Last news in Fakti

25 Май, 2020 07:00 7 849 1

Вашият хороскоп за днес, 25.05.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Плачевен ден за бюджета на Телците

Вашият хороскоп за днес, 25.05.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Енергията днес ще е за комуникация, общуване, любопитство към живота. По-късно през деня просто ще се почувствате уморени и ще имате нужда някой кротко и мило да се погрижи за вас. Май заприличва на тийнейджърска роля ...

Телец

Плачевен ден за вашия бюджет. Внимавайте какво купувате, да не се окаже една твърде неизгодна сделка за вас. Най-добре днес да карате по-леко.

Близнаци

Съдбата е под ваш контрол. Сами може да решите да се подчините на обстоятелствата или не. Най-добре обаче да не приемате никакви предложения.

Рак

Много подходящ ден за провеждане на мероприятия, които ще повлияят на имиджа ви. Така че не търсете повод да се мотаете или разсейвайте, бъдете активни.

Лъв

Денят може да започне с нещо неочаквано, бъдете готови за решителни действия. Хубав момент да упражните контрол над емоциите си. Най-важното е каквото и да става, да не се отдавате на страховете си.

Дева

Цел и резултат, идея и действие. Понякога нещата са толкова прости, само трябва да предприемете нещо. А вие не сте от тези, които отлагат, само не действайте импулсивно.

Везни

Днес пред вас се откриват широки перспективи. Идеален ден за реализация на желания, така че смело си пожелавайте и чакайте знак от съдбата.

Скорпион

Ако чувствате вина във връзка със скорошни събития, днес е подходящият момент да се извините. Ще видите колко ще ви олекне на душата.

Стрелец

Емоциите ще кипят у вас, но това едва ли ще се забелязва на повърхността. Изключителни професионалисти, с чувство за справедливост и усет към детайла, всеки би се гордял да ви има в екипа си. Вие сте този, който избира.

Козирог

Днес не се залавяйте с краткосрочни проекти, има голяма вероятност да попаднете на нечестни партньори. Преговорете пак, дали не изпускате нещо.

Водолей

С доста приповдигнато настроение стартирате тази седмица и ще откриете забавното дори в скучните неща. Само не се вживявайте в ролята на жертва и не драматизирайте, защото с напредването на деня доста досадни задачи ще ви се струпат и тогава ще се усети доколко сте силни в овладяването на себе си.

Риби

Много сериозно го раздавате. Не е нужно чак толкова, карайте по-весело. Нещата стават по-лесно и бързо, когато човек ги прави с удоволствие. Освен това е май, пролет е, отпуснете си душата.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Охрид

    4 1 Отговор
    Празника 24май мина с осещането, че много личности"се отъркаха" в него за да се "поизчистят" развалят хубавия Български празник, като поздравяват Народа! Добре, че наскоро няма други такива светли празници, Народа не желае да ги вижда и чува, още по малко да го Поздравяват!!!