, че по време на финалa на предаването, лекарски екип препоръча на Пламен да се откаже след като издържа всевъзможни изпитания в продължение на повече от 4 часа. Искра и Йордан обаче предложиха да разделят победата, защото и двете двойки заслужават. За нас това беше най-честно заяви Данчо часове след финала.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Johansson

    6 3 Отговор
    Ще ги пропилеят на комар. 🤓
  • 2 Алфа Вълкът

    6 2 Отговор
    Тия кой ги гледа?
  • 3 Спас

    1 0 Отговор
    Искра и Данчо направиха страхотен жест към Елена и Пламен. Мисля обаче, че те не трябваше да приемат, защото бе очевидно, че Си и Данчо можеха да издържат още доста време. Елена и Пламен просто трябваше да се откажат. Не им прави чест. Все си мисля, че ако беше обратно, те нямаше да направят такъв благороден жест.
  • 4 Ружа

    2 0 Отговор
    Пламен и Елена не заслужават да им се правят благородни жестове. Анселита и Мартин им отстъпиха наградата за да си видят децата. Те как им овърнаха!!! Подкрепиха Мецаните, добре, че пак Данчо и Искра спасиха Марти и Анси.
  • 5 Гана12

    1 0 Отговор
    А според мен и формата не трябваше да се съгласяват за подялбата на първото място.