Last news in Fakti

15 Май, 2020 11:59 4 977 8

Павел Глоба прогнозира финансов ад за 3 зодии

  • зодия-
  • зодии-
  • 2020-
  • хороскоп-
  • астрология-
  • пари-
  • финанси

Следващите месеци ще са много трудни за тези зодиакални знаци

Павел Глоба прогнозира финансов ад за 3 зодии - 1
Снимка: Shutterstock

2020 г. се оказа доста трудна година. Пандемия, финансова криза и смърт белязаха първите ѝ четири месеца.

Въпреки че до края на годината да има още много време, личният астролог на руския президент Владимир Путин Павел Глоба отдавна е готов с прогнозата си за последните ѝ месеци. А тя не е никак розова за представителите на три зодии.

Според него, за тях краят на 2020-а ще е истински ад и трябва да се готвят за огромни финансови неуспехи.

Астрологът съветва тези зодиакални знаци да не се захващат с нови дела. Най-добре е да завършат започнатите вече неща, довеждайки ги до логичен край, за да получат поне някаква печалба, защото след това финансови постъпления не се очакват. Не бива да се надяват и на лесни пари и приличен доход. Финансите ще дойдат при тях с големи трудности.

За представителите на тези зодии е много важно още сега да прегледат източниците си на доходи и да се убедят, че те са надеждни и ще могат да им донесат постъпления в случай на материални трудности.

Постарайте се да не губите пари и се научете да спестявате, съветва още Глоба.

Близнаци

За Близнаците идва специален период, в който не трябва да се захващат с нови неща, свързани с пари. Може да се каже, че сте имали определени финансови очаквания, които по някаква причина не са се оправдали.

Не бива да трупате дългове, защото ще ви бъде много трудно да се измъкнете от това положение. Живейте със средствата, с които разполагате и не увеличавайте разходите си. Просто трябва да преминете през този труден период в живота си и да излезете от него с достойнство.

Купувайте само най-необходимото и не изпадайте в неприятности, т.е. не търсете приключения, живейте спокойно и планирайте бъдещето си.

Сега е много важно да си направите необходимите изводи, за да не повтаряте финансовите си грешки.
Ще дойде времето, когато ще успеете да размразите нещата си, а звездите ще ви помогнат в това.

Лъв

Времето ще покаже, че сте направили нещо грешно. Очаква ви сериозен недостиг на пари. Ще разберете, че е дошло време да промените нещо в живота си.

Бъдете готви за неприятни изненади, които ще ви донесат материални трудности. Препятствията ще възникнат по пътя ви и трябва да се запасите с търпение и подкрепа от най-близките си хора, за да преодолеете и тази сложна житейска ситуация.

Положението ще се усложни значително в края на годината. Така че, ако се появят поне някакви финансови източници, не пропускайте възможността да се запасите с някаква сума, защото тя ще ви е нужна.

Бъдете изключително внимателни. Ще успеете да се справите с всички трудности, но няма да е толкова скоро, колкото ви се иска. Сега трябва да съберете волята си и да не позволявате на отчаянието да ви завладее.

Скорпион

Очаква ви финансова нестабилност и материални проблеми, които няма да можете да разрешите много лесно.

Ситуацията ще бъде особено тежка към края на 2020 г., така че си струва да обмислите всичките си действия, да не трупате дългове, да живеете със средствата, с които разполагате, колкото и да ви е трудно, и да не започвате нови проекти.

Просто се опитайте да завършите нещата, с които сте се захванали отдавна и да натрупате поне някакви средства, макар и малко.

Можете да разчитате на помощта на звездите, но не и сега. Трябва да се запасите със сериозно търпение и издръжливост и да не се срамувате в най-трудната ситуация да потърсите помощ от вашите приятели и близки.

В живота ви няма да има само трудности. Сега просто трябва да ги оцелеете. След това слънцето отново ще се покаже иззад облаците и ще можете да му се порадвате истински.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цял живот е това..!

    2 0 Отговор
    Дано който го казва, сега за него да е и,, враговете,, ми...! (Я се,, оморих,,...!)
  • 2 Спомена по Соца

    3 1 Отговор
    Става все по- мил ! А искахме да пътуваме навън - за Дънки, ВМВ и Бавани ! Срутихме що имахме а какво сдобихме ? "Банана" !

    Коментиран от #5

  • 3 Народа е без ЛИДЕР водач кам спасение

    3 1 Отговор
    Народа трябва да излезе от тази ЩАМПА - Либерализъм, Демокрация и Плурализъм ! В такава Криза, Упадък, Разруха , Мизерия, Престъпност , Криминал и ХАОС е нужна - Единна Народна Партия . Народа трябва да мнозинство в изборите със своа Единна Народна Партия поне с 51 % , за да може в Парламента да държи ЮЗДИТЕ и Ко.милото ! Народа трябва да възвърне СОБСТВЕНОСТТА СИ ВЪРХУ ДЪРЖАВАТА ! Впротивен случай той няма да Живее а ще Тлее !

    Коментиран от #8

  • 4 Колко струва Един ден в болница в САЩ ?

    4 1 Отговор
    За лечение на бронхит - 5,000 $ ; за лечение на Covid - 13,000 % ; а за подвключване към апаратура за дишане - 29,000 $. Ами ако нямаш работа и мед. Застраховка ? Населението се - Редуцира ! Коя частна застраховка ще се бръкне дълбоко , че да плати за Санчо и Родригес такива дневни разхади! Папата отпусно само 200,000 Э а светците от Гвадулупа дори ги полагат в обща "яма - хралупа !
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Забележи какво всеки ден коментира !

    1 0 Отговор
    Кой , къде, кога , как , защо и хвалби че едва ли , НЕ - никой друг не ще ви го коже ! И се запват разтягане на : лъкардии , ябланишка халва и локуми ! Не ти ли омръзна Люба Плезич , Ташко Диков и плеадата "локумджии" спасителите ни в ръжта ! НАРОДА орига от ФАКТИ - Народа иска Генерален ИЗВОД - кое ни докара до туй де.едже и КАК ДА СМЕНИМ КОЛОВОЗА че да излезем от туй ДЕРЕ ! Коя е ПРИЧИНАТА за Ужасът ни нечуван - никой не коментира ? Мълчи цялата платена информационна , политическа и идеологическа машина ! КОГА НЯКОЙ ще кажее ЗАПАДА е мелачка на слабите нации , дъжави и народи и ние там никога свои няма да бъдем освен " фураж" ресурс за тях! Извода е Нужна е НАРОДНА ВЛАСТ и всяка коза на своя крак , иначе вече живота у нас не гори а тлее ! Люба Плезич - духа но на Запад а там винаги сме удряли на Камък и Национални Катастрофи ! Независимост и народна власт ТРУДНО СЕ ИЗГОВА.Я и дори не се СПОМЕНАВА !
  • 7 Представата ни за западните идеали са

    1 0 Отговор
    Пудра и измама !
  • 8 Йонко - понко

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Народа е без ЛИДЕР водач кам спасение":

    За завръщане към социализма ли намекаваш! А защо не и към феодализма?